niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KAUFLAND

I jak wrażenia po kolejnym markecie?Ktoś był?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KAUFLAND

Miałem orgazm.

jaaaa aaa aaaa teeeeez mialem

a hhhh uuuuuuuuuu jjjjjjjjjjjjjj cie obchodzi

w lidlu mieli fajne koszyki po 2 złote.

angella

widzę że kultura na wysokim poziomie,nie ma co

zaloze sie ze 70% z tych to tak narzekaja ze gowniane sklepy w lomzy buduja na peczki, nie chcialo tylka ruszyc do referendum w sprawie duzego centrum handlowego przy okazji wyborow i nie uzyskalo ono nawet tyle glosow by moglo byc wazne :P narzekac dalej

! co?

agent22-jeteś je........ty.Nie podoba ci się temat-to nie czytaj i się nie wypowiadaj ku...wa.Pewien znany profesor powiedział,że gdyby Polacy nie używali wulgarnych słów niektórzy wogóle by się nie odzywali!Przepraszam wszystkich-ale musiałem!

krecik68 spokojnie bo pikawka tobie siadzie

Moim skromnym zdaniem przyjemniej niż w strokrotce.

moim zdanie sklep fajniejszy niz stokrotka i baaaaardzo duzy wybor roznych produktow. podobało mi sie

szkoda ze ten sklep nie jest tam gdzie LIDL /do którego nie warto zachodzić bo nic ciekawego/-więcej osób miało by okazje zrobic zakupy.jak na pierwsze wrazenie to kaufland jest super

Byłam tam,ogólnie dobre wrazenie na mnie zrobiło,dużo produktów spożywczych,szkoda tylko że nie ma tam sklepów z ubraniami

fatalne rozmieszczenie towarów - brak jakiejs systematyki co wprowadza ogólny bałagan w sklepie - polecam ten sam sklep w Szczytnie, wybór i róznorodnośc mniejsza niż w winnych sklepach tej samej sieci, obsługa mało porfesjonalna - księżniczki za kasami zamiast pracowac to czują sie jak w centrum lansu i bansu.

Nasza

Powiem szczerze, że Kaufland w Szczytnie bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.
Dla tego do naszego się nie wybieram - poczekam miesiąc, aż minie najazd hołoty niemogącej nacieszyć się nowym marketem.

Ja również poczekam z miesiąc jak wpadnę do Lidla tak samo do Kauflanda ale pewnie i tak nic mnie nie zaskoczy w tych sklepach ,sklep jak sklep ;)

Dlaczego od razu hołota? Myślę, że jest wiele tam promocji. Dla wielu osób jest to duża okazja, żeby za mniejszą kwotę zrobić więcej zakupów. Jestem pewna, gdyby ceny były jednakowe, każdy by poszedł do najbliższego sklepu.

dyskusja na poziomie . No fajny kaufland nie . Bułki sa i koszyki nawet maja . K.... a kogo obchodzi jakiś sklep? Nie masz co robić w domu to sklepach chodzisz? rozrywka na poziomie jasia fasoli

hahahhah... dobrze ogarnięte, denne dyskusje...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org