niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Samsung E250..?

Co powiecie na temat tego fona..?

LUKAJCIE...Link -> -> ->
-> -> ->

http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=397500&pictureID=144bd7db-6844-4eee-91a9-cd2f40ffc690

.Jak upadnę to WSTANĘ. ale wtedy TY masz PRZEJEBANE.!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Samsung E250..?

ja powiem,że wygląda ładnie ale to badziew,nie polecam.

Ewelinka ;*

weee pelno tych szajsungow... a ten e250 hmm w tej cenie jest 1000 lepszych telefonow... zreszta wszystko tylko nie slider!! niewiem po co ludzie kupuja slidery... przeciez ta jedne z najbardziej awaryjnych telefonow... po pol roku trzeba uzywac dwóch rak zeby go ,,otworzyc". Hmm zreszta moze jestem nieobiektywny ale dla mnie Samsungi to takie plastikowe puderniczki....
nie polecam

tez chcialem sobie taki kupic a to jaki polecacie jak ten sie nie nadaje

Dlaczego nie slider?Ja mam nokie 6110 navigatora slider ,mam prawie rok i smiga zajebiscie,a z samsungów za tę sama cene polecam z400,super telefon

Ewelinka ;*

a ja mam L760 samsunga i jestes zadowolony..

Nie słuchaj tych wszystkich "nieposiadaczy" telefonów marki samsung. Miałem z klapką (brat odziedziczył), mam i slidera i są to bardzo trwałe telefony. Jeśli posiada wszystkie funkcje na jakich Ci zależy, to czemu ma być zły? Ja polecam modele z serii U, sam posiadam z serii Z.

Kup lepiej Nokie 5310.Mam i polecam.Teraz w Avansie za 599 zł lub oczywiście na allegro.

No tak, Ty masz tzn., że jest super i w ogóle i w ogóle i w ogóle. Jesteś mało obiektywny. Pytanie było, co sądzimy o tym konkretnym modelu, a nie co Ty masz!

Samsung E250 jest do d....Pasuje Ci teraz markac??

lub z klapką -z500 tez baaardzo polecam

Ewelinka ;*

nie jest taki zly telefon ale polecam wam nokie5300:) super telefon juz tyle razy co mi spadl to nie jeden by sie popsul a ten dziala wytrzymaly itp ogolnie zajefajny;p

Samsung to zaje...sty telefon, jest super. Naprawde go polecam, sam mam samsunga i jestem zadowolony. Srebny jest bardzo ładny.

Dziewczyno powiem ci tak miałem go miesiąc tego samsunga e250 później moja dziewczyna nosiła z 2 tygodnie i nie polecam chyba że ci tylko zależy żeby mieć telefon i nic po za tym dźwięku smsa nie można zmienić tylko standardowe i wibracja jest bardzo słaba nie raz 5 smsów dostawałem a nie czułem ani nie słyszałem he tak samo z reszto już lepszy jest ten w orange J700 a ja bym poleżał D900 jest super aparat 3.0 auto focus i to co wymieniłem jest możliwe he nie polecam E250 , można kupić lepszy ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org