niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet bezprzewodowy

Witam czy może ktoś podać namiary na firme która dostarcza taki internet w okolice Łomży i jakie są to koszty
z góry dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet bezprzewodowy

NETSTER - telefon do biura: 086-216-24-66. Koszta są różne w zależności od instalacji. przy umowie na rok opłata to 122 zł + ewentualne urządzenia. Na 2 lata 61 zł + urządzenia. Do kosztów liczy sie również uchwyt do anteny. Więcej informacji uzyska Pan w biurze.

mam i nie polecam. Często są przerwy w dostawie...

...

Czy jakiś uzytkownik , nie jak Daro chyba pracownik, moze daĆ OPINIE UZYTKOWNIKA o jakości , ciągłości, szybkości , opłatach, zasięgu ?

Zgadzam się z Johnem. I nie możliwe żeby w Łomży była tylko ta firma możecie podać coś jeszcze.

firma TECHNIK 508 295 686

kto powiedział że jestem pracownikiem tej firmy?? po prostu ją polecam. miałem internet z tej firmy i nie narzekałem. Angel jeżeli o internet radiowy to nie jest dziwne. przy takiej ilości urządzeń elektronicznych coś może się spalić a dojść do tego co się dzieje nie jest takie proste. u technika wcale nie jest lepiej

wszystko tylko nie radio, jak wam zależy na bezpieczeństwie i prywatności to mocno odradzam. podobnie jak przyłączanie się do wielkich sieci w których każdy "widzi" każdego.
To tak jakbyście wyszli z foliową torebką pełną banknotów w miejski tłum. Zacznijcie szanować swą prywatność i nie ludźcie się tym że macie firewalla i antywirusa bo to Wam nic nie pomoże!

WD najlepiej wyjąc kabel. To lepsze niż firewall.

WDC: Racja, cos o tym wiemy ;)

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

ale czasami niema wyboru. trzeba wybrać radio

loosac: oj wiemy wiemy, i to doskonale

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org