sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
RADNIZRÓBCIE COŚ W TEJ ŁOMZY SĘSNEGO BO W WAKACJE ZANUDZIC SIE MOŻNA

APELUJE DO ŁOMŻYNSKICH RADNYCH NIE NAPYCHAJCIE SE PORTFELI TYLKO ZORGANIZUJCIE COS W TEJ ŁOMZY TOC TU MOZNA SIE ZANUDZIC NA SMIERC ,, STRZELNICA TAKIE ZABAWY TO ORGANIZUJE SIE W LESIE NAD WODA SKEJPARK CO TO JEST JEDNO BOISKO DO NOGI JEDNO DO KOSZA I KORT TENISOWY PŁATNY CZEMU? NIEKUPUJCIE NOWYCH SAMOCHODÓW TYLKO ZAINWESTUJCE W TA ŁOMŻE WKONCU ŁOMŻA JEST OŚRODKIEM PRZELOTOWYM WARSZAWIAKOW NA MAZURY BYLA BY Z TEGO KASA .

RADNI POMYSLCIE NAN TYM ? JA WYBIJAM Z TEJ WIOSKI POZDROWIENIA DLA WICE PREZYDENTA CHOIŃSKIEGO. A.K

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: RADNIZRÓBCIE COŚ W TEJ ŁOMZY SĘSNEGO BO W WAKACJE ZANUDZIC SIE MOŻNA

Proponuję zorganizować naukę języka polskiego dla viveza. Z pewnością przestanie się nudzić :)

Jak kto chce to zawsze coś fajnego wykombinuje. Byle mieć z kim.

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Jest takie powiedzenie "tylko człowiek nudny się nudzi". I nie ja to wymyśliłam! :P

ludzie nie czepiajcie sie do typa czy ktos jest nudny czy slaby z polaka nie oznacze ze jest inny a chyba sami widzicie ze w Łomży sie nic nie dzieje napewno by sie cos nowego tu przydalo aa nie tylko radni wymieniaja fury garnitury i karwaty nie patrze na ten problem poprzez vivez-era on naprawde istnieje a Łomża na ty duzo traci :D

=====================================================
Czy ty jesteś graczem czy też może nie,
Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie,
Że ja jestem szejkiem, w moim mieście,
Wznieście ręce w powietrze
===================================================

demeter ma rację: kurs języka polskiego. Proponuję intensywny.

Nie rozumiem. Od tylu dni trwa XI Festiwal Muzyczne Dni Drozdowo , a Wy mówicie , że się nic nie dzieje i czepiacie się prezydentów. Pewnie jak by wybuchła bomba to już by się coś działo.

Festiwal to uczta, ale nie dla wszystkich. A mieszkańcami są i ci, którzy słuchają Muzycznych Dni , i ci którzy nie mają co z czasem zrobić. Ilu młodych ludzi w blokowiskach myśli co zrobić, moze np. spróbować, tylko czego ...., (wiele tego jest). (Choć prawdą jest jeśli ktoś chce to sobie może zorganizować czas)

DZIEKI SAM WIEM ZE NIE JESTEM ORLE ALE NUDNO W LOMZY JEST I TO NIE JEST TYLKO MOJA OPINIA . JA WAM SIE NIENAKAZUJE SIE WYPOWIADAC A TAK WOGOLE TO WY CHYBA NIE UMIECIE CZYTAC ,,,TO JEST APELL" NIEZWRACALEM SIE DO UZYTKOWNIKOW ZEBY SIE WYPOWIADALI .

A co byś chciał?

To, że radni mają za dużo kasy to fakt, ale też faktem jest, że jak masz z kim, to jest od groma ciekawych rzeczy do roboty.

A tak poza tym, naprawdę powinieneś wziąć dodatkowe lekcje polskiego, bo ja nie powiem, kto nie umie czytać...

"TO JEST FORUM DYSKUSYJNEE" TU SIE DYSKUTUJE. JAK SE CHCESZ APELLOWAC TO ZAAPELLUJ SE DO WLADZ LISTOWNIE, TUDZIEZ NAPISZ DO NICH MEJLA, LUB NAPADNIJ KTUREGOS W CIEMNEJ BRAMIE I APELLUJ DO NIEGO BEZPOSREDNIO! I WIESZ, WYBACZ ZE NIE ZAPYTALEM CIE O POZWOLENIE. TAK JAKOS WYSZLO, ZE NIKOGO JAKOS NIE OBCHODZI, CZY NAKAZUJESZ KOMUS ZEBY SIE TU WYPOWIADAL CZY NIE.

WWW.WIELKA.NET

matyjasz ty to chyba sie jakasz a mi radzisz polskiego sie uczyc i wydaje mi sie ze KTOREGOS to pisze sie przez ó a nie u

vivez, Matyjasz po prostu przemówił do Ciebie Twoim językiem. Jak widać - zrozumiałeś :)

o właśnie :-)

jakbyś się nie domyślił, to właśnie Cię przedrzeźniałem...

WWW.WIELKA.NET

Co to duzo rozkminiać fakt jest faktem Łomża w lato a w zasadzie przez cały rok to dziupla w której sie nic nie dzieje. I tu sie zgadzam z vivezem jezeli ktoś chce ze mną polemizować to widocznie nigdy nie wyjechal za nasze miasto dalej niz do drozdowa i nie zaczerpnął chociaż trochę klimatu rozrywki w większym mieście. Jezeli ktoś czuje sie spełniony stojąc pod blokiem ewentualnie w jakiejs łomżynskiej knajpie to jego sprawa. Jak dla mnie to czysta rutyna i konkretna nuda. "Róbta co chceta" ja stąd spadam.

Zdanie "w Łomży nic się nie dzieje" znaczy coś zupełnie innego niż "w wakacje w Łomży można zanudzić się na śmierć". I o ile się muszę zgodzić z tym pierwszym, to te drugie jest mocno przesadzone.

WWW.WIELKA.NET

Po co organizować następny festyn kiełbasek z grill-a i Dipolo? Dla kogo? Być może to rozrywka adresowana do tych tabunów pijanych żuli, których zawsze jest pełno na tego typu imprezach w Łomży. Nie liczyłbym na naszych radnych, bo na pewno nie spędzają wakacji w Łomży.
Lepiej sam coś wymyśl.

Zdetonujemy trochę niewypałów z II wojny światowej na Starym Rynku?:))

Patrz: temat " Festiwal w Węgorzewie"
Pozdrawiam

Pozwolę sobie zauważyć, że festiwal Węgorzewie nie odbywa się w Łomży, lecz w Węgorzewie...

A tak pozatym to musi być świetna sprawa. Szkoda że mnie nie było. :-(

WWW.WIELKA.NET

frotka: ale mi sie nie chce tam zagladac;)

_krzysiek_:Leniwy jesteś, a myślałam, że fajny z Ciebie gość.
A może się jednak zmusisz, a jak się zmusisz, to powiedz, czy choć odrobinkę nie mam racji?

frotka: ja jestem i fajny i leniwy... tylko nie wiem jaki bardziej;)

Prowadzimy tu sobie pogawędkę, a biedni radni gorączkowo przeszukują forum w górę i w dół w nadziei znalezienia jakiejś rewelacyjnej idei. Może niech każdy umieści tu swoje trzy życzenia, a jakaś złota rybka wpadnie na genialny pomysł spełnienia któregoś najbardziej zbliżonego do realu. Może gdzieś komuś z władców naszych choć iskiereczka błyśnie...A od iskierki może być pożar wielki...Ale się rozmarzyłam o tej porze, hi, hi!

Czujesz jak radni przeglądają Forum? Chyba dopiero wtedy jak ktoś napisze, że jeden z radnych zrobił niezłą machloję albo coś podobnego. Faktycznie się rozmarzyłaś:) Lista życzeń? Proszę bardzo:
1. Stworzenie bazy turystyczno-rekreacyjnej z wykorzystaniem grodziska w Starej Łomży (oczywiście z poszanowaniem jego historycznej wartości)
2. Organizacja imprez kulturalnych w okresie wakacji (mamy przecież Muszlę, Stary Rynek itd. miejsca jest w opór)
3. Wielkie Społeczne Sprzątanie np. lasu jednaczewskiego, okolic rzeki itd.

Myślę, że nie są to jakieś bardzo odległe cele (może poza pkt. 1) a szczególnie pkt. 3. Jeżeli chcemy spędzać wolny czas w czystej okolicy, jechać rowerem i patrzeć na zieleń a nie sterty toreb z McDonalda. Jeszcze jakby do akcji przyłączyli się prezydentowie, radni, może ktoś z duchownych...?? Kto jest za?

Na szczescie są imprezy w rampie...
no i mazurki niedaleko ;P

WiNyLove

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org