Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam syna ... |
Słuchajcie, dziś o 22,25 urodził mi się syn. Ma 58 cm i 3,6kg. Dziękuję Paniom położnym ze Szpitala Łomżyńskiego. Profesjonalistki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam syna ... |
Gratulacje! Szczere gratulacje Marku. Oby rósł zdrowo i szybko! Przekaż mu życzenia pomyślności, mamie siły i radości ze wspólnego wychowywania potomka! Do zobaczenia! --- PGG
|
|
Wielkie gratulacje!!! Niech rośnie na potęgę!!! Pozdrawiam serdecznie. grover (PRZYSZŁY TATUŚ :-)
|
|
No No No!!! Wszystkiego najleprzego dla szczęśliwej rodzinki. Wiecej takich by sie przydała, bo coraz gorzej z naszymi wskaźnikami przyrostu demograficznego.
|
|
Gratulacje i ode mnie;)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
No Marku GRATULACJE !!! Powodzenia życzę i oby syn rósł zdrowy. Grisza
|
|
Marku, gratuluję Ci serdecznie. 58cm, 3,6 kg wagi - widać, że będzie chłop jak dąb! Pewnie Cię przerośnie, hehe! Pozdrawiam
|
|
gratulacje...teraz wypada sie zakrecic za corka...hahaha
|
|
Ode mnie rowniez Gratulacje! Zyczenia zdrowia, szczescia, anielskiej cierpliwosci, wytrwalosci oraz duuuzo radosci w wychowywaniu tego maluszka. :) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Wpółczuje mu:) bedzie mial cięzkie dzieciństwo
|
|
Serdeczne gratulacje szczęśliwemu Tatusiowi. Najlepsze życzenia dla Dzielnej Mamy. Dużo zdrowia całej rodzince. Naśladownictwo szczególnie wskazane.
|
|
Gratulacje...
|
|
Najlepsze życzenia radości z nowego człowieka w Waszej rodzinie, bądźcie wszyscy szczęśliwi bo : ...nowy człowiek to jak nowa świetlista gwiazda w naszym domu-Wszechświecie... ps: czy słyszałeś o rodzących się teraz, wspaniałych "dzieciach indygo"? Zbych
|
|
Gratulacje dla mamy i taty. józek
|
|
wszystkiego co najlepsze dla maleństwa i tych co go zrobili cz
|
|
Wszystkiego najlepszego. Jak go nazwiesz? ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Ola, czyli córeczka wybrała imię Jakub. Więc tak będzie. Dzięki
|
|
Gratulację, najważniejsze że zdrowy. Teraz jeszcze musisz wybudować dom i posadzić drzewko, Tak Trzymaj. MARCIN
|
|
Jesli pojawia sie krecone wlosy zrozumiesz dlaczego 7 miesiecy temu wyjechalem do Ameryki. A tak na powaznie - GRATULACJE. Nastepca rosnie - cudownie!
|
|
....:::Gratulacje i Duzo Zdrowia Synkowi i Szcześcia całej Rodzinie:::....
|
|
Niee, nooo, klasa!!!! No to moje serdeczne gratulacje. Niech duży i zdrowy rośnie. P.S. A na marginesie sam się tego dnia rodziłem. I wyrosło ze mnie duże, zdrowe i grube chłopicho. Mam nadzięję, że i z Jakubem tak będzie :D =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= http://4lomza.pl
|
|
Tylko pogratulować :) niech duży duży rośnie :) to teraz jeszcze tylko dom i drzewo do kompletu :)
|
|
No to ja też. Gratuluję Kubusia i pozdrawiam dumnego Tatusia ;)
|
|
Gratuluję Ryta
|
|
dobrze ze to nie corka :]:]:]
|
|
Gratulacje :)
|
|
hmm... koleżanka się nie wylogowała. tak więc pogratulowałam dwa razy ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |