Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńskie dekoracje uliczne |
Jestem mile zaskoczona że z każdym kolejnym rokiem na naszych ulicach pojawia się coraz więcej dekoracjii np. choinki na rondzie przy Stokrotce są śliczne oby było coraz więcej takich miłych niespodzianek..... :):):) ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńskie dekoracje uliczne |
Ciekawe kiedy nasz prześwietny miejscowy handel zacznie wieszać jakieś dekoracje? Bo na razie to robią to tylko ci obcy a wśród rodzimego handlu widać jedynie kilka rodzynków.
|
|
antyred jak tak ci zależy na jakis głupich bombkach i światełach to sam sie w nie ubierz!
|
|
łomżyńscy handlowcy wystawiajcie oświetlone choinki przed sklepy bo antyred do was nie przyjdzie i zbankrutujecie...
|
|
Ppięknie ah wspaniały świąteczny kilmat :) Pdrazu czuć święta hehe :)
|
|
Fajnie wygląda Łomża tak udekorowana. Brawo pomysłu :)
|
|
Jaja se robicie ?!! Dekoracje są 100 metrów przed i 100 metrów za RATUSZEM. Po kilka sztuk na dwóch skrzyżowaniach - Legionów-Polowa i Legionów-Piłsudskiego. Przed ratuszem jest jeszcze jak zwykle zajebiaszcza choinka. A te marne pięć choinek na rondzie Piłsudskiego montowali kilka dni, ale przyznam że efekt jest nawet miły :).... aaa no i choinka na rondzie Pani Hanki. I TO WSZYSTKO !! Byłoby fajnie gdyby i na drugim była taka sama, byłby niezły efekt... Ogólnie mam nadzieję że to dopiero początek 'strojenia' naszego niewielkiego miasta :) ________ Malachit
|
|
Jeszcze 5 lat temu oprócz choinki na Starym Rynku i na rondzie Kościuszki nie było nic. Teraz mamy wszyskie duże skrzyżowania, kilka dodatkowych choinek, i jak zobaczyłem oświetlone lodowisko z choinką to wymiękłem. Szkoda tylko że oprócz prywatnych domów sklepy rodzime się nie stroją.
|
|
Pracy i płacy!!!A nie choinek
|
|
te choinki na rondzie przy Stokrotce pięknie sie prezentują , bardzo dobry gustowny pomysł . Taki świateczny i z takim wdzięcznym rozmachem ,nutką szleństwa i zabawy radosnej jakiej zwykle temu miasta brakuje. A co do miejscowych kupców to zawsze mam takie same zdanie . Wobec braku konkurencji w dupie mają łomżyńskiego klienta co zwykle widać po ofercie i cenach w ich sklepach a co dobitnie widać po tym jak w święta starają się te sklepy jakoś światecznie przystroić. Nasza
|
|
"Wobec braku konkurencji w dupie mają łomżyńskiego klienta co zwykle widać po ofercie i cenach w ich sklepach a co dobitnie widać po tym jak w święta starają się te sklepy jakoś światecznie przystroić." Nasza, samo sedno Fistaszek - gdzie masz sklepik?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |