sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hipermarket

Hipermarket- co będzie dalej z tym budynkiem ?? (chodzi o ten sklep którego budowa została zaczęta i nie skończona) ktoś w końcu dokończy ta inwestycje czy będzie stał i straszył dzieci przez następnych 10 lat najpierw była walka o rozpoczęcie budowy a teraz stoi i nic się tam nie dzieje.

=====================================================
Czy ty jesteś graczem czy też może nie,
Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie,
Że ja jestem szejkiem, w moim mieście,
Wznieście ręce w powietrze
===================================================

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hipermarket

To sie w głowie nie miesci .Tak oszpecic teren i co dalej? . Zarównać i posiac
trawe NATYCHMIAST .Co to wogle ma znaczyc nie ma prawa w tym kraju.

A wiecie jaka na poczatku wersje slyszalem co do tej zabudowy przy Ks. Janusza (tam gdzie zwykle karuzela byla) ? :))))))) Ktos wcisnal mi kit ze bedzie tam hotel dla psow bogaczy:))))))) A ja glupi uwierzylem :)))) ale potem zeby sobie odbic pare osob tez na to nabralem.. o dziwo wszyscy lykali plotke az milo :))))))))

Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.

Odnośnie hotelu dla psów, to pomysł pochodzi z primaaprilisowego numeru "Kontaktów", w którym na pierwszej stronie umieszczono nawet zdjęcie rzekomej konstrukcji. Woli ścisłości - nie o hotel chodziło, lecz o salon odnowy biologicznej do czworonogów skierowany. A sam kawał do tej pory wywołuje uśmiech na mych ustach :)

Jeśli chodzi o markety, to na tych (bo 2 tam będą) położonych na byłym placu hm... "cyrkowym", widnieje tablica informacyjna, gdzie wyraźnie jest napisane, że termin zakończenia budowy to chyba 17.11.2004r., albo coś koło tego, nie pamiętam. A odnośnie straszydła wzniesionego obok, to jest po prostu feee... :)

tu tylko żądzący mają prawa

wiecie co o to chodzi ze i rzadzacy przestajo cokolwiek robic aby bylo lepiej!!jak to teraz wyglonda,szkoda krow ktore sie tam pasly:))))))))))a do tego gdzie bedzie teraz karuzela albo cyrk??hahaha cyrk to i tak mamy:P

Smietnisko! Mieszkam w tych okolicach i juz od dobrych kilku lat a wlasciwie od ok. 10 lat ciagle cos buduja kolo mojego bloku. A to Koscil Sw. Krzyza - w budowie kila dobrych lat, teraz ten HiperZlom - nastepne kilka lat :). A nadodatek zabrali nam miejsce na Cyrk!. Zawsze lubilem ogladac rozne imprezy z balkonu :). Teraz bede musial zasowac na muszle :/

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org