Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukiwani wykonawcy edukacyjnych programów multimedialnych |
W związku z zamiarem realizacji kolejnych projektów edukacyjnych mam nadzieję ta droga poczynić rozeznanie, czy mozna w Łomży liczyć na znalezienie osób posiadających nieco doświadczenia oraz chęci do opracowania edukacyjnych pakietów multimedialnych i witryn internetowych. Liczę na zainicjowanie aktywnego zespołu projektantów nie tylko na teraz. Obecnie zanosi się na ciekawą pracę - od połowy wakacji do stycznia, ale dobre wyniki to szansa na stałe zajęcie. Chetni do współpracy mogą zgłaszać wstępny akces pod adres promotor@hi.pl Szczegółowe informacje i odpowiedzi na pytania prześlę bezposrednio zainteresowanym. Uwaga do admina - to nie jest reklama tylko sondaż. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukiwani wykonawcy edukacyjnych programów multimedialnych |
Pozdrawiam. Chętnie się przyłącze. Moja wiedza na temat projektowania witryn www jest nikła, więc nie wiem do czego mogę się przydać:(
|
|
Witam, Chetnie przylacze sie do takiego projektu. Dawno nie projektowalem witryn (2 lata), ale to jak jazda na rowerze tego sie nie zapomina:)
|
|
Co do projektowania witryn to też się zgłaszam :-> Pozdrawiam
|
|
Ja koduję tylko trochę w xhtmlu i cssie wiec sie raczej nie przydam (projektowanie to glownie design).
|
|
Ja oczywiscie rowniez sie pisze na takie projekty :) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Dzięki za wpisy. Nie taki diabeł straszny. Można się przy tym nieco douczyć potrzebnych umiejętności. Generalnie bardziej potrzebne są umiejętnosci tworzenia modułów dynamicznych - typu kreskówki obrazy lub kombinowane mini-filmy, + dźwięk jako paket wprowadzający w wybrany temat oraz wykonanie częsci testowej - kiedyś widzia.łem takie cos w Delphi - ale to była połowa lat 90 ubiegłego wielu. Teraz zapewne sa lepsze technologie TAK CZY INACZEJ - warto spróbować Pozdrawiam
|
|
Wyrazam chęć i zainteresowanie. Pozdrawiam :P
|
|
Witam wszystkich, TZ jak to milo ze ktos w lomzy jeszcze mysli o tym by komus dac prace. Powinienes poprosic o CV ... ale w tym przypadku chyba potrzeba przykladow pracy. Mam pytanie czy jest to tylko jako projekt 'po kolezensku' czy jako normalna praca? Nawet jako projekt kolezenski to jest to bardzo dobre doswiadczenie i projektanci dzieki temu beda mieli sie czym chwalic na swoich CV i na rozmowach o prace. SUPER Pozdrowienia, Lukasz
|
|
Witam Rozpoczynam czynny udzial w tworzeniu takiego systemu e-learnigowego . Programuje poczatkujaca(;)) w jsp, j2ee, ejb, html . Chcialbym sie dowiedziec jakie sa profity z uczestnictwa w takim projekcie i jaki jest wymagany poziom umiejetnosci. LORD ON
|
|
to jezeli pomyslodawca niewie w jakiej technologi robic takie witryny i prezentacje multimedialne to po co wy sie zglaszacie ? Jezeli chodzi o technologie to polecam Macromedia Flash, tyle ze to troszeczke zajmuje zeby sie tego nauczyc, a i sam program kosztuje okolo 700 USD Pozdrawiam Ps. jak dobrze bedziesz placil to ja w to wchodze. Freek
|
|
Pieprzeni materialiści...
|
|
A to Polska właśnie.... Problem nie w tym, w jakiej technologii wykonywać pakiety, lecz w mozliwości ich odtworzenia w warunkach przeciętnej szkoły, z poszanowaniem warunków licencyjnych. Istnieje zawsze optimum i o tym bedziemy rozmawiać w gronie wykonawców. Wynagrodzenie też bedzie adekwatne do włożonej inwencji, Jeżeli licencje bedą drogo kosztować, to nie bedzie wcale zadnej roboty i zarobku. Nikt chyba nie czuje sie przymuszany, natomiast wypada zachowac rozsądną proporcję pomiędzy własnymi umiejętnosciami i oczekiwaną gratyfikacją. Mam zwyczaj dobrze wynagradzać tych, którzy są tego warci i najpierw coś zaprezentują, zanim zaczną stawiać żądania. Omijam z daleka wystrałowe gwiazdy, bo w życiu liczy się głównie umiejętność gry zespołowej. Z zainteresowanymi chciałbym uzgodnić zakres i warunki finansowe przed 3 czerwca, bo muszę zaplanować budżet projektu. Proszę o odrobinę cierpliwości. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
MrS, wychamuj troche z obrazaniem kogos zanim go nie poznasz, a po drugie to nie sadze zeby osoba wychodzaca z inicjatywa nie chciala na tym zarobic. Pozdrawiam Ps. jak chcesz to mozemy o tym porozmawiac :) Freek
|
|
Nikogo nie obraziłem - stwierdziłem tylko fakt. Jedyne co interesuje ludzi w tym kraju to kasa ;-) Nie warto robić niczego, co nie przyniesie mamony... Najpierw trzeba coś zrobić, i to dobrze, a potem myśleć o wynagrodzeniu. Szkoda tylko, że pieniądze to jedyna motywacja. "... ty po której staniesz stronie? po hajs wyciągniesz dłonie? zanim skur... położysz je na mikrofonie?" Pozdrawiam
|
|
Hehehe, nie przytaczaj mi hiphopowych tekstow bo sa dene i do dupy, a jak dobrze sie w niego wsluchalem raz to on spiewa ze nalezy mu sie ta kasa bo na nia pracuje, wiec o co Ci chodzi? ja tez chce dobrej kasy za prace dobrze wykonana bo w polsce i nie tylko nie ma nic za darmo, trzeba sie cenic. pogadamy jak dorosniesz i rodzice przestana Ci dawac hajs i bedziesz musial sam go zarobic na siebie. pozdrawiam Freek
|
|
Wszystko OK. Chodzi mi tylko o to, że ludzie jeszcze nawet nie wiedzą, co mają robić, a już pytają o kasę. Co do hip-hopowych tekstów to ten akurat jest bardzo adekwatny do tej sytuacji :-) Pozdrawiam
|
|
MrS coś w tym jest ........ Często łapię się na tym, że robię coś ot tak dla satysfakcji, dla ogółu , a przecież mógłbym mieć z tego jakieś profity ....... Ale tak już jest .... Są ludzie potrafiący wykorzystać każdą sytuację w celu zwiększenia zawartości portfela i są również tacy jak ja "naiwniacy", którzy robią coś bo lubią a przy okazji uczą się nowych zagadnień Odbiegając dalej od tematu - nie wiecie czy w Łomży są organizowane jakieś kursy tworzenia witryn www ? W tej dziedzinie jestem "raczkującym bobasem" ale z chęcią pogłębiłbym wiedzę ... Pozdrawiam Tiger
|
|
Tiger: co do kursów tworzenia witryn www to nic o takowych nie słyszałem... Najlepiej samemu czytać tutoriale, analizować kod. Jeśli masz z czymś problem, nie wiesz czegoś - służę pomocą. Pozdrawiam
|
|
Pisze tutaj kilka slow od kolegi: "Nie wiem jak z czasem ale pewnie moglbym sie zabrac za pisanie czegos , czegos multiplatformowego (SDL/OpenGL). Moj mail o wiecej info jak co : stefkos@poczta.fm pisze : asm 68k , C , C++...moge douczyc sie javy. Stefkos"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |