Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najszybsze auta w łomży |
orientujecie sie moze jakie jezdza najszybsze auta po łomży ?? ja widzialem najszybsze: nissana 350z bmw e60 530d mazda 6 mps
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najszybsze auta w łomży |
to jeszcze kolego malo widziales ;p
|
|
Wczoraj Lexus GS450h pokazał na co go stać :) Nie dał szans nikomu. Więc mogę go uznać za jedno z szybszych aut w Łomży.
|
|
nieoznakowane mondeo
|
|
opel omeba b 3.0 16v nikt nie ma szans... .Jak upadnę to WSTANĘ. ale wtedy TY masz PRZEJEBANE.!
|
|
_maly_ cicho cichutko wczoraj to byla sroda i za duzo w NFS sie pogralo co??
|
|
SN4P - powiedziałem tylko że ten Lexus jest szybki :D a co do Omegi B to raczej nie ta klasa i moc co wymienione auta przez "Blanko" i mnie :)
|
|
Hehehehehe najwidoczniej się na grał w NFS i nie dał rady wygrać z tym leksuesm i dlatego tak twierdzi hehehehe. Ja myślę że moja Bemka 520 hehehe żartuje oczywiście. Ciekawe jak ten Mustang biał i ten drugi też mają dobre motory pod maską.
|
|
zacznijmy od tego, że tego lexusa za parę dni w Łomży nie będzie buhahaha... bo to jest auto testowe... poza tym jest parę szybkich samochodów... a po kiedy grzyba to wiedzieć... jak chcesz zbudować najszyvszy samochód w Łomży to rób go tak, żeby miał okolice 5 sekund do 100km/h i wtedy będziesz dobry ;)
|
|
Siemka Porez. Widac nikt naszego forum nie czyta :) Dużo jest dobrych aut w łomży tylko są to samochody z pozoru cywilne ale w wiekszoci owe auta maja tz SWAPA lub zaturbione. Nieporównujmy tu samochodów typu TESTER bo to bajka z innej beczki. pozdrawiam ac BACA
|
|
Jeszcze jedno tu nie chodzi o samochod od taty za 200tys tylko male autko ktore bylo robione z 3miechy w garazu i pozniej ten ktos wyjerzdza na miasto i moge powiedziec ze bedzie bardziej happy niz inni. Moge przyznac ze mam cc i bmw z motorkiem 2.5 robie jak chce. BACA
|
|
Blanko: w dupie byłeś, gówno widziałeś, tak powiem hahahaha te auta, które wymieniłeś są szybkie, ale do najszybszych w tym mieście to jeszcze sporo im brakuje :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
mustang?
|
|
a przypadkiem nie 911? Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
jest takie niepozorne bmw E36.Ma 20 latek ale silniczek ma 200kM
|
|
Poprawka.To jest E30 a nie E36.
|
|
Jednym z najszybszych aut w Łomży jest czarna vectra 280 kM .Spróbujcie się z nią to się przekonacie
|
|
BACA napisał: Jeszcze jedno tu nie chodzi o samochod od taty za 200tys tylko male autko ktore bylo robione z 3miechy w garazu i pozniej ten ktos wyjerzdza na miasto i moge powiedziec ze bedzie bardziej happy niz inni. Moge przyznac ze mam cc i bmw z motorkiem 2.5 robie jak chce. Popieram kolegę. Lanserom w tatusiowozach za 200tys mówimy w Łomzy stanowcze NIE !
|
|
Blanko napisał: orientujecie sie moze jakie jezdza najszybsze auta po łomży ?? Co masz na myśli pisząc najszybsze ? Najszybsze auto to pojęcie względne. Chodzi ci o: - najszybciej zbierające się fury ? - fury majace najwięcej HP pod maską ? - fury rozwijające największą v-max ?
|
|
najszybsze auto w miescie to czarne porsche 911 nikt z tym autkiem nie ma szans
|
|
no i kolejny śmieszny człowieczek wychyla sie z jakimś "porsche 911"
|
|
Chłopaki za dużo w "Need For Speed Porsche" ciapali hehe.
|
|
śmieszni to jesteście Wy! Może zaraz usłyszę, że wasze podrasowane w garażu samochody są szybsze od 911? Czyżby 88KM w CC Bacy czy inne fiaty i łady dawały radę?
|
|
hmmm każdy jest mistrzem prostej... kozaki od siedmiu boleści... http://www.youtube.com/watch?v=SbHEPbS9ZeU dla mnie to jest kozak :) licza się umiejętności a nie fura za 300 tys i to w dodatku ojca :D ;)
|
|
kto najszybciej pod makdonaldsem lecial i ile
|
|
ale musi być zonk jak ktoś w dupę na światłach dostanie od takiego volvo %-)
|
|
haha krytykuja ''911'' sami zazdrosnicy z 318 lub audi 80
|
|
xx nie odbiegaj od tematu blanko wyraznie napisal o samochodach z lomzy a ty pokazujesz jakis filmik z youtube
|
|
Chłopaku weś się ogarnij powiedz mi który 20-paro latek ma kasę na "porsche 911" albo inny wózek z tej półki cenowej, bo coś mi sie wydaje, że chyba żaden. ( a niech tylko tatuś przyuważy ryskę na swoim samochodzie, to dopiero będą baty ;])
|
|
ciemnozielony jaguar xj 4.0L 250 km... myślę ze ma szanse z lexusem
|
|
popek o co ci chodzi jest wyraznie napisane NAJSZYBSZE AUTO W ŁOMZY wes ty sie chlopaku ogarnij tu chodzi o samochod a nie ktory mlodociany kierowca ma najlepsza ''tatusiowa'' fure w miescie.
|
|
Porsche Carrera GT i wszyscy sie chowaja 381 KM przemo
|
|
W okolicach Łomży(blachy BLM) typek ma Lancera EVO VII dla mnie rozp.ierdala wszystkich "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
HEHE AUDI A5 :P;d 3.0 TDI ******** autko :P:d oraz porsze boxer:P;d
|
|
Kur... buraki leśne :-D
|
|
a od kiedy buraki sa lesne ty mi powiedz??
|
|
Jest taki zielony Polonez 1,6 GLE po tuningu. Jest tak szybki że nikt go jeszcze nie widział Strong and proud we'll survive the grief Scream and shout for what we believe
|
|
BOLID F1
|
|
i myslisz ze jest taki szybki?? na 1/4 mili czolowka Polski ma szybsze auta od f1
|
|
moze na 1/4 ma lepsze ale na torze by pocisk dostali
|
|
ale tu chyba nie mowa o torze
|
|
i o autach z f1 tylko o łomżyńskich autach
|
|
praktycznie wiekszosc odbiega od tematu wiec sobie tez pozwolilem
|
|
Pozwólcie , że zacytuje jedne mądre powiedzonko ;-) "Co z tego ,że samochód gwizda jak kierowca piz*a" ;)) to jest prawda , co wam z tych koni pod maską :P (pewnie połowa poszła sie paść gdzieś na polu) jak sie gdzieś rozpieprzycie na prostej xD :D hehehe , a co do osądzania jaki najszybszy samochód w Łomży to nigdy sie nikt nie dowie bo żadnego toru jak dotąd u nas nie ma , a gadanie że po lokalnej drodze tyle i tyle ktoś śmigał to jest śmiech :p pozdrawiam
|
|
łomżyńskie Porsche Carrera widziałem jeden raz, więc dla mnie to samochód widmo! nie zdążyłem się nawet przyjrzeć co to dokładnie za wersja... w sumie to nawet nie pamiętam czy to buda 996 czy 997... jeżeli to podstawowa wersja Carrery (300 KM w 996/325 w 997), to są w Łomży samochody, które na prostej spokojnie dadzą radę takiej maszynie... na zakrętach liczą się przede wszystkim umiejętności kierowcy i nawet jeśli taka Carrera ma świetne zawieszenie oraz wyważenie, to może ją objechać auto mające o połowę mniej mocy... - wydaje się to śmieszne, ale niedowiarkom proponuję obejrzeć: http://pl.youtube.com/watch?v=fuAcbOlv8sA >300 KM 4x4 vs. 1xx KM przód napęd... na prostej Lanos dostaje po dupie, ale w winklach idzie ogniem... ktoś tam wyżej napisał, że jest jakiś Opel Omega B 3.0 V6... nie wiem czy zdajesz sobie sprawę kolego/koleżanko, że 15-letnia Honda Civic 1.6 (b16a2) zmiotłaby taką Omegę z powierzchni ziemii... BMW e60 530d - owszem bardzo fajne auto, oszczędne, elastyczne i w miarę dynamiczne, ale z której strony ta ciężka krowa jest autem do wyścigów? LOLx3 a co do Lexusa, to słyszałem, że leciwy Golf w dieslu dawał mu radę ROTFL ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Golf dawał radę ale nie dał. Tyle, że ten leciwy Golf w dieslu ma ok. 250 KM. Wiem bo sam widziałem
|
|
słyszałem, że z miejsca dostawał, ale jak się łapał od drugiego biegu, to szedł równo :] i wierzę w takie info a koni ma niecałe 240 AFAIK :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
235 KM i 450 NM hehe i co z tego ze lexus go wzial ? tych pajacow nie stac na takie auto, dostaja je za darmo do testowania i wielki lans po lomzy odstawiaja, a chlopak z golfa wszystko robil sam i to jest szacun :D nie sztuka jest kupic fure co ma 300 koni sztuka jest zrobic padake na zapier****ke ;] nie wiecie nawet co w lomzy jezdzi a pierd***cie o jakis porsche, mustangach i lexusach...
|
|
ziom co ty opowiadasz? jak nie sztuka kupic auto co ma 300ps to i nie sztuka zrobic auto co ma 300ps, wszytsko kwestia kasy a nie sztuki i taka jest prawda, po co dlubac w gownie jak mozna za ta sama kase kupic auto ktore na starcie ma wiecej mocy i jest szybsze, mniej awaryjne a tym samym tansze w utrzymaniu??
|
|
chodzi mi o niepozorne auta, ktora kopia dupsko fabrycznym superwozom ;] i o robienie wszystkiego samemu mimo ze auto jest bardziej awaryjne, to zawsze pozostaje jakas satysfakcja z wlozonej w nie pracy
|
|
ty masz gdzie to robisz sam, a jak ktos nie ma na to czasu i warunkow to co wtedy?? i tak musi placic, niektorzy tez np. wola zaplacic bo w tym czasie zarobia 2 razy wiecej niz wydadza na to, myslisz ze wtedy nie ma satysfakcji?? moze nie z tego ze zrobil sam(choc sam na to zapracowal) ale z tego ze ma profesjonalnie zrobione auto i klepie wszytskie drutowozy :)
|
|
heh audi a5 3.0tdi w lomzy ktos ma??? niewidzialem ale chetnie bym sie z nim zmierzyl:) fakt jest 911 w lomzy 4S turbo znam wlasciciela;) oprucz tego jeszcze x3 3.0sd policyjna vectra 2.8 T i hmm no niewiem... starczy porshe bokster ale to nic specjalnego...
|
|
a co to za golf co ma 235km ?to silnik 1.9tdi? czy robiony swap byl? w jakiej budzie?? 3/ 4? 2? czy 5 w 2.0 tdi? moze jakies informacje mi ktos podac o tym?
|
|
Golf mk3 1,9 tdi. Bazą był silnik 90km i 208 nm... podciągnienty został do 234 koni i 430 nm. Napęd na przednią oś. Golfik z Zambrowa także jego nie bierzemu pod uwagę bo to ranking łomżyński ;)
|
|
audi czarne a5 było ale tez testerów
|
|
o niezle to ten golfik to chyba jeden z mocniejszych diselkow w polsce a ma ktos moze jakis kontakt z wlascicielem tego golfa?
|
|
Ja myślę, że testerów nie ma co brać pod uwagę bo to nie są ich auta. Golf z Zambrowa bardzo szybki i co ważne-niepozorny:) Nie ukrywam, że sam mam dośc szybkie i nie pozorne auto :) i to właśnie to jest w tym wszystkim najfajniejsze :) w Łomży jest wiele mocnych aut.. tylko nie rzucaja się w oczy :D
|
|
Blanko - mam do niego wszelki kontakt... napisz mi PW po co Ci on.
|
|
jestem ciekawy co z tym silnikiem zrobil jakie modyfikacje sa bo 230km z tego silnika to naprawde sporo jak dotad slyszlaem o kolesiu z katowic z 1.9tdi agr mial ok 200km
|
|
To nie potrzebny ci kontakt do niego - wejdź na forum vwgolf... tam jesty nawet jego projekt opisany.
|
|
Z moim trabantem 3,8l, biturbo, 678KM nikt nie ma szans:))))
|
|
Z tego co ja slyszalem to ostatnio po miescie kreci sie e36 po swapie na blachach WPL bardzo glosne i tak samo szybkie... widzial ktos??? _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
Moja Łada 2105 z silnikiem 2.0 DOHC 115 km ;-)
|
|
Blanko: Tutaj masz pełne info o Golfie: http://www.streetracing.pl/forum/VW-GOLF-MK3-TDI-tuned-by-MR-Motors-t42626.html a co do 911, to mieszasz się w zeznaniach, bo nie bylo Carrery 4S Turbo... masz prosty wybór - albo Carrera 4S albo Carrera Turbo... rożnice między nimi są bardzo duże nawet w stylistyce... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Najszybszym autem w mieście jest czarny cienki :D
|
|
Najszybszym autem w mieście jest czarny cienki 0,7l :D
|
|
Najszybsza w mieście to jest wasza głupota... popisujecie się jak zawsze swoim błyskotliwym poczuciem humoru i utrudniacie całej reszczie znaleźć sens tematu tego jak i całej reszty na tym forum. Zapraszam oblatanych troche w tamatach motoryzacji do dyskusji na forum ACLomza. www.aclomza.com Tam plewy są odrzucane ;)
|
|
klasyfikacja najszybszego auta w łomży - w rankingu mogą wziąć udział auta, które: pochodzą jeszcze z czasów komunistycznych (nie mogą być młodsze niż '89) są szrotami na kołach oczywiście są bezwypadkowe, zdobi je jedynie spora warstwa rdzy lub szpachli wartość waha się od 200zł do 7000 zł (inne nie biorą udziału w rankingu ze względu na to, iż są uznane jako "tatusiowe") głośność wynosi około 100db a moc średnio 90 km (taki efekt uzyskujemy dzięki filtrowi stożkowemu bądź też niekoniecznie nowej rurze wydechowej z allegro :)) jednym słowem auto musi dużo wrzeszczeć aby przykuć uwagę i wywołać u przechodniów zaburzenia błędnika <lol> obowiązkowe są naklejki na bocznych drzwiach lub tylnej szybie rodem z WRC przy wyższych prędkościach odpadają im zderzaki :) ich projekt najlepiej jakby był wzorowany na paździerzach z OPT są własnoręcznie malowane pędzlem hehe POZDRAWIAM zazdrosnych :)) P.S. byście lepiej do roboty się wzięli a nie głupoty wam w głowach --------->
|
|
buhahaha... super śmieszne... poszczałem się ze śmiechu.... jeśli jesteś właścicielem czerwonej hondy na blmach z czterema ringami w zderzaku to chciałbym mieć Twój autograf...
|
|
A 8 4.2 TDI
|
|
porez cierpisz na nietrzymanie moczu? A myślałem, że to olej ci wycieka...
|
|
BonesOne tak tak moj blad chodzilo o 4s a nie turbo:) ps dzieki za link a co do tego ze "nielicza sie drogie".. wszysktkie sie licza czy kosztowal 10 tys czy 100tys oby objechal wszyskie inne a jak nie sztuka kupic taka zapier. za 100tys?> to kup sam sobie taka stretraceing to nie sport dla biednych
|
|
Ja mam do sprzedania Honde Civic VTi w sedanie :) szybkie i niepozorne auto:) jak ktos zainteresowany to pisac!
|
|
Proponuje nie scigać się nieoznakowanym Oplem Vectrą. Marne szanse- nieważne czym jeździcie!!!
|
|
a Ty pewnie się próbowałeś tym swoim marnym sprzętem:D?:P heheh ale na poważnie to ta Vectra ma niezłego kopa, więc tak jak kolega odradza scigania sie z nia hehe:) F2
|
|
bascet: ciesz się, że Ty śmigasz furą za ponad 100 kafli z 2008 roku... pogratulować tylko... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
a mógłbym się sprubować z taką vectrą.. różnica była by nie duża :)
|
|
ja jestem ciekawy pojedynku tej vectry 2.8t v6 250ps z mazda mps 2.3t 260ps i 4x4 ale raczej tego niebedzie bo vectra to policyjna furka miles jesli masz civik 1.6 160ps to batow bys sie dostal od tej vectry (z pod swiatel)
|
|
on nie ma civik tylko civic i raczej by takich batow jak tobie sie wydaje nie dostal
|
|
literowki:)... bys sie dostal od tej vectry (z pod swiatel) bys Nie dostal od tej vectry (z pod swiatel)*
|
|
cały czas chyba większość ma na myśli "szybki" w aspekcie z "pod świateł" czyli powiedzmy na 1/4 ok to ile waszym zdaniem powinno mieć auto na "ćwiarę" by je określić mianem "szybkie" ?
|
|
hmm ok13.6 i mniej na 1\4mili wg mnie to juz bardzoo szybkie auta
|
|
ja widziałem Lamborghini Gallardo przy restauracji retro w dniu 11 kwietnia tak koło godziny 18
|
|
to stawiam ci wodke jak pokazesz mu udokumentowane 13,6 na cwiare jakiegos lomzynskiego bolida :D
|
|
a kto ci tu wspominal o lomzynskich bolidach ?? czytaj ze zrozumieniem
|
|
vectra 2.8 i 13,6 na ćwiare ? śmieszne.. jak taki czas wykręci to i ja stawiam flaszke, albo i dwie! Jeśli dla Ciebie długość albo i nie cała długość to są baty to nie mamy o czym rozmawiać! W Łomży jest nie wiele aut, które wykręcą wysoką 15tkę albo niską 16tkę, a Ty mówisz o 13,6.. :/
|
|
hehe ale o czym ty mowisz?? gdzie ja ci napisalem ze vectra ma 13.6?? napisalem ze bardzo szybkie auta JAK DLA MNIE maja 13.6 i mniej na 400metrow tj NP. m3 e46 albo 535d po chipsie maja takie czasy ale nie pisalem ci ze lomzynskie auta! jesli jeszcze cos nie jasne o co chodzi wiec napisze: odp forumowiczowi batarki na jego pytanie> ok to ile waszym zdaniem powinno mieć auto na "ćwiarę" by je określić mianem "szybkie" ? >hmm ok13.6 i mniej na 1\4mili >wg mnie to juz bardzoo szybkie auta ...i pomyslcie zanim cos napiszecie
|
|
ale temat jest o najszybszych autach w Łomży więc po co tyle rozchodu o tym czego nie ma w Łomży ?
|
|
po to ze jak ktos pyta to mu odpowiadam... co do czasow na 1\4 mili ciezko jest je zmierzyc na naszych warunkach tak samo jak i czasy od 0do 200 ktory wg mnie jest najbardziej wartosciowy w ocenie szybkich aut wiec pozostaja tylko 0-100 ale jest to dosc mylne jesli masz 160ps od 0-100km/h bys sie przetrzymal z vectra 250ps ale do 200.... niejestem w stanie powiedziec jak bardzo bys dostal baty ps jesli znasz jakies swoje czasy z poszczegolnych biegow i od 0 to podaj
|
|
a czy ja mówiłem ze od 0 do 100 ? proste, że conajmniej na 1/4. Powiedziałem to tak o. Poprostu jestem ciekaw jaka była by róznica, dla mnie to zabawa a nie walka o nie wiadomo co. To, że nie dam rady takiej vectrze to logiczne. Poprosru czasem dobrze wiedzieć jakies są róznice z duzo mocniejszym autem. Czasy... ? ok.. na 1/4 miałem 15,90 co wg mnie jest bardzo dobrym czasem, a na mniejszych kołach myślę, że możby być lepiej:) I jeśli tak Cię to bardzo ciekawi to z tym białym mustangiem V8 który jeździ po Łomży było łep w łep :) Myślę, że taka rozkminka nie ma sensu, podobnie jak ściganie sie po mieście.. można się przejechac na normalne wyścigi na 1/4 i sie posprawdzać :)
|
|
13,6 na 1/4 mili to już jest bardzo szybko... podejrzewam, że samochód powinien mieć okolice 300KM w budzie ok. 1 tony... więc w Łomży raczej nie ma takich samochodów... ale przyjdzie na to czas :P
|
|
to calkiem fajne niepozorne autko masz..
|
|
blanko ja widzę, że Ty całkiem kumaty chłopak jesteś to zarejestruj sie do Nas na forum :) Porez no nie wątpię, że coś takiego będzie ... :D tylko gdzie tu wykorzystać taka moc..?
|
|
na krywlanach w bialymstoku;p heh na jakie forum?
|
|
http://www.aclomza.com/ i masz zakładkę forum
|
|
Panowie a zapomnieliście patrze o Lancerze Evo IX ,który lata po Łomży jak myślicie zdaje się być szybki?
|
|
Się nie zdaje być szybki tylko jest szybki :) po to ten samochód jest stworzony :D
|
|
są w Łomży szybkie auta, których nawet nikt nie podejrzewa o bycie szybkimi hehe np. marki Daewoo :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
I wiele osób może to potwierdzić. :)
|
|
np? lanos 1.6> heh:)?no fakt szybka fura szybka.. zamiata wszystkie cc i sc w miescie
|
|
buehehe... akurat nie Lanosa miałem na myśli... ale fakt, jest też Lanos 1.6, który pozamiata 70% aut w Łomży ;) myślę, że są ludzie, którzy to potwierdzą :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
fakt łomżyński lanos prawie seria 1.6 wykręcił na zawodach 16.22 widziałem byłem przy pasie gdy zrobił ten czas więc pozamiata 70% aut w Łomży albo i więcej ;)
|
|
ta, ****** lanos..
|
|
"prawie seria" .... bez komentarza no to powiedz co miales na mysli czy to taka tajemnica?? fakt 70% pozamiata bo te 70% to nie samochody tylko... wechikuly do przemieszczania sie
|
|
ok to ja skomentuję ;) napisałem "prawie seria" z ironią, ponieważ lanos nie miał lewej lampy, tylnej kanapy i miał złożone lusterka
|
|
potwierdzam :) komentator na zawodach określił go jako "seryjny lanos bez lampy" :P i pozamiatał tam bodajże Fiata Coupe i coś tam jeszcze... lanos nic nie dłubany w silniku, jedynie to co napisał batarki post wyżej :) może tajemnicą tego lanosa jest to, że silnik był produkowany w Korei a nie gdzieś w Tadżykistanie...
|
|
"i pozamiatał tam bodajże Fiata Coupe i coś tam jeszcze..." to była malutka Barchetta 1.8 16V... a te "coś tam jeszcze" to min. Golf V 2.0 TDI 140 KM i Focus II 2.0 i podobno Vectra 2.5 V6 też dostała dwukrotne baty od tego koreańskiego cudu techniki buahaha zresztą nie o Lanosie był temat, bo on napewno do najszybszych się nie zalicza (ale do najwolniejszych także nie)... jest w Łomży czarny Chevrolet Camaro RS ze swapem na TPI 350 z IROC-Z i manualną skrzynią biegów... potencjalnie takie coś może zrobić okolice wysokich 13-tu sekund na ćwiarę... głos pracy silnika nie do pobicia... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
na BLach?
|
|
nie... nigdy nie został przerejestrowany na polskie blachy... dokładnie tak wygląda, z tym że ma ori felgi 16", a ten jakieś customy: ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
aż tak bardzo śpieszy sie wam na 2 świat?
|
|
to co bedziemy sie tu spierac moze jakis maly rajdzik po miescie w dzien i wtedy zobaczymy kto jest najlepszy i kto bedzie mial najszybsze auto na mecie moze z bp na rondo albo w druga strone albo lomza bialystok . a co do naszego ac lomza to zastanawiam sie co to za sped lamusow jak oni sie nie wstydza lada,astra,lanos przecierz tam co drugi przyjezdza samochodem mamy ale sa tez tico po tiuningu super golfy ale te samochody byly zajebi..e 10 lat temu mi sie wydaje ze najszybszym autem w miesci jest niebieskie sajczento z chilli pizza pozdrowienia dla wszystkich kierowcow MPK atari 65 xe
|
|
rajdzik po mieście ?????? po mieście to sobie możesz rowerem porajdować, ale nie samochodem, bezmyślność... Można wynająć pas w Grądach i tam można się na legalu poganiać !
|
|
super_krzys: proponuję sprzedać atari, co było zajebiste 10 lat temu i kupić jakiegoś lepszego peceta i zainstalować sobie NFS: Carbon i tam możesz sobie urządzać rajdy po mieście idioto... jak jesteś taki kozak kierowca, to przyjedź na któregoś KJS'a w regionie i pokaż klasę, bo na razie to ty jesteś LAMUS z niewyparzoną gębą - internetowy kozak jakich wiele i wrażenia na nikim człowieku nie robisz... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
super krzyś chwali chilli pizze bo sam rozwozi te pizze no nie (Krzysiu Godlewski)
|
|
super_krzys, chyba masz trochę nierówno pod sufitem, skoro piszesz takie głupoty, i jeśli to co pisze Ryba, że Ty to ten gostek, co rozwozi pizzę w Chilli Pizza to mi już nie raz udowodniłeś, że nie umiesz jeździć, np. pod Stokrotką "lansując się z dziewczyną" służbowym SC, w gadce to Ty jesteś dobry, ale tylko tyle. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
@ super krzyś: Znasz ACLomza, że się wypowiadasz? Chcesz ze mnie kpić?! Nie poczułem nic! Nie powiedziałeś tego w ryj To nie powiedziałeś nic. Zapadnij do "Nas" i wtedy zobaczysz w dowodach czy samochody są rodziców czy własne. PS: Osobiście wolę jeździć słabszym i starszym wozem ale własnym i spłaconym :P
|
|
wiecie jak to jest... jak się ma kupę kompleksów to tak jest... :/ niektórzy potrafią się cieszyć tym co mają, niezależnie od tego, czy to tico, astra, lanos czy inny 10 letni samochód... zejdź na ziemię chłopie... sam czym jeździsz??????????? pochwal się i pokaż, że to Twój samochód, a nie rodziców... jeśli masz 20 lat i furę za 50 koła, albo i więcej to gratuluję... ale jeśli to Starzy Ci ją kupili to zejdź na ziemie...
|
|
jak bedziecie wynajmowac pas w Grądach to dajcie znac:) i dajcie znac jakie autka tam beda
|
|
to daj na siebie jakiś namiar... najlepiej zarejestruj się na forum, bo widać, że się interesujesz motoyzacją i masz jakieś pojęcie :] pozdro ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Odbiegne troszkę od tematu.Ktoś pisał że mistrz prostej. w moim cc nie ma 88km.Ale co do drogi krętej po pogratuluje ososbie która ogarnie samochód w taki sam sposób jakja przez 5lat.Wole latać wolno z głową po krętej drodze niz szybko na prostej.moje takie zdanie.Nie po to trenuje sport związany z samochodowymi jazdami żeby mówic że jestem mistrzem prostej.Mało z was jezdziło z tak szybka prędkościa i nie ma czego się chwalić.Najpierw ogarnijcie samochód np.na torach a pożniej piszcie.Wiem ze tego typu torów w okolicy nie ma ale zawsze można zaporzyczyć plac. Powodzenia wszystkim kierowcom. BACA
|
|
super_krzys - to zes teraz dojebal... A chlopakom z Auto Club nawet do piet nie dorastasz, internetowy pokemonie...
|
|
super_krzys-mam nadzieje, ze kiedy będziesz Nam dowoził pizze to będziesz mógł powtórzyć to samo co napisałeś tutaj, a nie jak pi...a łep spuscisz. A najszybszy samochod to ma byc na 1/4, czy na pare km czy jakos inaczej liczycie?? A moze nowy temat. Kto ma najszybszy samochod z silnikiem 2.0 n/a (wolnossacy) oczywiscie.????
|
|
no skoro nie ma w Łomży CTRów czy innych S2000, to pewnie czerwone e30 ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
albo jakiś Kadett z XE'kiem ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Ja obstawiam renaulta clio z silnikiem williamsa.
|
|
ja w kategorii 2.5l mam swojego faworyta :D wiśniowe bmw ;) w kategorii 1.6 pewien civic i lanos :) a 2l to nic innego jak bmw e30 ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
to moje auto jest najszybsze w łomzy porsche 618 KM. kto ma odwage to nie sie sciga ze mna, czekam na propozycje
|
|
Lubię to forum, bo zawsze jest tu śmiesznie ;) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
ja :D jak masz 618KM to chetnie je przetestuje bnuahahahaha
|
|
a to w need for speed czy jak ??? bo nie rozumiem za bardzo...
|
|
generalnie preferuje rower, ten kontakt z naturą... dziki ptak dawaj tego wróbelka zrobię z niego wiatrak :D
|
|
I jak zwykle zaczyna się odbieganie od tematu. Więc może zapytam autora co dokladnie chciał osiągnąć zaczynając ten temat ? w sumie z góry wiadomo było, że na forum jest pełno bezmyślnych małolatów, którzy będa tu pisać niesamowite fantazje.. i trudno będzie 3mać się tematu:/ Trudno też jest określić jakie jest najszybsze auto w Łomży.. przede wszystkim nie wiadomo pod jakim względem najszybsze.. od 0 do 100? na 1/4 ? V max? Trzeba było by też podzielić to na jakieś klasy w zależności od pojemności. grubszy temat.. i zdecydowanie nie nadaje sie do dyskusji na tym forum..
|
|
Mileś, Ty pijaku nie pisz na forum gdy ilość alkoholu w Twoim organiźmie przewyższa ilość krwi :D jąkać się zaczynasz :) Chciałbym zobaczyć te "porsze" i te 618KM ;) bardzo interesujące, chciałbym to zobaczyć, bo weryfikować tego swoją spacerówką nie bedę ... szkoda wachy ;) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ja to ide i słysze potezny silnik.. niepsotykany warkot... a tu o fiat 126p zapierdziela;D Hehe niema to jak Maluch z silnikem BMW
|
|
No właśnie - Ty se idziesz a koleś w maluszku sobie jedzie... To jest powodem Twojej zazdrości Lepiej gorzej jechać niż dobrze iść :P
|
|
Auto najszybsze to w lomzy jest Mustang Mach1 Bialy 330KM !!:] Wymiata te auto :P Zyj zdrowo i wesolo:P
|
|
kolejny dzieciak wychowany na Need For Speedzie się odezwał buahahah Mustang jest bardzo ładny z zewnątrz i fajnie brzmi, ale nie jest najszybszy na prostej, a w zakrętach to w ogóle porażka ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
330km ten bialy mustang ma?? hmm to fajne autko musi byc.. moze najszybszy nie jest ale do jezdego z szybszych w miejscie mozna go zaliczyc... no to nic sie ciekawego nie dowiedzialem...myslalem ze moze jakies evo , sub. impr. lub m3 jezdza po lomzy tylko ja o tym niewiem...ale jednak nie.. szkoda:)
|
|
No imprezka to niedlugo bedzie jedna jezdzic na pewno.
|
|
Blanko tyle wypocin... a ty dalej nie czytasz ze zrozumieniem bmw e30 320 trzyma się na równi z tym mustangiem a ma tylko 130 km - tyle ze jest duuuużo lżejsze. Co z tego, że mustang ma 330 koni jak jest ciężki jak rudy102? Zalicza się go do szybkich ale w Łomżyńskiej klasyfikacji nie będzie nawet w pierwszej dziesiątce ;)
|
|
E30 sie nietrzyma tylko dochodzi na 3 biegu. HEHE. W sumie to niebyla jakis tam kill bo mocno zepsułem start ale na 3 biegu dochodziłem go, u mnie byly 2 osoby. Mysle ze mustang by dostał od e30 na 1/4. Co do najszybszych aut.... Robi sie jedna S6 tzn; ma byc wiecej niz seria(kuniów) oczywiscie.
|
|
hehe a dzis chlopaki po lomzy smigalo Bmw M6:):) na plockich blachach;P kozak jakich malo:) mialem okazje z nim stac na swiatlach na legionow;p heh odejscie niesamowite...
|
|
Blanko czym jeździsz?
|
|
ok 22.30 ta m6 "scigalam sie" na Sikorskiegio z jakims zwyklym lomzynskim autem. nic nadzwyczajnego nie widzialem ze strony BMW
|
|
buhahahaha FsT są dwie opcje: 1. masz 500 konne auto. 2. kierowca bmw jechał do 3 k rpm na pół gazu zgadnij która z nich jest bardziej prawdopodobna???
|
|
u staregp na kutasie 1!!1!!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
a skad te nerwy u kolegi?? opcja 2:) on nie szalal ta M6 jak jakis mlokos przy lekkim przyspieszniu ladnie sie zbiera to auto ale to wysokoobrotowiec na ulicy nic nadzwyczajnego nie pokaze jak podkreci tylko do 3k obr.
|
|
"Autor: FsT (---.lom.netster.pl) Data: 30-05-08 00:11 ok 22.30 ta m6 "scigalam sie" na Sikorskiegio z jakims zwyklym lomzynskim autem. nic nadzwyczajnego nie widzialem ze strony BMW" z ciemnym? :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Maruda a nie S4 przypadkiem :D
|
|
w łomży jest dużo szybkich aut ,ale najwięcej jest oznaczonych literko ''L'' ;-)
|
|
Najszybszych ale w drugą stronę. :)
|
|
w moim poprzednim poscie wkradl sie blad, powinno byc "scigala sie", zreszta kumaci ludzie po calej formie zdania powinni sie o tym domyslic
|
|
w zambrowie: subaru sti mitsu gt3000 300c 5.7hemi s4 535d 545i (oba e60)
|
|
Ty Blanko... temat Twój, sam piszesz, że chodzi o Łomżę a podajesz auta z Zambrowa. bez komentarza :P
|
|
Nie sztuka zabić muche przednia szybą szybkim autem, lecz sztuka jest zrobic to boczną:) http://kszoski.wrzuta.pl/film/hMxov1Ytwe/zimbabwe_bmw_325_is
|
|
CC 700 jak ci przeszkadza to sie nie udzielaj... i po temacie
|
|
Ale jak piszesz temat o Łomży to bądź konsekwentny i nie czepiaj się innych ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
mitsu 3000gt jest mocne tylko w wersji VR-4... wolnossące i do tego nie daj Boże z automatem, to porażka, którą objedzie diesel po programie... a S4 to i w Łomży jest... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Najszybsze to jest każde gdy kierowca jest po pół litrze.
|
|
Wydaje mi się, że autor tematu po prostu kupił / ma jakąś niezłą (wg niego) furę i zakładajac ten temat myślał, że ktoś wspomni o jego aucie hehe. Autorze - jeżeli się mylę to wyprowadź mnie z błędu. Chyba już nikt nie napisze niczego konkretnego w tym temacie. Adminie - zamykaj. :D
|
|
hehe bylem ciekawy czy sa jakies kozaki w lomzy ale widze ze niema niestety wiec poszukam gdzie indziej... narazie i mozecie zamykac ten temat jak chcecie
|
|
a czego Ty się spodziewałeś? Białego ***** kota z VTG? 1250 konnej widebody super hiper Supry? jest sporo aut o mocy w okolicy 300 KM i to na uliczny samochód jest dużo o ile w/w nie waży dwóch ton... chcesz się popodniecać, to jedź do Moskwy, Los Angeles, Londynu czy gdzieś tam indziej i się onanizuj oglądając szybkie samochody :/ ile Ty masz lat w ogóle? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Blanko zapraszam na sparing..............
|
|
na sparing powiadasz... a dokladniej co masz?
|
|
a czy to ważne? albo podnosisz rzuconą rękawicę albo nie... może chcesz się ustawiać za hajsy? jak tak, to szybko znajdę Ci przeciwników... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hmm jeden hajs ? dwa hajsy ? no nie wiem.... A nubira ? wtajemniczeni wiedza o ktorej pisze, nie wiem ile ona pojdzie ale jak dla mnie jest szybka. 911... nie widzialem ehh ale sadze ze ludzie maja w garazach cos szybszego. a 234hp w tdi vw to nie jest najwiecej w polsce, ;) ale w 10 napewno sie miesci :) hmm... ciezki temat imo sporo osob siedzi i sie nie odzywa i smieje z tego bo maja cos naprawde szybkiego.
|
|
to w końcu mówimy o Łomży, okolicach Łomży, czy całej Polsce ??? bo zaczynam nie kumać o co tutaj chodzi... sparingi mile widziane :D
|
|
dobra to ustawiamy sie jakos ? dawajcie wszyscy na hajs, normalnie jak chcecie widzowie smarowac do domow na forum a my gdzie sie łapiemy ????????????????????????????????????????????????????????????? atari 65 xe
|
|
powiedzmy ze w Lomzy i okolicach bo wiele szybkich autek pojawia sie wieczorami w lomzy a to z Zambrowa a to z kolna lub okolic (Blm-y:p) a 234hp w tdi vw to nie jest najwiecej w polsce, ;) ale w 10 napewno sie miesci :) >>w tym przypadku to juz naprawde duzo na skale kraju tu juz inne czynniki odgrywaja wazna role przeniesienie napedu skrzynia i masa bo moce sa podobne np lupo Pana Marka.S 1.9 tdi 200km 4x4 11.XX z kawalekiem na 1.4mili:)rekord klasy tak samo lupo 1.9tdi z Computronika Ale to juz dragowe autka
|
|
"A nubira ? wtajemniczeni wiedza o ktorej pisze, nie wiem ile ona pojdzie ale jak dla mnie jest szybka. " skrzynia się kończy przy 26x km/h ;) ale kolega od Nubiry jeździ raczej spokojnie z tego co widziałem :] "hmm... ciezki temat imo sporo osob siedzi i sie nie odzywa i smieje z tego bo maja cos naprawde szybkiego." dokładnie ;) super_krzys: a czym przyjedziesz? ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
super krzys ty ustawiac sie chcesz na chajs;p??heh a na co?na rower? super krzys ty to wpadaj zbierzesz zamowienia na chilii pizze:) albo lepiej nie bo ci chlopaki krzywde zrobia za to ze po nich jedziesz..
|
|
jeśli to ten łysy dostawca pizzy, to śmiga Escortem o ile mnie pamięć nie myli ;) raczej szkoda benzyny na ustawki ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hehehe oj czepiacie się chłopaka a on tak dobrze wychowany...nawet ostatnio na przejściu mnie przepuścił bueheheh dzięki "kristofer" =P a tak poza tym dajcie troche pofantazjowac mu nikt w domu juz go niechce słuchac to tu chodź się wygada i puści wodze fantazji =D
|
|
a może "pink slipa" zorganizujmy :D hehehe
|
|
yyy a co tooo...:)
|
|
wyścig o dowód rejestracyjny hehe... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=jzjhsxhszos fajny filmik.... :P
|
|
SaneOne skrzynia w NU konczy sie przy 29x raczej hehe
|
|
ile, 29xx??
|
|
nie macie pojęcia o prędkości do póki nie wsiądziesz do Poloneza Przejściówki :)
|
|
Dziś na długiej stał srebrny Lotus Elise... Ale (oczywiście) na zagranicznych numerach...
|
|
Spróbujcie przytrzymać się z żółtym Subaru SVX z Łomży :D
|
|
Sprubujcie sie lepiej przytrzymac czerwonej corrvety jak rusza to wszystko obudzi widzialem na lomzycy wypas jednym slowem
|
|
Malik: faktycznie wszyscy zapomnieli o tym rzadko spotykanym i ciekawym aucie... całkiem mocny, ale osiągi katalogowe jak honda 1.6 vti ;) chaos: ta corvette to prawdopodobnie najmocniejszy samochód w mieście, ale numery rej. nie są nawet polskie ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
najmocniejszy to nie znaczy najszybszy!!
|
|
no nie znaczy, bo ważna jest jeszcze masa pojazdu, napędzana oś i skrzynia biegów... Corvette ma najwięcej koni, ale możliwe, że jest też najszybsza... w końcu to lekkie auto, a silnik ma genialną charakterystykę... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |