Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Samsung E250..? |
Co powiecie na temat tego fona..? LUKAJCIE...Link -> -> -> -> -> -> http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=397500&pictureID=144bd7db-6844-4eee-91a9-cd2f40ffc690 .Jak upadnę to WSTANĘ. ale wtedy TY masz PRZEJEBANE.!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Samsung E250..? |
ja powiem,że wygląda ładnie ale to badziew,nie polecam. Ewelinka ;*
|
|
weee pelno tych szajsungow... a ten e250 hmm w tej cenie jest 1000 lepszych telefonow... zreszta wszystko tylko nie slider!! niewiem po co ludzie kupuja slidery... przeciez ta jedne z najbardziej awaryjnych telefonow... po pol roku trzeba uzywac dwóch rak zeby go ,,otworzyc". Hmm zreszta moze jestem nieobiektywny ale dla mnie Samsungi to takie plastikowe puderniczki.... nie polecam
|
|
tez chcialem sobie taki kupic a to jaki polecacie jak ten sie nie nadaje
|
|
Dlaczego nie slider?Ja mam nokie 6110 navigatora slider ,mam prawie rok i smiga zajebiscie,a z samsungów za tę sama cene polecam z400,super telefon Ewelinka ;*
|
|
a ja mam L760 samsunga i jestes zadowolony..
|
|
Nie słuchaj tych wszystkich "nieposiadaczy" telefonów marki samsung. Miałem z klapką (brat odziedziczył), mam i slidera i są to bardzo trwałe telefony. Jeśli posiada wszystkie funkcje na jakich Ci zależy, to czemu ma być zły? Ja polecam modele z serii U, sam posiadam z serii Z.
|
|
Kup lepiej Nokie 5310.Mam i polecam.Teraz w Avansie za 599 zł lub oczywiście na allegro.
|
|
No tak, Ty masz tzn., że jest super i w ogóle i w ogóle i w ogóle. Jesteś mało obiektywny. Pytanie było, co sądzimy o tym konkretnym modelu, a nie co Ty masz!
|
|
Samsung E250 jest do d....Pasuje Ci teraz markac??
|
|
lub z klapką -z500 tez baaardzo polecam Ewelinka ;*
|
|
nie jest taki zly telefon ale polecam wam nokie5300:) super telefon juz tyle razy co mi spadl to nie jeden by sie popsul a ten dziala wytrzymaly itp ogolnie zajefajny;p
|
|
Samsung to zaje...sty telefon, jest super. Naprawde go polecam, sam mam samsunga i jestem zadowolony. Srebny jest bardzo ładny.
|
|
Dziewczyno powiem ci tak miałem go miesiąc tego samsunga e250 później moja dziewczyna nosiła z 2 tygodnie i nie polecam chyba że ci tylko zależy żeby mieć telefon i nic po za tym dźwięku smsa nie można zmienić tylko standardowe i wibracja jest bardzo słaba nie raz 5 smsów dostawałem a nie czułem ani nie słyszałem he tak samo z reszto już lepszy jest ten w orange J700 a ja bym poleżał D900 jest super aparat 3.0 auto focus i to co wymieniłem jest możliwe he nie polecam E250 , można kupić lepszy ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |