piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koncert punk rockowy 4.06.2004

Kto się wybiera na koncert? Ludzie jest nas w Łomży mało i nie warto się łączyć w malutkie grupki. W jedności siła,więc połączmy się i niech punki z Łomży trzymają się razem! Zapraszam na koncert, który odbedzie się 4 czerwca w klubie PopArt w MDK-DŚT ("bonar"), start o godz. 19.00, wjazd: 5 zł. Zagrają m.in. Zero Buntu, YYYY, Obserwowani przez Sąsiadów. Ludzie czakamy na was!!!

PuNx NoT DeaD

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koncert punk rockowy 4.06.2004

Punki....
...a niepunki mogą przyjść?

---
Iota Geminorum

I znowu punki dostana (...)l!

Polska dla Polaków!Europa dla Białych!

Proszę administratorów o przekazanie do odpowiednich instytucji (policja, bądź prokuratura) informacji posiadanych na temat połączenia użytkownika Skinhead88 i zgłoszenie popełnienia przestępstwa - szerzenia nienawiści rasowej i propagowania nazizmu.

---
Iota Geminorum

Wow! To sa jeszcze punki w Łomży? Bo z tego co zauważyłem to sami 15 letni pozerzy wzbudzający litość. Ja mimo tego, że już nie pankuje, jestem większym pankiem niż kilku takich razem wziętych o których pisałem. Jakby co to ja przyjdę ale z łysmymi:))) ..... nadal nie mogę zrozumieć współistnienia obok siebie na "kostce" naszywek takich jak: anarchia, pacyfka, liść zioła (<--- palił taki kiedy?) no i niezawodny Curt Cobain, czasem też kapelka Włochaty.... oczywiście wszyscy w glanach z "falbankami" nabytymi na targu bądź innym bazarze.... a o rumunach albo angielkach slyszał który "pank"?

propus*
Zostaw skinhead88 w spokoju..on dorasta dopiero... narazie trzeba takim tlumaczyc a dopiero potem zglaszac do prokuratur itp (co niewiele pomoze)

p

Ten Skinhead88 naprwde może sobie zaoszczędzić takich gadek szkoda miejsca na forum a co do koncertu to baaaaaaardzo sie ciesze że wreszcie w takiej Łomży w kturej większość to skini i dresy jest koncert punkowy a to ddddduuuuuuuuuuuuużżżżżżżżży postęp tak trzymać

Punx not dead

Ooooooo a gdzie ty skinów widzisz??? Koncerty pankowe kiedyś były więc to nie postęp a uwstecznienie się jeżeli chodzi o szczegóły:)

o kur....... tylko nie te smierdziele

=====================================================
Czy ty jesteś graczem czy też może nie,
Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie,
Że ja jestem szejkiem, w moim mieście,
Wznieście ręce w powietrze
===================================================

SzEjK skoro tak nazywasz wszystkich punków to tylko prezentujesz ty m swój poziom inteligencji i totalny brak tolerancji. Wiesz wogóle co to takiego???

PuNx NoT DeaD

Koncertów nie było już od dawna więc to nie jest uwstecznienie a więc co do skinów to może masz racje są tylko pseudo skini tacy co marzą na ścianach "wihite power" i "stalowy front" ja już mam tego dość i co oni sobą reprezentują a co do Agrafka masz racje jak (prawie zawsze)

PUNX NOT DEAD !!

Ja tam myśle że to dobry pomysł. A do tych wszystkich pseudo skinów: co wy wiecie o swojej kulturze? Naoglądał sie taki w telewizji, a teraz chodzi i sie wozi. Małolaty które nie wiem czemu mają coś przeciwko innym( często inteligentniejszym).

Wiem wiem, jest różnica między skinheadem a naziolem. Pisząc wcześniej skin miałem na myśli nazioli. Z resztą jeżeli chodzi o podziały wśród skinów to wcale nie jest ich więcej niż podziałów wśród panków, którzy to podobna unikają podziałów, szufladkowania, twierdzą, że wszyscy są równi itp....

Pytanie do "panków" piszących w tym wątku:
Po ile macie lat?

i co z tego ze bedziecie sie loczyc a i tak kiedy grupka skinheads biegnie na was to spier....... gdzie popadnie ,a stancie kiedy do walki z nimi przeciez muwicie ze jestescie silni.. wy tylko potraficie ponaszywac od groma naszywek np. muzyka przeciwko rasizowi a napewno to wam w niczym nie pomorze tylko morzecie stracic naszywki lub dostac w łeb az to.
osobiscie slyszalem ze skini wybieraja sie do bonaru , kto wie co tam odpierdolą.

A co to byliby za panki bez łysych?? Kim byliby łysi bez panków?:) Przeciwko komu i czemu jedni i drudzy by "walczyli"??

ludzie my tam nie mamy nic do tego a co do naszywek to są lepsze niż bluzki z numerkiem albo dresy o 5 numerów większe a i jeszcze jedno co do tego dlaczego się nie bronimy może dlatego że my niemamy taki pociągów zwięrzęcych jak nakop pobij zniszcz będzie fajnie to są takie bardzo zwierzece i prymitywne zachowania czy wy nie możecie dać nam spokój i po co wam to se worki trenimgowe kupcie a nie do nas z łapami
Pozdrawiam wszystkich (nawet skinów a co !!)

No zgadzam sie z tobą że w Łomży nie ma już prawdziwych punków.Kiedyś to byly czasy bylismy buntownikami z wyboru a nie do taka moda. przychodzi taki póżniej do domu i przebiera się w piekne ciuszki i idzie na disco.
Posłuchalo by sie Włochatego,The Bila,Dee Facto to jest prawdziwy Punk And Rock.

zapewniam cię wojtas, że są w Łomży ludzie, którzy słuchają WłochAtego, Dezertera, KSU i tego typu kapel. nie możesz generalizować, bo napewno nie wszyscy są punkami tylko ze względu na modę. ja taka nie jestem_(i nie chodze na disco_ble).
a co do skinów to choć raz mogliby się pohamować i nie robić jakiejś wielkiej rozpieduchy, bo przecież nie po to był organizowany ten koncert.

PuNx NoT DeaD

tak tak..... a Sedesu tez sluchaja? Nie bede wymienial tu nazw kapel ale to co ty wypisalas wyzej to pankowa sztampa!!!! Co prawda Dezertera lubie a z Wlochatym gralem jako support ale to i tak sztampa. Przejde sie dzis z ciekawosci na ten koncert... popatrze na pankow, na skinow i przekonam sie czy prawde pisalas:P

Punx_Pawel2344- a nie wiem chłopcze czy wiesz że zapędy zwierzęe mają punki a nie skini. bo to własnie skini są po to aby te zapędy zwalczać min. homoseksualizm, ćpanie, delektowanie się do upadłego vinem a'la jabool(choć wielu jak to nazwaliście pseudo-skinów[mówię o Łomży] się również tym delektuje) itp. bo społeczeństwo powinno zwalczać punków a nie skinów. dzisiejszy mądry skin powinien nie zwracać uwagi na odbywający się koncert punkowy, niech się bawią a być może za kilka lat już ich nie będzie bo się zaćpają gdzieś w zaułku i nikt nie będzie o nich pamiętał, tylko ludzie będą mówić o to ten co miał 14 lat i agrafką chciał podpinać świat.
punków nie ma i już nie będzie! co z tego że banda dzieciaków z I, II czy III ogólniaka chce w swej wyobraźni być anarchistą i niszczyć system?!punki niszczą system a skini go tworzą. więc wy sami zastanówcie się Forumowicze, czy chcecie żyć?- w świecie brudu, chaosu, próżności czy w systemie opartym na zasadzie równości klas, gdzie władza i media są w rękach narodu, narkomani w obozach pracy, gdzie rodziny prowadzą normalne życie, gdzie mechanizm działa bez skazy.

nie myslcie że jestem po stronie SKINHEAD88 bo tak nie jest, chłopak przechodzi dopiero fazę rozwoju emocjonalnego i się boi wyznać swe uczucia do tego jedynego ;-]

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Prawda jest taka, że obecnie prawdziwych punków w Łomży nie ma. I na szczęście - nigdy już nie będzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org