Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i jak znalezli ciało tego chlopaka?? |
j.w ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i jak znalezli ciało tego chlopaka?? |
no nie skoro nic nie napisali
|
|
kurcze podobno z mojego osiedla ale nie kojarze go ;((((
|
|
*****....:(:(:( nie moge uwieżyc jeszcze wczoraj normalnie gadał itd. Pomysłowo.
|
|
jak ten chlopak mial na imie i nazwisko??
|
|
kurrr.. trzeba być idiota aby pływać na środku rzekiii ;/ jeżeli już zamierzacie pływać po rzece kupcie se po boi ratowniczej kosztuje 100 złoty a może uratować wam życie.... http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=376173925 coś w tym stylu !!!! ;)
|
|
Głupota ... troszkę wyszło słońce i już wskakują do rzeki jak ta woda nie jest taka ciepła ,jeszcze pływać z jednego brzegu do drugiego i po środku ?! poco !? chyba dla popisu .
|
|
bo i dla popisu... tak to jest zgrywac wielkiego <czyt. fafarafe> ... a pozatym nie mi to w sumie komentowac , nie bylam nie widzialam ale takie sa moje przepuszczenia bo sama wiem jak sie ludzie w tym wieku zachowuja ... wkoncu sam o wiele starsza nie jestem... ale coz......
|
|
sama* w koncu*
|
|
czemu sama???
|
|
w sensie ze duzo starsza nie jestem od niego ale swoj rozum mam i jezeli wiem ze nie nadaje sie do wyplyniecia na glebsza wode to choc by mi placili to nie wyplyne...
|
|
kurrrr straz przyjechała po 30 minutach a na koniec powiedzieli ze nie ma sensu go szukac
|
|
dlaczego zaraz idiotą??? równie dobrze można byłoby powiedzieć ' trzeba być idiotą żeby wchodzić do rzeki' o pływaniu trzeba mieć pojęcie i dopiero się wypowiadać. W 100% zgadzam się z "przedmówcą". Zbyt zimna woda jest bardzo niebezpieczna.2.absolutnie żadnego alkoholu!.3.żadnych wyścigów a tym bardzie skoków! itp. A najważniejsze jest myślenie. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
ciekawe czy jak by to było dziecko ktoregos z nich to tez by tak powiedział
|
|
17 lat to już nie dziecko ... już jest tak dojrzały że potrafi sam za siebie być odpowiedzialny i ma już coś w głowie ... ale jak tylko sperma się buzuje w łepetynie to nic dziwnego .
|
|
a wiecie moze gdzie On sie uczyl? G.G
|
|
za duzo chcecie wiedziec ....... gdzie mieszka jak ma na imie a moze spytacie jeszcze jak dlugiego mial kutasa.............
|
|
Woda nie jest zimna , miała wczoraj 20,3 st. C. Najgorzej , że dużo młodzieży i nie tylko , przed kąpielą spożywa piwko. Często też inny alkohol.
|
|
Do innego To właśnie był syn siostry jednego z pracowników straży. Jeżeli tak naprawdę mówili to być może mieli podstawy ku temu. Pamiętacie ostatni przypadek, kiedy prąd rzeki poniósł ciało dziewczyny, aż do Czarnocina. slm
|
|
no powiedzieli że niema sensu go szukać bo zwłoki mogły być już kilkanaście kilometrów dalej ;/ prędzej czy później się znajdzie... ;)
|
|
inny?? strazacy powiedzieli ze nie beda szukac, na 100% tak bylo czy moze nie doslyszales albo nie zrozumiales?? ewentualnie pewnie ktos ci zle przekazal bo ciebie pewnie tam nie bylo??
|
|
on z jantaru
|
|
niedlugo sami wszystkiego sie dowiecie bo takie info podawane od jednej do 2 osoby jest jeszcze ubawrwiane ... dla jednego wydarzenia 100 wersji...
|
|
wiecie moze jak sie nazywal ten chlopak?
|
|
Adam podobno
|
|
JASSNE Adam nie wiecie a pierdolicie smuty ,***** znałem go ,dzień wcześniej go widziałem gadał ze mną i z kumplami ,***** nie moge pojąć tej tragedii....ciągle mam jakąś nadzieje ,że to nie prawda a jak nic nie wiecie to nie piszcie głupot Pomysłowo.
|
|
"ciągle mam jakąś nadzieje ,że to nie prawda a jak nic nie wiecie to nie piszcie głupot" Zacznij od siebie i spójrz prawdzie w oczy. "dzień wcześniej go widziałem gadał ze mną i z kumplami" Nie usprawiedliwia go to że był głupi robiąc to co zrobił "nie wiecie a pierdolicie smuty" Gorszy od nich nie jesteś
|
|
Znależli cialo pod mostem. Jak ktos nie wie kto to : Byl z jantara Brat Slawusia Jego naziwsko to Wnorowski
|
|
po co piszesz ****** cieciu? chcesz pokazać że go znałeś?Nie rozumiem takich lamusów, albo takich co już ***** wymyślają jak on sie nazywal,czyim byl synem czy gdzie sie uczyl.kto ma wiedziec to wie, i nie wnikaj w to wścibska szmato
|
|
Ja pier**** przestańcie pisać takie głupoty... bo już zapożno ! [*] † ...Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... † [*]
|
|
lool123 masz wpizde ***** ****** Pomysłowo.
|
|
\Dobromil piszesz ze piszesz zeby głupot nie mowic ale sam piszesz ze go znałęs itp zalllll
|
|
teraz beda sie klucic kto go znal a kto nie... a jesli was tak bardzo wszystko interesuje poczekajcie jeszcze chwile... niedlugo i tak wszyscy beda wiedzieli co jak i dlaczego .. tylko nie rozumiem po co wam to .... [*]
|
|
CZY KTOŚ KOJARZY PSEUDO ,, ALBAN " to on sie utopil !!! :P
|
|
on. Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|