Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet bezprzewodowy |
Witam czy może ktoś podać namiary na firme która dostarcza taki internet w okolice Łomży i jakie są to koszty z góry dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet bezprzewodowy |
NETSTER - telefon do biura: 086-216-24-66. Koszta są różne w zależności od instalacji. przy umowie na rok opłata to 122 zł + ewentualne urządzenia. Na 2 lata 61 zł + urządzenia. Do kosztów liczy sie również uchwyt do anteny. Więcej informacji uzyska Pan w biurze.
|
|
mam i nie polecam. Często są przerwy w dostawie... ...
|
|
Czy jakiś uzytkownik , nie jak Daro chyba pracownik, moze daĆ OPINIE UZYTKOWNIKA o jakości , ciągłości, szybkości , opłatach, zasięgu ?
|
|
Zgadzam się z Johnem. I nie możliwe żeby w Łomży była tylko ta firma możecie podać coś jeszcze.
|
|
firma TECHNIK 508 295 686
|
|
kto powiedział że jestem pracownikiem tej firmy?? po prostu ją polecam. miałem internet z tej firmy i nie narzekałem. Angel jeżeli o internet radiowy to nie jest dziwne. przy takiej ilości urządzeń elektronicznych coś może się spalić a dojść do tego co się dzieje nie jest takie proste. u technika wcale nie jest lepiej
|
|
wszystko tylko nie radio, jak wam zależy na bezpieczeństwie i prywatności to mocno odradzam. podobnie jak przyłączanie się do wielkich sieci w których każdy "widzi" każdego. To tak jakbyście wyszli z foliową torebką pełną banknotów w miejski tłum. Zacznijcie szanować swą prywatność i nie ludźcie się tym że macie firewalla i antywirusa bo to Wam nic nie pomoże!
|
|
WD najlepiej wyjąc kabel. To lepsze niż firewall.
|
|
WDC: Racja, cos o tym wiemy ;) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
ale czasami niema wyboru. trzeba wybrać radio
|
|
loosac: oj wiemy wiemy, i to doskonale
|