Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostrzeżenie!!!!!! |
Przestrzegam wszystkich przed komisem telefonów komórkowych na ul.Broniewskiego.Czepiają sie napraw telefonów,a nie potrafią naprawić wręcz przeciwnie psują.To nie pierwszy przypadek.Przestrzegam!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostrzeżenie!!!!!! |
Mogę dodać, że należy unikać też komisu na Polowej przy banku PKO S.A. Tu oszukują, okradają sami siebie i nie oddają telefon. Nie są też ubezpieczenie od włamań!
|
|
deryk kiedyś był poruszany problem z tym komisem. Szkoda,że wcześniej nie widziałeś tego tematu i pewnie zaniosłeś tam tel ?
|
|
Wiem że ten temat kiedyś był,bo ja go pisałem,i od tamtej pory tam nie bywam,ale przestrzegam.Warto czasem przypomnieć aby nikt nie zapomniał o miejscach które należy unikać
|
|
Ten temat był pod tytułem "UWAGA!! Komis-serwis na Broniewskiego(przy salonie Ideii) oszuści i partacze!!" napisany przez autora 6020, warto zajrzeć do archiwum i przeczytać, aż strach pomyśleć jak taki komis/serwis może funkcjonować!!
|
|
Gdzie proponujecie naprawić telefon?
|
|
Dajcie spokój !!! jak ktoś czyta z tego komisu to niech czyta dalej ;) i może zrozumie , ja byłem tam 2 razy raz żeby sie dowiedzieć ile bym dostał za telefon oczywiście usłyszałem że starych telefonów nie przyjmują ;) a drugie to ceny mają zajeebiste , zdjęcie sim-lock z siemens c60 = 20 zl xD Pocałuj ta mnie w dupsko komisiarze ,jedyny zarobek mają na gówniarzach z nowymi telefonami he i na starszych ludziach którzy nie znają się .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |