Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plus GSM |
co myślicie o nowym salonie plusa w łomży?? tam w kauflandzie?? był tam ktoś już?? jaka jest obsług??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plus GSM |
Myślę, że jest to kolejny salon PLUSA w Łomży.
|
|
Co za debilne posty... Co myślicie o Kauflandzie, co myślicie o pizzy i salonie Plusa. A o czym maja myśleć, skoro dopiero został otwarty?? Pytasz o obsługę, jakość produktów, a może ceny? A może o wszystkim mamy pisać, bo Tobie się pupy nie chce ruszyć i zobaczyć jak tam jest?
|
|
A już wiem :) Skrzywdzili Cię, a obsługa była dla Ciebie nie miła. Czekasz na opinie pozytywne, żeby potem wieszać na nich psy i powiedzieć co o nich myślisz :)
|
|
coś takiego lidl, salon plusa, kaufland, stokrotka:) normalnie z jednej strony wygląda to naprawdę pięknie:) szkoda,że infrastruktura drogowa i kolejowa kuleje a prezydent z radą miasta znowu się obdarzą nagrodami i pozwalnia samych swoich z podatków:) bigi2004
|
|
Gdyby nie to forum to nie wiedziałabym, że otworzyli nowy salon Plusa. :-)))
|
|
Niedługo dowiesz się, że ktoś znalazł na stoisku z pieczywem mniej świeżą bułkę od innych...do dopiero będzie afera i okazja do debaty dla wszystkich łomżan... Poziom tego forum naprawdę robi się coraz niższe. Jak to mówi młodzież - żal. ;) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
nikt mnie nie skrzywdzil w tym salonie bo jeszcze tam nie bylem;) i z tego co wiem jest tam spoko... nie ma to jak poprosic kogos o wyrazenie opini. "dzieki"
|
|
Nie ma to jak pojsc i samemu sobie opinie wyrobic... Skoro juz wiesz, ze jest tam spoko, to widocznie masz jednak jakies zrodlo informacji... po co pytac na forum? Przeciez to nie klub ani knajpa... w dodatku odwiedza sie taki salon raz na dluzszy czas, wiec co tu sadzic? Idziesz, zalatwiasz co masz zalatwic i wracasz, no chyba ze by jakas wyjatkowo chamska czy niekompetentna obsluge zatrudnili... Zaraz bedziemy wyrazac opinie na temat kazdego sklepu jaki tylko komus przyjdzie do glowy... Dlatego tez, kazdemu takie tematy przywodza na mysl reklame, ewentualnie szukanie pretekstu do zjechania konkurencji. Wedlug mnie tez nie maja wiekszego sensu.
|
|
Rodzic pytasz się jaka tam obsługa jak byś zaglądał tam codziennie. Ja sam chodze do tego na Starym Rynku. Fajna dupka siedzi :D i miła.
|
|
biernaczento to już chyba dawno nie byłeś,bo już nie ma plusa tylko Wortel:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |