Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siniejące dłonie??/ |
Witajcie!Nie wiecie co może byc przyczyną siniejacych dłoni? Wyglada to tak że najpierw zrobiły się prawie czarne,a teraz sa sino zielone.POZDRAWIAM ::;)))))))))))))))))))))))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siniejące dłonie??/ |
Złe ukrwienie dłoni?Zimno?
|
|
To morze być kolagenoza zgłoś sie jak najszybciej do lekarza
|
|
To może oznaczać, że jest Ci zimno :-) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Jesteś niepoważna, jeśli pytasz o takie rzeczy na forum. Zgłoś się do lekarza. Tu są specjaliści, ale tylko od narzekania i od "wogole". -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
i od "morze" :)))
|
|
A WY JAK ZWYKLE,W PIEC!!!!!!! Nie chodziło tu o mnie,tylko o kogoś kto był w pracy,nie mógł iśc do lekarza i poprosił mnie,bym czegoś się na ten temat dowiedziała. MasaViV i SWeeT dziękuje i Pozdrawiam :) Natomiast Jan_Serce nie wiem cóż dokładnie miałeś na myśli,ale skąd wiesz że od tego sinieją dłonie?Czyżby Cię to spotkało?POZDRAWIAM :)))))
|
|
morze:))) i spotkało...:)
|
|
Aviona powiedz temu komuś , może rękawiczki farbują. Niech po pracy umyje ręce dobrze wodą z mydłem.
|
|
Często tak bywa jak się u ruskich kupi.
|
|
To kara boska za samogwałt :)))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Mój znajomy mial kiedys podobny problem... nie mozesz po prostu narazac dloni na zimno...zakladaj rekawiczki:) dodatkowo codziennie mocz dlonie w cieplej wodzie...Pozdrawiam
|
|
Witam! Jak najszybciej zgłos sie do lekarza, szczególnie jesli palisz papierosy. Dłonie są zimne, siniejące a pod wpływaem dłuższego przebywania w warunkach obnizonej temperatury, końce palców robia się blade. lekarz przepisze Ci tabletki i po kłopocie :) powodzenia orii
|
|
ahah wlasnie trzeba sie myc ;d
|
|
moi 2 koleszy z klasy maja tak ze non stop po wf maja takie lapu czerwone jakby se pomalowali mazakiem , to napewno cos z ukrwieniem , ale to tylko lekarz(dermatolog)moze stwierdzic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |