Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piwko |
Siemanko. Orejntuje się ktoś może ile kosztuje wypożyczanie z browaru nalewaka do piwa na taką imprezkę jak 18 lub ole kosztuje beczka piwa ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piwko |
najprędzej to chyba w hurtowni "Błysk" na Poznańskiej ja tam kiedyś brałem tylko kaucję trzeba zapłacić nie powiem ci ile bo to różnie może teraz być ale jak oddasz beczuszkę i nalewak w nienaruszonym stanie to wszystko ok
|
|
z beczka szykuj 100 za browar...zawsze jest lepiej miec swoja beczke...na wymiane i nalewak tez lepiej sobie kupic... chyba, ze sie z tego pije raz na rok czy dwa lata ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jaka ta beczka jest?? za 100 to chyba 30l?
|
|
sa 30l i sa 50l na allegro mozna kupic kega powiedzmy za 80-90zl 50l.. i juz masz na wymiane ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zly_czlowiek zapomniałeś dodać że ten keg musi być z tego samego browaru
|
|
a nie szukales pewnie od lomzy:)? bo sa nie codziennie, ale sa ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
To ile za te same beczki będziesz trzeba zapłacić w browarze bez nalewaka.
|
|
nie orientuje sie w cenach ale w Browarze napewno mozna kupic beczke piwa i wyjdzie taniej niz w butelkach/puszkach Łomża leży na Mazowszu !
|
|
A co lepiej by mi się opylało wziąć taką bekę piwa czy kupić zgrzewki w hurtowni.??
|
|
HokusPokus nie pisz głupot chłopie!!! Może jeszcze do Piątnicy po kilo serka go wyślesz???
|
|
w browarze za friko wypożyczają, dowożą i podłączą, ale musi z niego płynąć łomża
|
|
Normalne że Łomża z niego będzie płynąć to ile za to mnie wyniesie??
|
|
Gozdzikowy jak ja już bym wziął beczkę to chciałbym ją "naruszyć" i co wtedy z kaucją?? :) rewenant
|
|
pewnie przepada...
|
|
rewenant "ale jak oddasz beczuszkę i nalewak w nienaruszonym stanie to wszystko ok" - miałem tu na myśli że beczka nie będzie zniszczona... wiadomo że zawartość zostanie naruszona i to w znacznym stopniu
|
|
Kurcze a jakie są ceny ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |