sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
telefony

obserwuje telefony na allegro.pl i zauwazylem ze duzo jest telefonow ,kategoria uszkodzone ,w ktorych pojawia sie komunikat ''Connect service" wiecie moze czy da sie naprawic taki telefon
czy idzie juz on do kosza??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: telefony

to zalerzy w jakim stopniu telefon jest uszkodzony i czy koszt naprawy nie przekroczy kosztow zakupu Naprawic mozna wszytko tylko trzeba miec pieniadze

do użytkownika JaSTRZaB:

To przecież jasne, że nie warto kupować zepsutego telefonu jeżeli całkowite koszty jego naprawy przekroczą realną wartość aparatu.

Tak na marginesie też się zastanawiałem ile kosztuje naprawa telefonu wyświetlającego "Connect service" i co to wogóle za uszkodzenie??

Ponadto wie ktoś może kokretnie ile kosztuje naprawa telefonu, który "nie łapie zasięgu"?? Takich aukcji równierz jest bardzo dużo.

Aha jak ktoś chciałby sprzedać jakaś nokie z rozlanym wyświetlaczem to napiszcie na tym forum.

Pozdrawiam!!

Naprawa telefonu który nie łapie zasięgu kosztuje zazwyczaj 20-30 zł (o ile wynika z lekkiego uszkodzenia). Pamiętajcie jednak, że telefon uszkodzony nawet po naprawie nie będzie pracował w pełni normalnie. Każda ingerencja fizyczna lub programowa w telefon nie pozostaje bez śladu. Co do Allegro to kiedyś już pisałem, że trzeba bardzo uważać i bardzo dokładnie czytać opis danej aukcji. Ponadto nie mamy gwarancji, że telefon który tam kupiliśmy nie posiada szeregu innych wad, oprócz tych podanych w opisie...

Reasumując: nie ma to jak nówka...

Pozdrawiam

Apropos kupywania telefonów na Allegro... http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=609430

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

to mowicie ze nie warto kupowac zepsutych i ich potem naprawiac ???
ma moze ktos ochote kupic okolo 30 paneli do noki 32 i 3310 za 120 zl??

Ja moge ci zrobic 'contact service' o ile jest to uszkodzenie programowe a nie mechaniczne. W kazdej nokii dct-3 i napewno nie bede z Ciebie zrzynal 20 zl :P

6310i a pojedynczo ich nie sprzedajesz ??

=====================================================
Czy ty jesteś graczem czy też może nie,
Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie,
Że ja jestem szejkiem, w moim mieście,
Wznieście ręce w powietrze
===================================================

do Matyjasz: Masz moze jeszcze linki z komentarzami kolesi takich jak ten chodyk1 ? Fajnie sie to czyta <lol> hehehe polewe mam jak nic. Szkoda tylko ze wrobil tylu ludzi i dziwie sie ze ktos widzac chociaz jeden taki komentarz robil dalej z nim transakcje :/

witam !
do 6310i
jezeli nie interesowales sie dotychczas naprawą telefonów to ci sie to niezbyt opłaci bo pujdziesz do serwisu GSM a tam tanio ci tego nie zrobią

jezeli chcesz cos naprawic albo sprzedać , kupic z tematyki GSM zapraszam na mail albo GG 3 8 8 2 2 9 6 majma167@wp.pl

do MrS
jezeli zasiegu w telefonie całkowicie nie ma to zapłacisz ~40-50 zł za naprawe , jezeli tylko gubi zasięg to ewentualnie 20-30 zł

na Allegro trzeba umieć kupować telefonie uszkodzone .... trzeba zwracac uwage na wiele szczegółów

Blakes
nie kazdy wie co to nokia dct-3 :) pozatym wątpie ze znajdziesz telefon z napisem Contact Servis i nie bedzie to uszkodzenie mechaniczne ;p

mam aktualnie 2-3 telefony na sprzedanie 33, 82

pozdro zapraszam

i czego to czytasz maślaku :)

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org