Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z czym kojarzy ci się 22 lipca? |
- ze zdradą i zniewoleniem - z pochodami komunistów - z produktami czekoladopodobnymi Jakieś monotematyczne te pytania, a czekoladki naciągane. To tak jak pytanie na egzaminie kilkadziesiąt lat temu: "Czy szanujesz Lenina i dlaczego tak?" - tylko tym razem w drugą stronę. Mi 22 lipca kojarzy się za słoneczną pogodą i żniwami.... a teraz lecę na dalszy ciąg urlopu! --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z czym kojarzy ci się 22 lipca? |
A mi z urodzinami koleżanki i szwagra:) Kojarzy mi się też z nadciągającymi moimi urodzinami i nadciągającym sierpniem - końcem wakacji:(
|
|
DLA MNIE KOJARZY SIE Z DNIEM PO MOICH IMIENINACH CZYLI Z KACEM I JAKAS OBCA DZIEWCZYNA LEZACO OBOK W LOZKU HEHEHEHE WIELKIE POZDRO NJSmoQ*
|
|
kiedys byla taka ul w Łomży :D ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
A mi dzień 22 lipca kojarzy się przede wszystkim z urodziniami mojej ukochanej dziewczyny. Aniu Wszystkiego Najlepszego! :*
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/22_VII Uwaga na napis od logiem Wedla ;) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |