Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W jakich godzinach najlepiej zdawać egzamin na prawojazdy? |
Siemka jak w temacie!W jakich godzinach najlepiej zdawać egzamin na prawojazdy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W jakich godzinach najlepiej zdawać egzamin na prawojazdy? |
Witam tylko i wylacznie sobota pzdr
|
|
oby nie we wtorek, piątek i soboty w godzinach rannych i południowych Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
21-22 :)
|
|
W nocy bo jest mały ruch "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
A co to ma do rzeczy? ;D Ewelinka ;*
|
|
a to mozna sobie wybierac godzine kiedy sie zdaje ?? pierwsze slysze... moim zdaniem najlepiej zdawac wtedy kiedy jest najwiekszy ruch, bo zrobisz mniej kilometrow a co za tym idzie bedziesz mial miej okazji zeby sie gdzies potknac, bo i tak musisz wyjezdzic pelny czas egzaminu praktycznego, nie to co kiedys. ja zdawalem o 16 w srode i jakos palczu nie bylo... bo zdalem ;D ale jak teraz patrze na swoja jazde to dziwie sie egzaminatorowi ktory mnie puscil ;DDDDD pozdro dla niedzielnych drajwerow i hamuf z kolna ;DD
|
|
Jak umiesz jezdzic to zdasz nawet jak Ci sie hotel Metropol bedzie na samochód sypał...:D "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Najlepiej po godz. 16 bo są wtedy nieetatowi egzaminatorzy, tylko ci, którzy sobie tam dorabiają. Powodzenia!
|
|
Ale "ględzicie" hehe , aż troche się uśmiałem ;-)) był temat jaki egzaminator jest najlepszy , teraz w jakich godzinach zdawać :-D nie no paranoja hehe ;-) jak ktoś umie jeździć to zda obojętnie z jakim egzaminatorem i obojętnie o jakiej porze , taka niestety prawda jest ;-DD
|
|
a wy piszcie sobie dalej to zaraz przeczyta ktorys z egzaminatorow i beda usadzac... niepotrzebny temat jak umiesz jezdzic to zdasz o kazdej porze a jak nie umiesz to bedziesz zdawac 2 3 4 5 6 7 razy he
|
|
Odbiegajac od tematu mam pytanie - ile wynosi czas oczekiwania na egzamin na prawo jazdy kat A?
|
|
323-24 i później wtedy najwięcej kurew złapiesz...heeh:D Pomysłowo.
|
|
23-24 i później wtedy najwięcej suk złapiesz..mm:D Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |