Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
0:2 polska przegrywa z niemcami |
dostali po dupach jak zwykle i tylko kazdemu zepsuli wieczor.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 0:2 polska przegrywa z niemcami |
Obstawiałem 2:0... i się sprawdziło :( Mogłem na sts obstawić -.-
|
|
A ja sie ciesze, zagralismy dobry futbol momentami blokujac Niemcow na wlasnej polowie. Dobry prognostyk przed nastepnymi meczami. Przeciez na tym spotaniu nie konczy sie Euro!
|
|
Ale za to Kubica zajął pierwsze miejsce na podium :)
|
|
Przynajmniej Robert wygrał z Niemcem!!Po 3 meczach Euro nasi zwijają sie do domu.Za wysokie progi niestety dla nas.
|
|
Jak za wysokie progi... litosci, gole padalo po banalnych bledach obrony, albo braku zgrania przy lapaniu na spalony albo niezdecydowaniu... Mysle ze dostana taki opier*** od Leo ze wezma sie za siebie i pokaza podobna pilke z Austria i Chorwacja.
|
|
Akurat.A od kogo opier... dostanie Leo za Kube???
|
|
Podolski...... prawie jak Polak ;P
|
|
Widocznie kontuzja okazala sie na tyle powazna ze nie mozna blo ryzykowac, zna sie na robocie wiec go nie krytykujmy. A co jesli po 60 min gdy odnowiloby mi sie tak Frei ze Szwajcarii? Zespol zostalby z jednym zawodnikiem na tej pozycji, nie wiem xczy warte ryzyka.
|
|
Polak taki sam jak Ty czy Ja.Gdyby nie madre głowy z PZPN grałby i strzelal dla Polski.
|
|
Chyba nie czytałes wypowiedzi Kuby że nie odnowiła mu sie kontuzja.
|
|
Płacą mu pieniądze i to nie małe to strzela ma inne wyjście ? ale i tak było widać że nie cieszył się z gooli ... ale to piłka wykonaniu naszym stylu. Roger dobrze grał bardzo dobrze że pojechał i dostał obywatelstwo .
|
|
Roger jak najbardziej.Zaslużył na gre od początku w następnych meczach.
|
|
Fakt, Kubica wygrał, ale na niemieckim bolidzie ;) To tak jakby powiedzieć, że to polacy wygrali mecz, bo Niemcy strzelali polską piłką :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a co mieli Polacy zrobić specjalnie dla Roberta bolid ? pomyśl chodź troche debilu.. markac napisał(a):
|
|
Debil to cie robił frajerze. Podpisz się imieniem i nazwiskiem dziecko, albo stul pysk kibolu. Nikt tu nikogo nie wyzywał. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Sorki wszystkich za reakcje, ale takich debili powinno się tępić, a moderator powinien reagować a nie liczyć tylko wpisy. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Markac ma rację niestety.Niemiecka solidność.Austriacy to też prawie Niemcy.Dla nich mecz z Polską to też ostatnia szansa więc bedzie gorąco.
|
|
Teraz możemy posłuchać rozpacz ''kibiców'' na przegraną ... oj będzie gorąca noc ^
|
|
No
|
|
jedyne co nam zostało to modlic sie o to zeby Polacy wzniesli sie na wyzyny i ograli Austryjaków i Chorwatów wtedy zapomnimy o porazce ze szkopami.
|
|
ROXXOT to nie jesteś Polakiem!!!bo ja bym nie grał dla tych skur... i nie strzelał goli POLSCE.no ale coż pozdrawiam cie pseudo polaku! jedź do swoich do szwabów!
|
|
Chorwatów nie ogramy.
|
|
piszecie ze gdyby nie PZPN to by grał, gówno prawda zeby był prawdziwym polakiem to po mimo to gral my dla Polski uległ germanizacji juz dawno a to co mówi to pod publiczkie bo przeciesz ma rodzine w polsce i boi sie zeby go nie zaje.... ja przyjedzie do polski w odwiedziny.
|
|
Ty sie zastanów longman b co Ty pieprzysz.Nigdy nie byłem w Niemczech i nigdy tam do roboty jechać nie zamierzam.Chodzi ci o to że Poldi strzela gole dla Niemiec??
|
|
Ty a czy ja ci każe jechać do roboty gówno mnie obchodzi co bedziesz tam robił ale cisij tam bo przecież jesteś polakiem jak poldi?buahahahaah !!! człowieku przeczytaj sobie post Rafallo20 może coś zrozumiesz. a jeśli nie to nigdy nie nazywaj sie POLAKIEM!!!!!!!!
|
|
Idż spać lepiej.Porównaj sobie postawę Klosego to wtedy dowiesz sie kto uległ germanizacji.Ale Wy ciemni jesteście...
|
|
oooo następnego swojego rodaka znalazłęś
|
|
ludziska nie kłucmy sie o takie głupoty wiadomo ze jestesmy wszyscy poddenerwowani, trzymajmy sie razem. Trudno szkopy maja podolskiego, klosego trochowskiego my mamy rogera i mysle ze austryjaków ogramy a z chorwatamy zagramy mecz o wszystko.
|
|
No i tym podsumowaniem Rafallo20 skończmy te głupie docinki.Szczególnie do longmana b to pisze.Dobrej nocy.
|
|
My wyjdziemy z grupy!! ale nie moge pozostawić czegoś takiego jak nazwaniem podolskiego Polakiem!!!
|
|
ROXXOT czytalem jego wypowiedz, proponuje przeczytac ponownie moj post. Widocznie okazala sie na tyle powaza (nie musiala sie odnowic) ze nie mogl grac. Odnowic sie mogla na nastepnych meczach w wtedy na tej pozycji pozostalby jeden zawodnik na caly turniej.
|
|
" Fakt, Kubica wygrał, ale na niemieckim bolidzie ;) To tak jakby powiedzieć, że to polacy wygrali mecz, bo Niemcy strzelali polską piłką :P" Markac, chyba nie lales :P Kompletnie chybione porownanie. Bolid nie pojedzie sam. Czy ja ci musze takie glupoty tlumaczyc, ze Bolid bez Kubicy ani Kubica bez bolidu -samodzielnie nie dojada do mety ? Poza tym w takim samym bolidzie jechal kolega z teamu -Niemiec. A co do twojego porownania: To wlasnie pilka byla robiona przez niemcow, a strzelajacym byl Kubica. Stosujac w dyskusji twoje podejscie mozna smialo stwierdzic, ze to Polacy zaatakowali siebie na Westerplatte w 39r. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Aha, Markacu, znamy sie, ale ty ciagle jakies kompleksy masz. Np kompleks Windowsa (widac po agresji wobec posiadaczy Linuxa, z ktorego sam musiales skorzystac, chodz nie potrafiles :P) Proponuje popracowac nad samoocena. Ale w inny sposob niz deptanie innych. Znajdz mi innego Polaka ktory kiedykolwiek dostal sie do F1. Czy ty zdajesz sobie sprawe co gadasz? Sadzisz ze kazdy moze poprowadzic bolid do zwycieztwa? Masz pojecie o warunkach takiej jazdy? Zdajesz sobie sprawe, ze przeciazenia w bolidzie F1 siegaja tych przy starcie rakiety ? Zdajesz sobie sprawe ze czesto temperatura wewnatrz siega 60 stopni ? Zdajesz sobie sprawe, ze by poprowadzic to cos na GP musisz miec sprawnosc fizyczna i refleks pilota mysliwca? Kazdy mocny w gebie. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
loosac: "Np kompleks Windowsa (widac po agresji wobec posiadaczy Linuxa, z ktorego sam musiales skorzystac, chodz nie potrafiles :P)" Ale gdzie mam iść? ;) Ja jestem agresywny w stosunku do Ciebie? Jesteś użytkownikiem Linuxa przecież i moim kolegą, chyba jeszcze :). Jestem nietolerancyjny dla oszołomów i fanatyków tego systemu, jak i każdego innego, którzy uważają się za "elyte", tylko dlatego, że używają czegoś innego niż cała reszta. Ale nie będę rozpętywał tu wojny o systemach, bo dojedźmy do polityki, kończąc na ekstremistach religijnych w Polsce. Co do piłki i jej made in... to było to pisane z przymrożeniem oka, niepotrzebnie szukasz w tym większego sensu. Kubica wygrał dla teamu BWM, szkoda, że nie dla FSO :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
I jeszcze jedno loosac. Jeśli czytałeś te forum o którym ja myślę, że czytałeś, to wniosek powinieneś wyciągnąć jeden. To fanatycy Linuksa byli przeciwko mnie. W grupie każdy jest "mondry", a już na pewno w grupie osób tego samego wyznania :) Takiemu się nic nie wytłumaczy, bo ma swój świat i nienawidzi Billa już za samo to, że istnieje. Znam użytkowników Morphosa, Amigi i Ci ludzie mają więcej tolerancji do innych, niż wy. Dziękuję za uwagę. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Przyznaje sie do bledu ort. Tylko przyjrzyj sie jak czesto mi sie zdarza w pospiechu wklepac bledna litere (pare liter). Co do agresji -ja ciebie nie zaczepiam, ty najczesciej zaczynasz (np komentarz do sprawy kompletnie nie zwiazanej z Linuxem). "I jeszcze jedno loosac. Jeśli czytałeś te forum o którym ja myślę, że czytałeś, to wniosek powinieneś wyciągnąć jeden." -Nie, nie bardzo wiem o co chodzi, wiec widac nie czytalem. Moze i z przymruzeniem oka pisales o pilce czy Kubicy, ale po co po podsycasz chore tendencje? Masa ludzi wezmie sobie do serca to, co napisales. Wielu ludzi potraktuje powaznie twoja wypowiedz. Wielu tez przyjmie ja jako racje :). Tym samym przyczynisz sie do utrwalenia syfu w polskiej mentalnosci. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
"Co do agresji -ja ciebie nie zaczepiam, ty najczesciej zaczynasz (np komentarz do sprawy kompletnie nie zwiazanej z Linuxem" O czym Ty do mnie piszesz? Sam zacząłeś coś pisać o jakimś kompleksie windowsowym, a teraz mi mówisz, że ja piszę nie na temat. Szczerze, to mam gdzieś, czy sobie wezmą to za rację, czy nie. Tylko Ty potraktowałeś to poważnie i tylko Tobie chce się jeszcze ciągnąc ten temat. Dziwne, że w gąszczu takiego syfu jaki panuje na tym forum, zauważyłeś akurat ten. Czepiasz się i tyle. A forum, o którym wspomniałem , to stworzyła Twoja grupa, więc powinieneś się domyślić o kogo chodzi. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Jedzie ktoś z Łomży na AUSTRIA : POLSKA ??? AZAZEL
|
|
e markac koleszko czy jak tam cie zwo, uważaj troszke na słowka bo mozesz sie przeliczyć. Jak Nie wiesz co to znaczy frajer, to sie dowiedz od kolegów po fachu u których codziennie dostajesz pączki. Ja w przeciwieństwie do Ciebie sie nie rozpruwam. el0 pizdo
|
|
Nie ma co się łudzić, niestety jak już ktoś na pisał po 3 meczach wracamy. Teraz w kolejnych meczach z Austrią i Chorwacją nie zagra Żurawski, jakąś drobną kontuzję ma Lewandowski, cała nasza obrona robila dziecinne błędy, a nawet jeśli Roger miał by zagrać zamiast "Żurawia" to już wole żeby Polska odpadła.
|
|
nic się wielkiego nie stało odgryziemy się w finale: RP - Vaterland: 3:1 zemsta jest słodka jak miód:)) ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
dobrze że PODOLSKi im dosadził teraz niech widzą co stracili
|
|
Ogladalam ten mecz w Niemczech musze powiedziec ze nie bylo wesolo.Chociaz nie spotkalay mnie przykrosci ze strony tutejszych ludzi.Tylko sie smieja ze polacy strzelaja gole a Niemcy wygrywaja,no ale skoro Podolski gra dla Niemcow musi byc lojalny, chociaz nie wygladal na mocno ucieszonego tymi golami.No nasz Kubica za to zawodowiec spisal sie na medal:) Chociaz tez wygral po trochu dla Niemiec Bmw.To nic to tylko gra pocieszcie sie tym jak wczoraj zagrali mistrzowie z Holandia:)To dopiero porazka.A Niemcy ?hehe Jak ktos tu cos glupiego palnie to zawsze mowie "My wygralismy wojne,starczy":)Co do naszych "mistrzow" to chyba lks by lepiej sobie poradzi:).Mimo to trzymam kciuki.Pozdrawiam wszystkich kibicow!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |