środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zwrot podatku!

Czy dostał już ktoś zwrot podatku z łomżyńskiego US? Jak długo trzeba czekać na zwrot? Podejrzewam, że mają problem z wypłacaniem...
Wie ktoś jaki jest ustawowy termin na zwrot podatku przez US?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zwrot podatku!

US na zwrot nadpłaconego podatku ma dokładnie 3 miesiące od złożenia deklaracji podatkowej (jeśli były korekty - od ostatniej). W przypadku przesyłania zeznania pocztą liczony jest termin od nadania pocztowego.

ja już dawno otrzymałem zwrot... już nawet zdążyłem wydac... choć dosyć długo czekałem (ok. 1,5 miecha)

będą w maju

zwrot dostałem po trzech tygodniach, przelew na konto

Ja również po 3 tygodniach. Deklaracja składana pod koniec stycznia. Przelew na konto

Ja składałem około 20 lutego i na razie nie mam zwrotu. A VIP_1 to pewnie w US albo UKS pracuje .... :-)) To najpóźniej do polowy maja może dostanę zwrot na konto.

Zapraszam na Forum znajdziesz tam: muzyke same nowosci filmow,programy,Gsm,a takze Eboki i Erotyka. Serdecznie zapraszam:!!

www.freewors.freetzi.com

?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org