Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
telefony |
obserwuje telefony na allegro.pl i zauwazylem ze duzo jest telefonow ,kategoria uszkodzone ,w ktorych pojawia sie komunikat ''Connect service" wiecie moze czy da sie naprawic taki telefon czy idzie juz on do kosza??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: telefony |
to zalerzy w jakim stopniu telefon jest uszkodzony i czy koszt naprawy nie przekroczy kosztow zakupu Naprawic mozna wszytko tylko trzeba miec pieniadze
|
|
do użytkownika JaSTRZaB: To przecież jasne, że nie warto kupować zepsutego telefonu jeżeli całkowite koszty jego naprawy przekroczą realną wartość aparatu. Tak na marginesie też się zastanawiałem ile kosztuje naprawa telefonu wyświetlającego "Connect service" i co to wogóle za uszkodzenie?? Ponadto wie ktoś może kokretnie ile kosztuje naprawa telefonu, który "nie łapie zasięgu"?? Takich aukcji równierz jest bardzo dużo. Aha jak ktoś chciałby sprzedać jakaś nokie z rozlanym wyświetlaczem to napiszcie na tym forum. Pozdrawiam!!
|
|
Naprawa telefonu który nie łapie zasięgu kosztuje zazwyczaj 20-30 zł (o ile wynika z lekkiego uszkodzenia). Pamiętajcie jednak, że telefon uszkodzony nawet po naprawie nie będzie pracował w pełni normalnie. Każda ingerencja fizyczna lub programowa w telefon nie pozostaje bez śladu. Co do Allegro to kiedyś już pisałem, że trzeba bardzo uważać i bardzo dokładnie czytać opis danej aukcji. Ponadto nie mamy gwarancji, że telefon który tam kupiliśmy nie posiada szeregu innych wad, oprócz tych podanych w opisie... Reasumując: nie ma to jak nówka... Pozdrawiam
|
|
Apropos kupywania telefonów na Allegro... http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=609430 ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
to mowicie ze nie warto kupowac zepsutych i ich potem naprawiac ??? ma moze ktos ochote kupic okolo 30 paneli do noki 32 i 3310 za 120 zl??
|
|
Ja moge ci zrobic 'contact service' o ile jest to uszkodzenie programowe a nie mechaniczne. W kazdej nokii dct-3 i napewno nie bede z Ciebie zrzynal 20 zl :P
|
|
6310i a pojedynczo ich nie sprzedajesz ?? ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
do Matyjasz: Masz moze jeszcze linki z komentarzami kolesi takich jak ten chodyk1 ? Fajnie sie to czyta <lol> hehehe polewe mam jak nic. Szkoda tylko ze wrobil tylu ludzi i dziwie sie ze ktos widzac chociaz jeden taki komentarz robil dalej z nim transakcje :/
|
|
witam ! do 6310i jezeli nie interesowales sie dotychczas naprawą telefonów to ci sie to niezbyt opłaci bo pujdziesz do serwisu GSM a tam tanio ci tego nie zrobią jezeli chcesz cos naprawic albo sprzedać , kupic z tematyki GSM zapraszam na mail albo GG 3 8 8 2 2 9 6 majma167@wp.pl do MrS jezeli zasiegu w telefonie całkowicie nie ma to zapłacisz ~40-50 zł za naprawe , jezeli tylko gubi zasięg to ewentualnie 20-30 zł na Allegro trzeba umieć kupować telefonie uszkodzone .... trzeba zwracac uwage na wiele szczegółów Blakes nie kazdy wie co to nokia dct-3 :) pozatym wątpie ze znajdziesz telefon z napisem Contact Servis i nie bedzie to uszkodzenie mechaniczne ;p mam aktualnie 2-3 telefony na sprzedanie 33, 82 pozdro zapraszam i czego to czytasz maślaku :)
|
|
:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |