Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piaskowanie i chromowanie felg |
Orientuje sie ktoś gdzie w Łomży piaskują i chromują felgi? |PrZeMo|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piaskowanie i chromowanie felg |
Piaskowanie wykonuje P. Toczyłowski na Poligonowej (ma tam zakład budowlany). O chromowanie zapytaj u niego , pewnie podpowie gdzie. „Nierozsądnie jest zapłacić zbyt wiele, ale dużo gorzej jest zapłacić zbyt mało. Kiedy płacisz zbyt dużo, tracisz trochę pieniędzy – i to wszystko. Kiedy płacisz za mało, czasami tracisz wszystko, ponieważ rzecz, którą kupiłeś, nie nadaje się do celu, w którym została kupiona”.
|
|
jesli chodzi o alu to piaskowaniem radze uwazac bo mozna zniszczyc felge!!
|
|
Przypuszczam , że lepiej kupić nowe , bo nie są takie drogie , chyba , że to pamiątka rodzinna.
|
|
Nie polecam tego zakładu na poligonowej, zostaja potem rysy. http://www.wulkanizacja24.pl/ ten zakład robi to całkiem dobrze, także mogę go polecic, sam mam zamiar się do nich zgłosić na wiosnę żeby wypiaskować felgi i pomalować metodą proszkową. Słyszałem też, że w wulkanizacji na sikorskiego zajmuja się takimi rzeczami więc możesz podjechać i się podpytać
|
|
Nie felgi nie są aluminiowe a nowe sa za drogie heh...Wielkie dzieki "autochton" zapytam na Poligonowej. |PrZeMo|
|
|
Ooo hehe tam tez zapytam.Dzieki |PrZeMo|
|
|
Jesli felgi są stalowe to zrób to sam, i nie piaskój bo nie ma sensu
|
|
Mileś, Ci z Sikorskiego tego też nie robią sami, tylko zawożą felgi do Wyszkowa lub Ostrowii, nie pamiętam dokładnie. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
autochton może i nie są drogie ale te made in China porządniejsze troszkę kosztują
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |