Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fajerwerki |
widzieliście pokaz fajerwerków, chyba nad kauflandem lub stokrotką. efekt świetny, bardzo efektowne, czemu nic wcześniej nie było wiadomo o takiej atrakcji, w końcu na nadmiar cierpieć w naszym kochanym mieście nie możemy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fajerwerki |
no nie gadaj że nie wiedziałeś co roku pod stokrotką jest festyn i co roku jest pokaz ;p ;)
|
|
ja o tym wiedzialam bo ktos roznosil ulotki Impreza nie podobała mi się, ale gdybym miala dziecko na pewno bym przyszła
|
|
Nic nie było wiadomo!!! Jakies plakaty powinny być przynajmniej żałuje że nikt mnie nie poinformował! Pomysłowo.
|
|
Ja sie sczaiłem dopiero jak ju8ż zaczęło szczelać ;P tak sobie popatrzylem i mysle ze to qwa stokrotja..dobrze wiedziec ... a dzisiaj jakie "atrakcje" użądzili?
|
|
straszny mi pokaz, nie trwał więcej niż pół papierosa
|
|
jeżeli ktoś robi zakupy w stokrotce to wiedział że jest festyn, a najlepiej to iść na zakupy do biedronki a na festyn do stokrotki, i jeszcze pretensje że nikt nie powiadomił
|
|
No wybaczcie, Łomża to nie jest chyba jakaś duża metropolia żeby niewiedzieć co się dzieje w niej ;-D jak ktoś cały dzień albo większosc dnia bunkruje sie w domu to jak ma wiedzieć :-D?
|
|
W ullotkach było wiadomo i na stokrotce jak z reszto co roku wisiał wielki plakat ...
|
|
co roku jest to samo... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
przyznaję się do winy! ;) nie chodzę do stokrotki, a ich ulotki nie widziałam już od dawna. to pozostaje mi tylko zanotować to sobie w kalendarzyku, żeby więcej nie zapomnieć ;)
|
|
i zanotuj sobie, by nie pisac tego samego za rok hehe:) pozdrawiam:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
najpierw przejrzę forum ;]
|
|
niewiecej jak pol papierosa, co wlomzy moze trwac wiecej...chyba szpitalny strajk zycie
|
|
Co tydzień na stadionach są efektowniejsze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |