sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy ktoś wie kiedy to urzędu pracy trafią pieniądze przeznaczone na staż ?

Jestem absolwentem Zespołu Szkół EKonomicznych i Ogólnokształcących nr 6 w Łomży i chciałbym podjąć staż, niestety w urządzie pracy ciągle słyszę to samo: "Przykro mi ale nie mamy funduszy", więc kiedy będą te fundusze i Tu Pytanie do Wszystkich ?

MARCIN

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy ktoś wie kiedy to urzędu pracy trafią pieniądze przeznaczone na staż ?

Jesli chodzi o pieniazki na staz to ja rowniez dostawalem wykretne i sprzeczne odpowiedzi. m.in.:
w kwietniu - "... pieniadze beda w maju..."
przelom kwiatnia/maja - "... pieniadze moze beda w czerwcu. a moze na poczatku lipca..."
a w polowie maja uslyszalem - " w kwietniu mielismy kilkanascie propozycji stazu, wtedy pieniadze byly, teraz juz nie ma... niewiadomo kiedy beda..."

tak wiec na Urzad Pracy to ja bym nie liczyl, radze samemu poszukac sobie stazu, jest to trudne (wiem z doswiadczenia), ale warto probowac. Jak szukalem, kiedy juz myslalem ze nic nie znajde, i dalej bede w gronie bezrobotnych dostalem propozycje pracy.

Wiec nie ogladajcie sie na UP, tylko sami szukajcie!!!
Powodzenia!!

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org