Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CHETNI DO GRY W PAINTBALL |
Witam jesli ktos jest chetny do gry w paintball to piszcie na maila lub najlepiej zadawajcie pytania na forum (oszczedzi mi to troche pisania)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CHETNI DO GRY W PAINTBALL |
Wreszcie coś sensownego!!!!!!!!!!!
|
|
a jakieś namiary można prosić????????????
|
|
drogi gilu jak nie zrozumiales do konca co napisalem to pytaj mnie piszac na mojego maila , dzieki (szkoda zasmiecac forum ) bo jak bedzie duzo takich poscików w stylu "jakies namiary mozna prosic " to sie zrobi zamęt o jakie dokladnie namiary ci chodzi (napisz na miala) dzieki i pozdro
|
|
dla pytających o namiary: w profilu użytkownika wpisany jest jego e-mail - wystarczy kliknąć na nick autora w nagłówku każdego z postów ...i pytanie do kymaja... macie troche pistoletów do pożyczenia? --- PGG
|
|
No właśnie, macie jakieś sprzęty? ;-) Pozdrawiam
|
|
Ja jestem za. Za Ostrołęką jest gość co organizuje takie imprezy, przywozi sprzęt, ustala z uczestnikami scenariusz zabawy ale nie pożycza "trochę pistoletów". Jeżeli byłoby chętnych ok. 10 osób to mogę tego pana odwiedzić i porozmawiać z nim. Koszt zabawy to ok. 50pln od osoby (w cenie wypozyczenie sprzętu, umundurowania i ileś tam sztuk kulek) Kulki można oczywiście dokupić.
|
|
Mó pierwszy wątek zmienil admin nie wiem dlaczego pisalem w nim ze mam do zdobycia ok 25 zestawów do gry tj: -maska -karabinki -umundurowanie ceny wachaja sie od 40 najlepiej jak zbierzecie pow 10-ciu osób
|
|
Do ADMINA jestem osobą prywatna i nic na tym nie zarabiam poprostu próbuje namówic do tej zajeb....stej gry wiec prosze zostaw mój ostatni post oszczedzi mi to odpisywania na maile dziekuje
|
|
Wiec kto jest chetny? Ja jestem za no i jeden pan z Forum chyba tez (prawda Piotrusiu?:))
|
|
kymaj: olej admina i rob swoje.
|
|
Ja też się na to piszę. Pozdrawiam
|
|
ja takze z chęcią
|
|
...tylko jak ustalić zbieżny dla wszystkich termin ? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Najlepiej bedzie jak zbierzecie wśród znajomych i wtedy z paru grupek sie utworzy jedna duuuża :) i ja proponuje w którąś niedziele
|
|
Miałbym 3-4 chętnych. Proponuję spotkanie osób chętnych.
|
|
chlopaki co tak slabo żadnego zainteresownaia nikt z waszych znajomych nie chce grac?
|
|
widze że chyba lipa z tym paintballem kazdy na poczatku sie zgłaszał chętnie a teraz... :( nic
|
|
kymaj: podaj jakieś szczegóły, zbierz chętnych. Ja się na to piszę :-) Spotkajmy się i ogadajmy to. Pozdrawiam
|
|
No;)
|
|
|
Będziemy do plakatów strzelać:) Yeap:)
|
|
zawalista zabawa, bo jak inaczej 30-latek ma sie pobawic w "zastrzelanca" zeby nie narazic sie na osnieszenie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |