sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szukam najlepszego ortopedy w Łomży

Grzecznie proszę o namiary.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szukam najlepszego ortopedy w Łomży

Bąbel ja Tobie grzecznie odpowiadam , najlepszego ortopedy w Łomży nie ma.

w miare majacym pojecie jest siwik ale czy to ci wystarczy nie mam pojecia

W ostatnich tygodniach rękę ojca --po leczeniu jej u 2 ortopedów -uratował dr Krzysztof Gołaszewski . Ręka -łokieć - była" leczona" od sierpnia ....Dr Siwik tez jest dobry .Życzę zdrowia

A gdzie oni przyjmuja prywatnie bo mam mało czasu.Dzieki.

Podzielam zdanie bazyla14. Nie ma w Łomży ortopedów potrafiących leczyć. Leczą na zasadzie "uda" - albo się uda albo nie. Wiem co piszę. Przez kilka lat miałem z nimi do czynienia - ja oraz moja córka.
Polecam lekarza ortopedę z Wysokiego Mazowiecka - Włodzimierza Kruszewskiego. Mam do niego namiary. To jest naprawdę świetny lekarz. Spotkałem na korytarzu przed jego gabinetem kilka osób z Łomży, "leczonych" przez naszych "ortopedów". Wyjątkowo "skutecznie" leczonych. Poprawił po nich.

Gorąco go polecam.

W Łomży polecam doktora Siemiona, w miarę dobry jest doktor Minda.

teo, mogę Cię prosić o telefon do tego lekarza ?

Lecz się w Łomży , nic Ci się nie stanie , tylko trochę krzywo będziesz chodził , ale to drobiazg.

Polecam dr.Gołaszewskiego i dr.Siwika

Pozdrawiam:
Grey

A czy podacie telefony do tych najlepszych lekarzy? Też jestem zainteresowana. Z góry dziękuję.

http://szukaj.sluzbazdrowia.pl/znajdz/Podlaskie/Lomza/Ortopedia-traumatologia/W20,M1841,D25,10,1.html

poszukaj tutaj,może coś konkretnego znajdziesz

Ja polecam dpktora K. Gołaszewskiego to bardzo dobry specjalista lecze sie u niego od urodzenia. W szpitalu przyjmuje w czwartki i wtorki. Wystarczy że rano pójdziesz sie zarejstrujesz i Cie przyjmie... Naprawde polecam Ale lepiej zadzwoń do szpitala i zapyaj sie dokładnie kiedy przyjmuje w poradni ortopedycznej bo przyjmuje tez w wad budowy i postawy a także poszpitalnej... Z tego co wiem to wygrał bardzo dużo konkursów... jest bardzo dobry nie zastanawiaj sie tylko ićdo niego

Kruszewski w Wysokim Mazowiecku,nikt z Łomży!!!!

Oto telefony do dr Kruszewskiego:

086 4775436
086 4775433

Proszę próbować w takiej kolejności jak napisałem. Pod tymi numerami można umówić wizytę w ramach NFZ-u, wystarczy skierowanie od lekarza rodzinnego. doktor przyjmuje zawsze wszystkich pacjentów, bez względu na to jak długo musi pracować. Jeszcze się nie zdarzyło aby kogoś odesłał "z kwitkiem". Byłem u niego kilkukrotnie na wizytach kontrolnych z córką, po zabiegu operacyjnym. Wyleczył schorzenie, z którym nie mógł uporać się dr Gołaszewski. "Lekarzowi" wstyd się było przyznać, że nie wie na co moja córka choruje. Byłem też kilkukrotnie lecząc swój staw barkowy, na który to doktor Siwik nie mógł znaleźć lekarstwa.

Polecam

Dr Gołaszewski przyjmuje w czwartki od godz 11ej --w Poradni poszpitalnej i we wtorki w Acerze od godz 16ej --tel 504 139 307----potwierdzam opinie SWee.

dzięki krystynab... nie wybieraj żadnego innego idź do gołaszewskiego. To nie jest jak widzać tylko moja opinia

sIEMKA... Ja polecam również jak większość dr. K.Gołaszewskiego... I potwierdzam to co napisała Sweet i Krystynab to prawda. Też słyszałam że wygrał wiele konkursów... Sama sie u niego lecze bardzoooo długo i nie narzekam... Polecam go!!!

dr Gołaszewski

pomalu ludzie, po co ten rozped, moze niech kolega najpierw powie co mu dolega?? do wiele zmieni i na tej podstawie bedzie mozna polecic ci specjaliste!!

ja poproszę o polecenie specjalisty ortopedy zajmującego się złamaniami (po wypadku samochodowym)

nikt z Łomży a napewno nie dr. Wiśniewski

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

Siemion albo Siwik, jezeli w Łomzy

he powiem ci ze bardzo dobry jest Siemion leczyl juz mnie kilka razy i jest git

o motyla noga ....nie wiedzialem ze w lomzy tylu ortopedow jest.

a kto jest najlepesym dentysta?? bo pnioka mam jedynke do zrobienia na wczoraj.

jEŚLI CHODZI O ZŁAMANIA TO TYLKO I WYŁĄCZNE [B]DR.GOŁASZEWSKI[B/]

Siemion to **** nie lekarz, chodziłem do niego pięć tygodni z wybitym palcem.
Mówiłem, że mnie non stop boli. Na koniec powiedział, że trzeba było przyjść wcześniej .... :/ ??

Któryś tam kolejny to tylko każe moczyć i samo się pewnie uleczy, no albo tradycyjnie gips.

Zresztą przyjdź do Szpitala słyszałem ostatnio, że ortopedzi bardzo dokładnie badają każdego pacjenta minimum 15 minut trzymają w gabinecie, może nawet herbatę czy kawę zaproponują :D

po ostatnich zmianach w służbie zdrowia to chyba tylko prywatnie...do poradni nie ma szans się dostać

Siemiona nie polecę nigdy. Przyjmował mnie na pogotowiu 3 razy (taki miałem fart). Za każdym razem było \"tu nic nie widać więc robić okłady z altacetu\". Dodam ze wszystkie 3 razy skończyły sie ostatecznie na operacjach barku, ścięgna achillesa i kolana.... Po nim zawsze diagnozował mnie Wiśniewski i robił to zdecydowanie trafniej... Z resztą nie miałem doczynienia

zdecydowanie nie polecam dr siwika, mam skolioze i bolały mnie plecy i cała prawa noga od około 2 tyg i dodatkowo miałem zdrętwiały piszczel kilka dni , dr siwik dał mi tylko skierowanie na rehabilitacje, a dzien wcześniej byłem prywatnie u lekarza w piszu który kazał zrobić rezonans i usg kolana, gdy powiedziałem siwikowi o rezonansie to spytał czy chce byc bezplodny... zrobił ze mnie debila bo rezonans nie ma żadnego wpływu na zdrowie, poszedlem tego samego dnia prywatnie do dr wagnera (polecam, świetny radiolog) i robił mi usg kolana i umówił na wieczór na rezonans, następnego dnia miałem juz opis i okazało się ze mam guza na kręgosłupie, a na to rehabilitacja od dr siwika mi nie pomoże , chciał tylko mnie zbyć i następny prosze a pieniązki lecą. więcej na pewno do niego nie pojde i kazdemu odradzam.
przy okazji nie polecam dr wiśniewskiego bo byłem u niego, patrzył tylko na płytke z przeswietleniem kregosłupa a nie na pacjenta i dał skierowanie na rehabilitacje.
zanim się dowiedziałem ze to guz zebrałem 3 takie skierowania, to nie jest służba zdrowia tylko biznes zdrowia.
Pozdrawiam dr Wagnera i dr Nerkowskiego (z pisza)

Moim zdaniem M.Raszczyk

Witam, ponad rok temu złamałem nogę, byłem chyba u nich wszystkich, i dalej kuleje. reszty se dośpiewaj.

Temid

Szukasz doświadczonego specjalistę ortopedę to polecam https://ortho-expert.pl/ Mają duże doświadczenie w ortopedii.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org