poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stacja LPG na wojska polskiego

Co myślicie o tej stacji. Niedawno zmienili sie właścieciele i jest nowa obsluga i wogóle. Facet fajny ale ta typiara co stoi wieczorem to jak płatna pani wygląda.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stacja LPG na wojska polskiego

pani nie widziałem ale gość co tam stoi to niewydarzony jakiś :)

Właśnie ładny i sympatyczny miła obsługa.

ojj ten koles to bardzoo fajny i miły a tej pani nie widziałam ;P może to taki "chłit martetindody" ;P hehe

hehe to pewnie bedziecie odwiedzały tę stacje ;)) zakochane xD

cinek

lpg piatnica za motelem moja astra 1.4 pali max 9l/100km stacja shell max 9l/100km a na wojska polskiego najblizej domu pali mi 12l/100km liczby mówią same za siebie!!!!!!!! nie polecam zaoszczędzicie 10grosiaków na litrze a zrobicie mniej kilometrów niż na okrytej ,,złą sławą,, stacji lpg w piątnicy. to samo transit 2.0 lpg w piątnicy max 11l/100km a na wojska polskiego to i 14 czasem;/ chyba ktoś się powinien tym dystrybutorom przyjrzeć bo ja oraz część moich znajomych więcej na wojska polskiego nie zajadą

bigi2004

Fajna jest ta stacja i rope majo oki ,kupowalam jo do traktora ostatnio.Tylko droga jest ale moj traktor( władymirec) -prod. USSR i na takiej chodzi ,teraz w polu i tak duzo idzie a stacja jest fajowa i ten facet jest taki fajny i ta kobieta tez fajna i wszystko jest tam takie fajne,wogole mi sie bardzo tam podoba,poprostu jest fajnie

Eva Ali-baba

alibaba z tego co wyżej napisałaś to nawet nie umiesz się wypowiedzieć a dajesz posty.... =/

cinek

stacja fajna, ale panienka czasem moglaby sie ubrac, bo pokazywac za bardzo nie ma co a majtki wczoraj miala takie ze nie zdazyly sie zaczac a sie juz skonczyly, tylko tluste szynki bylo widac, mdly widok...

Nie zgodzę się że w Piątnicy jest dobry gaz. Oszukują w całej Piątnicy na gazie jak popadnie - do mojego samochodu wlali w bak 40 litrowy 43 litry i chcieli więcej (przerwałem). Na innej Piątnickiej stacji samochód nie przejechał nawet 300km. Przeniosłem się do stacji o której w tytule i samochód przejechał na 39 litrach o dziwo 405 kilometrów

- to jasne że w Piątnicy są oszukańcy - omijajcie tam stacje szerokim łukiem

obok motelu w piatnicy jest ok. wchodzi mi gazu tyle ile ma wchodzic

No no łądnie przykręcili na zaworach Bemol. Ja na własnej skórze wypróbowałem stacje (nie wszystkie oczywiście) i ze szczerym sercem mogę polecić Piątnicę za motelem oraz shell(gdzie z kartą stałęgo klienta jest 5gr taniej na litrze) . Ogólnie rewelacji w Łomży nie ma (Shell w Białymstoku ma lepszy gaz niż ten u Rysia) ale jeżeli wybrać coś mogę to tylko te dwie nasze stacje. Nie jestem związany z żadną z nich, tylko tam tankuję, ale nie pozwolę żeby co parę tygodni ktoś wypisywał bzdety na temat stacji na wojska polskiego jaka to fajna i jaki tam gaz dobry mają. pozdrawiam

bigi2004

Co do gazu to mi ten na wojska polskiego pasuje. gorzej z tą panią która tam obsługuje. zero obycia;/ To jest chyba jej praca a do pracy ubiera sie jak nalezy a ta pani to wygląda jakby była w pracy na trasie warszawa. Wole tankować przed pracą choc czasem są tam kolejki ale przynaqjmiej facet normalny i miły ;/

No fakt oglądanie tłustej dupy nie jest niczym miłym i jeszcze sam musialem odkręcać korek od zaworu bo miala za duze obsacy i nie mogla sie tak schylic. Nie rozumiem właściciela. Ta pani przynosi hańbe tej stacji. Jeśli to miało zwabić klientów płci męskiej to wielka pomyłka bo jest efekt odwrotny.

Uwielbiam tą stacje odkąd pracuje tam ten przystojniak. Prawda tankowalam tam raz ale dwa razy byłam tam jako pasażer. Do takiej obsługi chce sie wracać. Jeśli ktoś zna do niego numerek :d to poprosze bo ciasteczko . I pięknie sie uśmiecha. PS> słodki dzięki za te oczko:*

Nie znam się czy przystojny ale wiem że na poziomie. Profesjonalna obsluga

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org