niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolczyk w języku

Witam! nie wiecie gdzie w Łomży i za ile można przekłuć język?

lomzynianka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolczyk w języku

salon kosmetyczny na Długiej chyba 11, taka "przyjemność" kosztuje 100 zł, ale mam koleżankę co taniej by Ci zrobiła więc jak byś chciała to daj znać

Strong and proud we'll survive the grief
Scream and shout for what we believe

Mózg sobie przekłuj!!!!

Albo 2 pośladki jednym kolczykiem połącz, to modne teraz jest

Pójdź do Lasu Jednaczewskiego,
wytnij gruby dębowy kij
i rąbnij się nim podządnie w swój pusty łeb.
Jeszcze chcesz kolczyk?
Rąbnij się ponownie.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

dzięki za informację! nie skorzystam z usług twojej koleżani niestety. Ale dzięki za szczere chęci

lomzynianka

lomzynianka-kasia lepiej chyba by było iść po prostu i zapytać w salonie kosmetycznym :)

ja radze to samo co Maxxx :))

lomzynianka-kasia ja uwazam ze skoro chcesz ten kolczy to sobie go zrob i nie patrz na innych ludzi opinie;) na poczatku napewno bedzie cie kilka dni jezyk bolal i bedzie Ci ciezko mowic ale po tygodniu przejdzie:) i najlepiej idz do kosmetyczki na Długiej :)zapłacisz cos do 100zl :)

pozdrawiam:)

skąd się rodzą takie chore pomysły? czy Wam dziewuchy już do reszty odbija? Co 2 tygodnie jakaś dama zadaje takie pytanie. W dodatku zapewne średni wiek osób pytających nie sądzę żeby przekraczała 20

na piździe se kolczyk zawieś..

Pomysłowo.

dziewczyna666 :p "nie patrz na zdanie innych. zrób jak Ty uważasz, ważne żeby Tobie sie podobało" - terroryści-kamikadze przyjęli sobie to do serca :)
życzę i Tobie żeby ktoś Cię spotkał, dorwał w swoje ręce. Niech i Ciebie przekłują np poprzez odbyt. Na początku przez kilka miesięcy będzie Ci ciężko siedzieć. I niech g*wno liczy się Twoje zdanie - grunt żeby im się podobało a nie innym (tu: Tobie).

Ludzie macie jakieś kompleksy, że w stosunku jesteście chamscy? W ten sposób nadrabiacie braki we własnej osobowości. I ostatnio mówi się, że społecznośc Polska jest tolerancyjna. Jasne widać po tym co piszecie! Zacofanie, chamstwo, ciemnota się szerzy!!!!! I jeszcze macie na tyle odwagi żeby się na forum udzielać!!! Brawo dajecie młodszym straszny przykład jak mają się zachowywać!!! I jeszcze cieszycie się jak komuś sprawicie przykrość to wy jesteście na najlepszej drodze do popełnienia podobnych krzywd jak "terroryści- kamikadze". Myślicie jedynie o swojej śmierdzącej dupie. Czyjeś problemy, kłopoty, cierpienia macie głęboko w swoim poważaniu!!!! Banda EGOISTÓW, SAMOLUBÓW I PROSTAKÓW, KTÓRZY NIE PODĄŻAJĄ ZA xxi WIEKIEM!!!!!!!!! Zastanówcie się nad własnym zachowaniem dla WŁASNEGO DOBRA I OTOCZENIA WASZYCH BLISKICH!!!!!!!!!!

lomzynianka

Western Digital to mialo byc do mnie?? sory koles ale jestes naprawde zryty ;]skoro jej sie podoba to niby czemu ma sobie nie zrobic?? ja na jej miejscu bym miala w du.. opinie innych i bym sobie ten kolczyk zrobila takze uwazaj co piszesz;] tobie sie nie podoba? no spoko nie podoba ci sie to ok kazdy ma swoj gust ale skoro jej sie podoba i chce to czemu ma sobie nie zrobic??

p.s dla mnie to chorzy jestescie;] jak chce niech robi a wam gów.... do tego;]

ja i tak zrobię sobie ten kolczyk nie muszę miec od nikogo pozwolenia a zwłaszcza od takich chamów jak WY! Od dawna juz jestem pełnoletnia. i do mojego życia i ciała wara Wam. ja decyduje o tym co moge robic a czego nie mogę!!!! dziewczyna555 dzięki za poparcie!

lomzynianka

oni po prostu starają się ci powiedzieć że na **** ci ten kolczyk , na pewno nie będziesz bardziej atrakcyjna a jedynie ktoś cię weźmie za tapeciarę albo jakąś emo... ale każdy próbował ci to powiedzieć w inny sposób ;)

lomzynianka-kasia spoko nmzc;] mistrzu93 ale skoro jej sie podoba to czemu ma patrzec na innych bo im sie to nie podoba?? no sory

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org