sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
perfekt

Jak codzień rano bułkę maślaną...
Najlepsze w Chicago są bułku z Jewel Osco (taka sieć marketów spożywczych). Genialnie pieczone, już mam je trzy tygodnie a one nadal są świeże i mięciutkie, co prawda żują się od początku jak guma, ale tu wszystko jest takie gumowe.
popijam kawą...
ze "Star baka". w ogóle trudno odróżnić bo i kawa i herbata tak samo smakuje z tego plastikowego kubka (plastikowo)...
nad gazety plamą....
tutejsze gazety polskie to w 99 procentach przedruki z polskiego internetu. ale trudno się je gapiąc w monitor, gazeta jest wygodniejsza, a poza tym nie poplami się stołu... A ja zawsze coś wyleję...
Magda w podzięce ściska me ręce...
dziewczyna mojego znajomego przyjęta do nas do działu reklam... Biedaczka myśli że to dzięki mnie ma tą pracę, nie wyprowadzam jej z błędu, bo po co... Akurat było wolne miejsce... O pracę teraz tak trudno, zaczynają przyjeźdzać studenci na wakacje...
i nie ma sprawy ślicznie jej w sukience...
podoba mi się że w Chicago wiele dziewczyn chodzi w zwiewnych sukienkach. Czy jest ładniejszy widok? Pytanie retoryczne....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: perfekt

Na klatce stoi cieć co się boi....
a u mnie dziś rano zapukał sąsiad, co kiedyś gospodarzem bloku był (taki Anioł)
...i przerażony miotłę ściska w dłoni...
tylko że nie przerażony,ale na lekkim kacyku i nie miotłę, tylko poziomicę dzierżył w dłoni i plecak z narzędziami. Prosił żebym podwiózł go na fuchę, bo"żona z dziećmi na wsi i z samochodem..." A ja co? Sasiedzka pomoc: podwiozłem.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org