Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak to jest w banku |
aby nie robić reklamy jaki to bank , będę pisał bez nazwy. Otóż o godz. 18 (+-) klient jest na górze, przy kasie czy rozmawia z pracownikiem (pracownicy pracują do kiedy nie wyjdzie ostatni klient czyli bardzo dobrze), a ochrona zamyka wszystkie drzwi i ... każe wracać do np. samochodu zaparkowanego przed tymże bankiem, ale pomiędzy blokami , od innej ulicy. W sumie dobrze że nie tunelem podziemnym , gdzieś koło Nawi nie wypuszczają. Pracownicy kończą wtedy, kiedy wyjdą pracownicy, a ochrona kiedy kur zapieje. czy to bezpieczeństwo czy brak poszanowania dla kiletów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak to jest w banku |
hmmm raczej brak poszanowania klijetow......a tak wogole to pisz o jakim banku jest mowa moze ktos to przeczyta i zostanie cos tam zmienionego :D ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Re: jak to jest w banku |
To prawda, wiem o jakim banku markm mówi, też miałem podobną sytuację. Kazał mi ochroniarz tylnymi drzwiami wychodzić, bo frontowe on już zamknął.hihihhi- fantasta, użyłem kilku argumentów i frontowe drzwi jak na zaklęcie sie otwarły. Nie były to argumenty siły bynajmniej... markm przyjdź na szkolenie:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |