Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zboczeńcy? |
Co sądzicie? Dziś przechodząc obok PG1 zobaczyłem 3 łepków pijących warkę strong... kim byli Ci ludzie? Wie może ktoś coś na ich temat? Czekam na komentarze. ======================= Lomza Cool
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zboczeńcy? |
heheh zobaczyles 3 typow pijacych warke i sie dopytujesz kim oni byli heh a moze ty byles jednym z nich tylko nie pamietasz umnie pod sklepem siedzi 2 chlorkow kim oni sa :D ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Moze numery GG/telefonow mieli na czolach wypisane? Latwiej by bylo ich zidentyfikowac ;) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
A może pili wysokobiałkowy napój dla strong-manów przed wyczerpującym treningiem obok PG 1. Swoją drogą gdzie jest to PG 1?
|
|
O cholera............to już wystarczy pić browar, żeby byc podejrzanym o zboczenie??? hmmm to ja już jestem MEGA ZBOCZENIEC hihihihihi :-))))
|
|
Nie wiecie tak sie dopytywalem bo z kads ich znam. Sa to slawni ludzie Lomzynskiej sceny spawalniczej z tego co mi wiadomo. Jak dzis spotkacie kogos obok PG1 uchylcie czola przed tymi ludzmi i ich pozdrowcie... na pewno nie obraza sie jak podejdziecie ze zgrzewka Warki Strong i zapytacie sie czy mozecie razem z nimi posiedziec... pozdrawiam ======================= Lomza Cool
|
|
Kiedy najbliższy festiwal spawaczy?
|
|
Podobno dzis wieczorem obok PG1 ma coś być... ======================= Lomza Cool
|
|
kto rzucił hasło zboczeńcy? Wydaje mi size ten ktoś pomylił pojęcia bo co innego oznacza "pijacy piwo" a co innego oznacza wyraz "zboczeńcy". Pózniej podam definicje bo już wychodzę. Pozdrawia m
|
|
a odbiegając od tematu aczkolwiek pozostając przy piwku ;) http://www.zumbo.ch/caps/countries/pl4.html ciekawe hobby prawda ? Pozdrawiam Tiger
|
|
Ciekawe przyznam. Dzis zamawiam 3 rodzaje piw pod pg1 .... :> ======================= Lomza Cool
|
|
w Łomży kreci sie wielu podejrzanych typkow,wielu siedzi przed blokiem i zlopie piwo,a noz za rogiem jakies wlamanie,kradziez ,rozboj....nixc przyjemnego....kim byli????dziecmi zaniedbanymi przezz rodzicow:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |