środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ostrzeżenie!!!!!!

Przestrzegam wszystkich przed komisem telefonów komórkowych na ul.Broniewskiego.Czepiają sie napraw telefonów,a nie potrafią naprawić wręcz przeciwnie psują.To nie pierwszy przypadek.Przestrzegam!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ostrzeżenie!!!!!!

Mogę dodać, że należy unikać też komisu na Polowej przy banku PKO S.A. Tu oszukują, okradają sami siebie i nie oddają telefon. Nie są też ubezpieczenie od włamań!

deryk kiedyś był poruszany problem z tym komisem. Szkoda,że wcześniej nie widziałeś tego tematu i pewnie zaniosłeś tam tel ?

Wiem że ten temat kiedyś był,bo ja go pisałem,i od tamtej pory tam nie bywam,ale przestrzegam.Warto czasem przypomnieć aby nikt nie zapomniał o miejscach które należy unikać

Ten temat był pod tytułem "UWAGA!! Komis-serwis na Broniewskiego(przy salonie Ideii) oszuści i partacze!!" napisany przez autora 6020, warto zajrzeć do archiwum i przeczytać, aż strach pomyśleć jak taki komis/serwis może funkcjonować!!

Gdzie proponujecie naprawić telefon?

Dajcie spokój !!! jak ktoś czyta z tego komisu to niech czyta dalej ;) i może zrozumie , ja byłem tam 2 razy raz żeby sie dowiedzieć ile bym dostał za telefon oczywiście usłyszałem że starych telefonów nie przyjmują ;) a drugie to ceny mają zajeebiste , zdjęcie sim-lock z siemens c60 = 20 zl xD Pocałuj ta mnie w dupsko komisiarze ,jedyny zarobek mają na gówniarzach z nowymi telefonami he i na starszych ludziach którzy nie znają się .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org