sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gołębie i inne ptactwo zmora właścicieli samochodów!

Co zrobić z gołebiarzami w Łomży (to ci, którzy z uporem maniaka sypią przez okna swoich mieszkań tony starego chleba, wabiąc tym całe stada brudzących wszystko w około gołębi) Jaki mają oni w tym cel? Może mają umowy z myjniami samochodowymi!? Ja mam codziennie zapaskudzony samochód! Czekam na ciekawe pomysły? Dodam, iż administarcja jest bezsillna!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gołębie i inne ptactwo zmora właścicieli samochodów!

Ja to wezme kiedy wiatrówke i powybijam bo moj dach który jest pokryty czerwona blacha wyglada jak muchomor!!!!!!!!!!!!!!!!

TRAUMA===> KOKO :D LADA 2107 :D z takimi pieknymi chalogenami :p

=====================================================
Czy ty jesteś graczem czy też może nie,
Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie,
Że ja jestem szejkiem, w moim mieście,
Wznieście ręce w powietrze
===================================================

Panie SZEJK

Trauma to trauma nie umieszcza sie takich postów
halogeny ortografia sie kłania,
a post nie na temat jezeli jestes tym o którym myśle to i twój dziadek należy do gołębiarzy!!!
usuń swojego posta

TRAUMA

W niektórych miastach zachodnich wprowadzili zakaz dokarmiania gołębi- wtedy same się wyniosą. Natomiast strzelanie do ptaków z wiatrówki - to karalne naruszenie prawa i słusznie! Załatwienie problemu przez zabijanie kojarzy mi się z bezdennie głupimi filmami rodem z USA, które powinny być zakazane (jak we Francji), ale to już inny problem. Pozdrawiam.

Zbych

buehehehe Trauma rozśmieszyłeś mnie :) Przecież to normalne że ptaszki trzeba dokarmiać, chociaż niektórym to ubarwia życie i samochody :) Taki lajf

Pozdrawiam :)

heh ortografia ortografią na forum nie będziemy się rozpisywać o niej bo nie powiem kogo rodziców pani Cichocka wzywała do szkoły bo napisał prace maturalna z Polaka bardzo krótka :D a na tomprajdera tez chciał do kina iść choć był sam do niego bardzo podobny :D i nikt tu postów nie będzie kasował bo po co :D a o dziadku to nie wiem o kim mówisz :D

a jak tam twoje problemy ze skóra :D lada jeszcze się turla :D czy całkiem ja zasrało

"Jak poprawic wygląd swojej skody ? Zaparkowac ją pomiędzy dwiema ładami - taki żarty opowiadali sobie kierowcy jeszcze kilka lat temu" :D cytat z nowego NEWSWEEK POLSKA

szejk bardzo smieszne ale twoj dziadek jest gołebiażem na 100 % a jak on jest to i ty nim jesteś, a co cie obchodzą czyjeś matury, czyżbyś swojej nie zdał?? i dla ciebie to może PAN TRAUMA a tak wogóle to o co ci chodzi??
szejk?
wy gołebiarze lubicie dokarmiać ptactwo, to wasze hobby!! oglądanie ptasich kup na czyichś samochodach!!!
a moja lada objedzie twojego zęcha na półgazie.

przestań komentować moje posty !!! ty leszczu!!

a ja mature zdawalem jak ty z reka w nocniku siedziales

pozdrawiam TRAUMA

breath on the air

karmienie gołebi to musi być jakaś choroba psychiczna!!!
zamiast siebie nakarmić, karmia gołebie coś w tym jest nie tak!!!zachowanie co najmniej anormalne

trauma

breath on the air

Nic z tym nie zrobisz możesz jedynie się przyzwyczajić albo stawiac auto w innym miejscu.

ontheair buuuuuhahahaha kolo jesteś śmieszny :D

cytuje

"przestań komentować moje posty !!! ty leszczu!" ciekawe gdzie ja skomentowałem Twój post :D a co do komentowania to po co je tu zamieszczasz od komentowania jest forum wiec komentuje jak nie chcesz żeby je ktoś komentował to pisz sę je desce klozetowej bo do tego się nadają jedyny post jaki tu skomentowałem to był post TRAUMy naucz się czytać kolo widać ze zdawałeś maturę :D

"a moja lada objedzie twojego zęcha na półgazie" chyba jak se kupisz nowy samochód widziałem co na rajdzie pokazała ostanie miejsce :D nawet sypiący maluch ja objechał jak ktoś chce to zobaczyć za jakiś czas podam linka do serwera ftp z filmem :D

"twoj dziadek jest gołebiażem na 100 % a jak on jest to i ty nim jesteś"a rodziny niczyjej w to nie mieszaj bo ja tego nie robię jak bardzo chcesz mogę zacząć :D

"a co cie obchodzą czyjeś matury," a co obchodzi TRAUME czyjaś ortografia

I nie będę z Toba Dyskutował bo post jest nie Twój wiec nie wtrącaj się do tematu :D każda następna Twoja wypowiedz będzie budziła we mnie śmiech :D na więcej pytań i tak Ci nie odpowiem a ty Pisza o mnie pokażesz swoja głupotę.

heh wczoraj sie dowiedzialem ze na 4 lomza pisza o kokosie no to wpadlem widze ze calkiem niezle juz rozwinieta jest akcja i teraz juz wiem o co pioterowi chodzilo ja sie czepial na gg ze to ja na niego jade ale mozna takiemu tlumaczyc ze ja nic nie mam z tym wspolnego ze nawet jak juz cos to bym sie przyznal a co do Lady to nie bede kometowal :D Szejk bardzo madrze to okreslil :D

e i kurw..... odpi...... sie od mojego dziadka

jastrzab i szejk to jedna osoba
a te forum to jakas porażka
spadam stad
dla nie poważnych ludzi extra zajęcie
bawcie się dobrze

bardzo madrze kokos :D tylko jak sie dowiesz prawdy to sie zdzwiwisz aa ja Ci nic nie bede tlumaczyl bo nie jestem od tego

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org