Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik BMW |
Szukam mechanika który bardzo dobrze zna się na samochodach marki BMW, szukałem ale nie znalazłem... macie jakieś namiary?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik BMW |
A po co ci mechanik? Masz problem?
|
|
Jak chcesz to się odezwij na gg: 8836411 Znam jednego bardzo dobrego mechanika zaprowadziłem do niego bete a każdy mi mówił że to pompka paliwa a to odcięcie od pompki szwankowało i bardzo tanio zrobił.
|
|
Jarnuty----Andrzej Boguski
|
|
Jak zjeżdżać z nowego mostu w prawą stronę to zaraz po lewej jest jakiś mechanik samochody i tam zawsze pełno u niego BMW stoi to morze jakiś dobry ten mechanik.
|
|
Oj Jarnuty uchowaj Cie Boze!!!! Samochod na złom a jesli cos ten partacz miał wspólnego z gazem grozi WYBUCHEM ! A jak cos sie zepsuje to Twoja wina i plac. Jaki marny taki glupi!!! pis998
|
|
Nic mi się nie zepsuło, fure chce kupić i potrzebny mi mechanik...no wiecie (fura, skóra i komóra) (BMW, nie mam, Nokia 3310_. hehe
|
|
kochaniutek, a możesz coś konkretnie? Bo mi się coś Twój post nie klei...
|
|
chce sobie zakupić BMW 525 tds w tej nowej budzie od roku 1996. no i potrzebny mi mechanik od BMW
|
|
KUp se malucha haha Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Plac niepodległości tam za sklepem z czesciami jest warszatat i dobry mechanik od BMW a dla Ciebie to w sam raz bo on wlasnie posiada BMW 525tds. Z tego co wiem to ma nawet ja troche podkreconą jakims chipem. Pamietaj na przyszlość ze model jaki chcesz kupic to E39 a nie "nowej budzie od roku 1996" bo one wychodzily tez w 95:)
|
|
Jesli chodzi CI to jakies starszy rocznik 2.5tds ja bym sie zastanowil przebieg to musi miec konkretny a z tego co wiem to czesto jest tam problem z pompą. Naprawy dość kosztowne. No chyba ze znajdzisz fure naprawde zadbaną (silnik) Najlepiej przed kupnem sprawdz ja w servisie BMW po VIN-ie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |