Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto mi pomoze w tuningu Fiata Bravo |
Siema mam prosbe czy ma ktos z was moze jakies projkty zabudowy AUDIO do Fiata Bravo moj kolega ma własnie takie auto i staramy sie w nim zrobic jakies dobre Audio POMOCY !!! JAZDUCHAAAA!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto mi pomoze w tuningu Fiata Bravo |
Zestaw głośników przednich - DLS Ultimate PRO UP 36 Wzmacniacz - 4 kanałowy Alpine z serii V12 dostarczony przez klienta Monoblock do subwoofera - DLS Digital D 1000 Subwoofer - Kicker SoloBaric S12L7 Okablowanie - DLS kompletnie Wytłumienie drzwi / karoserii kompleksowo maty / noisekiller Jeśli jeszcze coś znajdę, to napiszę! Pozdrawiam
|
|
|
|
Przejdź się po sklepach Auto Tuning i tam pokażą Ci całą mase katalogów z tuningiem Fiatów wtedy będziesz miał jakieś pojęcie, nie wiem czy jeszcze jest ten sklep ale Auto Tuning był przy Pizzerii Diavolo ( przy dawnych PKS), sprzedający napewno Ci doradzi, miłego tuningowania. MARCIN
|
|
Jeśli jesteś z Łomży to zaleć na Al. Legionów na przeciw ...4+ obok baru z kebabem gość ma zakład gdzie zakłada alarmy, sprzęt muzyczny i właśnie zajmuje się tuningiem. Możesz mu zlecić robotę, a jak chcesz sam się w to bawić to u niego możesz nabyć dużo towaru tuningowego... oczywiście rozmawiamy o tuningu zewnętrznym, wewnętrznym, car-audio, natomiast jeśli chodzi o motor to zdecydowanie zgadzam się z przedmówcami np. :Chojnacki ... pozdrawiam
|
|
Witam. polecam Ci Z.U.H. FOX , sam robiłem tam samochodzik i gra wspaniale http://www.fox.4lan.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |