Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Burza |
dawno takiego zjawiska nie bylo w naszym miescie podobno zalalo pare ulic wiecie cos na ten temat ??? ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Burza |
Tak, byłem wtedy w samochodzie... Piłsudskiego pod wodą było ;) Fala 2x wyżej od samochodu ;) IMHO to były dwie burze... ale i tak mi się podobało :P
|
|
Byłem w domu, ale waliło piorunami wszędzie dookoła. Dobrze, że mnie nie zalało.
|
|
Na poludniu, jedna ulica bez pradu (ksiecia janusza) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
cos niesamowitego, ja dzis rano idąc do pracy, doszlam do niej ale do połowy mokra, dawno tak nie padało, na ul,. zawadzkiej samochód utknął,inne ulice ponoc tez są zalane... ania21
|
|
Wesoło.. mój zazwyczaj groźny pies wskoczył mi do łóżka:)
|
|
Nikt do minie nie dzwoni.. bo w w maszt chyba piorun sztrzelił. Nie mam zasięgu w Erze. Ciekawe co jeszcze.
|
|
Blum blum blum..... ======================= Lomza Cool
|
|
Yam cafe oraz Mc'Donalds ponoc zalalo , duzo kompow ma pojarane zasilacze , modemy
|
|
porzadnie zalało PUB przy na Legionów (na przeciwko ul. Spółdzielczej ) parę godzin straz wypompowywała wodę - całkiem niedaleko Mc'Donalds. Szkoda !!!!!! :)
|
|
Widziałem jak wypompowywali wodę z Yam Caffe, a od sąsiada dowiedziałem się, że zalało magazyn sklepu Domax (tam za McDonaldem) i sporo sprzętu pójdzie do kosza... Pozdrawiam
|
|
zalalo dzieci na strzelicy w tej harcerskiej stanicy iii kosciol ambroziaka ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
A ja sie sporo strachu najadlem kiedy pojechalem do pracy z samego rana na budowe przy ulicy stromej. Dodam jeszcze ze ten dom zbudowany jest na duuuuuuuuzej górce( dlatego nazywa sie Stroma) i jest strasznie wysoki, dodam jeszcze ze nie ma jeszcze zamontowanej instalacji tzw. piorunochronu. Czułem sie jak na wojnie, walilo z kazdej strony a rok temu sasiadowi spalilo sie poddasze od uderzenia pioruna.a ten dom jest sporo wyższy od domu tego sasiada. Wiec pomyyslcie co ja czulem.az strach bylo sie bać.tez przez pewien czas pradu nie bylo bo piorun przywalil w linie wysokiego napiecia.iskry sie posypaly!!!! juz dawno nie mialem takiej adrenalinki. Polecam goraco!!! :D
|
|
Najlepiej to puszczać latawca... ======================= Lomza Cool
|
|
Najwieksza rozrywka podczas tej burzy byla jazda samochodem :D Jadac po polowej wlewala nam sie do srodka woda :P Na konstytucje nie mozna bylo wjechac. Yama i Czeska zalalo na wysokosci szyb. W radiu mowili ze jest urwanie chmury (2-3 dni wczesniej bylo w czestochowie :P) Dobrze ze wylazlem na dwor bo juz pewnie takiego czegos w lomzy nie zobaczymy :D
|
|
Ja szczerze mówiąc całą burzę przespałem :-) ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
W TAKA POGODE NAJLEPIEJ ZAPALIC BLANTA I POSLUCHAC MILIARDOW KROPEL UDERZAJACYCH O ZIEMIE WIELKIE POZDRO NJSmoQ*
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |