Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piekarnia |
Gdzie można kupić świerze i smaczne bułki,chleb itd. ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piekarnia |
mozesz kupic to w okruszku,tam na al.piłsudzkiego za hotelem pielegniarskim:) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
W Łomży wogóle pieczywo jest the best! :) Nie to co u nas :(.
|
|
Gorące bułeczki z pestkami dyni.... :) Ave
|
|
HMMMMMMMMMMMMM.......... ptysie to jest to w okruszku :P
|
|
hahahaha ...
|
|
Z Okruszka na drugi dzień nie jest dobre.
|
|
Piekarnia Zawady Przedmieście to jest to ! Ave
|
|
Tak jest ! jem pieczywko z Zawad i jest super :) Ave
|
|
Moze cos na Bawełnie otworzą :D
|
|
Hmm.. Ja też chlebek i bułeczki z Zawad jem. I powiem wam w tajemnicy że smaczne są !. -= i feel You =-
|
|
A ja kupuje co dzień bułki dla siebie i dla mojej ukochanej i nawet nie wiem z kąd one są =/
|
|
I tak nic nie przebije piekarni z Kraski (w sklepiku firmowym na Dwornej non stop kolejki). Ich chleb pytlowy, orkiszowy, dyniowy, wiejski, domowy, kajzerki i buleczki maslane z rodzynkami - pycha ! Jedyne co maja takie sobie, to slodkie bulki. Nie powinni zawracac sobie glowy ich produkcja. Pozdrawiam wszystkich zjadaczy chleba. Frotka
|
|
Frotka-zgadzam się. Kraska jest pyszna. Drugi sklep firmowy też gdzieś mają, ale nie wiem jaka ulica :) "Don't eat yellow snow"
|
|
mają 2 sklep na al. Legionów(tam przy pks-ach ,gdzie remontują teraz lokal)
|
|
A ja właśnie wróciłam z naszej pobliskiej cukierni, w której serwują takie ciasto drożdżowe ze śliwkami, że mmmm...delicious! Ale bułeczek rzeczywiście Wam zazdroszczę... Gdyby nie fakt, ze w Łomży nie ma lotniska, prosiłabym Was o przesyłanie choć raz w tygodniu pocztą lotniczą pieczywka, bo jakby szło normalnie przez PP, to by przy odbiorze ostał sie jeno suchy chleb dla konia...:)
|
|
A ja polecam ten kiosk z pieczywem tuz przy dworcu. A tam: male buleczki - 50gr, duze - 80gr, slodkie - takze 80gr. A wszystko - pycha! Ooooops - uswiadomilem sobie dopiero, iz spoznilem sie z tym o 'dziesci' kilka lat ...:) Sorry! wychu
|
|
Dziękuje za podpowiedzi gdzie i jakiego zakupu można dokonać =)
|
|
nie wiem co was tak zachwyca w wyrobach z piekarni kraska?wierzcie mi pracowalam tam kilka lat,do tej pory jak spojrze na to pieczywo to robi mi sie nie dobrze,zebyscie widzieli w jakich warunkach robione jest to pozal sie boze pieczywo za darmo byscie go nie chcieli,piekarze z papierosami w zebach odrabiaja chleb,wszedzie chlew komuna i wyzyzk a przedewszystkim oszczednosci kosztem pracownikow zastanowcie sie pieczywo z zawad o.k,z okruszka tez dobre ale nie z kraski
|
|
Kraska to frajerska piekarnia traktuja pracowników jak śmieci. Wiec nie powinnismi im dawac zarabiac. Piekarnia w Zawadach jest OK polecam.
|
|
mozesz kupic to w okruszku,tam na al.piłsudzkiego za hotelem pielegniarskim:) ani za hotelem, ani dobre...kupuje w ostatecznosci... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
W Okruszku dobre pieczywo ?. Chyba żartujecie albo nie macie smaku. Pieczywo jest niedopieczone jakieś blade a bułki płaskie jakby piekarz na nich siedział.
|
|
dla mnie najbardziej badziewne pieczywo a jednocześnie najdroższe jest z Okruszka
|
|
ja też nienawidzę pieczywa z Okruszka, jedynie ptysie są the best. Mimo wszystko najlepiej mi smakowało pieczywo z Kraski ze sklepiku na Dwornej, teraz mieszkam dalej i stamtąd nie kupuję
|
|
Przy Ks. Janusza jest sklepik piekarniczy na przeciwko bloku 23. Tam zawsz kupuję pieczywo, zawsz jest świerze smaczne i niedrogie.
|
|
ja w okruszku kupuje jedynie w ostatecznosci...jak inny sklep mam zamkniety...i pomyslcie sobie! ze tez nie zawsze moge! przychodze i mowie, ze chleb chce...a pani mi mowi, ze z rana jest....zawiesilem sie na sekunde...zobaczylem ktora byla godzina...(21.45) pomyslalem, ze moze wykupione juz wszystko bylo...musialem inny wziac...bo trudno leciec ok 5 do piekarni otwartej na drugim koncu miasta...zeby chleb kupic...wiec kupilem jaki byl...wkoncu w pracy nie glodowalem;], ale zeby pieczywa swiezego w piekarni nie bylo?. Ulepszacze...nie wiem ile jest tam dodawany i czy cos sie zmienilo...ale kiedys bulka byla jak piesc, a w srodku pusta, nie wiem jak jest teraz...bo pare lat tam nie kupuje bulek. i jeszcze cos...zwykly chleb...jest moze dobry, ale jak chcemy zjesc go od razu:) po kilku godzinach jest czerstwy i sie kruszy(byc moze od tego nazwa). nie chce tu nikogo obrazac, ale jak wam smakuje pieczywo z okruszka to kupujcie...kazdy ma swoj smak... nikomu nie kaze kupowac w innej...wiec to nie jest reklama:) poprostu takie sa moje odczucia ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
bazyl14...popieram...tez tak czasami kupuje ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
popieram abc134 wiem jak tam jest,pracownik to smiec a klien cham
|
|
1. Kraska najlepsze pieczywo bułki najwiekszy wybór oraz pyszne ciastka francuskie pychota 2. Zawady tez dobre ale nie aż tak A w okruszku tylko dobre są bułki słodkie, aa chlep na 2 dzien jest ochydny
|
|
ten chleb z okruszka to faktycznie szajs, dobry na dokarmiania ptaków...
|
|
Dla mnie to zawady i kraska
|
|
Bo na zwadach dają zamieciono mąke z podłogi do cheba i jest super.
|
|
a wlasciciele z kraski pochodza z miejscowosc rogale i z zawad szfowa pochodzi z rogal
|
|
gm stawiski
|
|
zawady najlepsze pozdro dla rodziny górskich dobre pieczywo pieczecie
|
|
;D ;D ale stary temat ;D ;D
|
|
Mikelo, a co zamiatałeś? to że cie wykopali to nie znaczy że możesz bezkarnie oczerniać, już pewnie zaliczyleś nie jedną piekarnie...
|
|
burczymucha chyba cię drze!Na zawadach nie wiem jakie jest pieczywo bo nie kupuje ale wyzysk jest ciut nie kraska. Wszystkie piekarnie to wyzyskiwacze i wielkie bezprawie!!!!!!!!!!!!!! Z tą mąką to prawda!!!!!!!!
|
|
dla niektórych nieudaczników z obiema lewymi rękoma to wszyscy są wyzyskiwacze, oszuści i złodzieje. Sam załóż piekarnie, najlepiej taką ultra zmechanizowaną bez pracowników to nikt cię później nie bedzie oczerniał. Dla mnie ma być chleb ok, reszta mnie interesuje w temacie.
|
|
tu bym się nie zgodził nie wszyscy są nieudacznikami bo są ludzie którzy pracują po tyle lat i zamiast ich docenić to są wyzyskiwani na maksa ale cóż zamykają gęby bo gdzieś trzeba pracować a miał być kolekcjoner............
|
|
a piekarnia Gać??? Jak te pieczywo od nich???
|
|
zawsze na ksiecia janusza od 6 rano, polecam
|
|
z kraski najlepsze
|
|
Tak, tylko dlaczego teraz nie można kupić bułek i chleba dzień (popołudnie) wcześniej - bo rano na sniadanie to się już średnio nadaje do jedzenia. Owszem, świeże smakuje, ale reszta? Kiedyś tak nie było.
|
|
bos glupi cep! swieze pieczywo nie jest zdrowe! lepszy czerstwy chleb! wymagania ma, chlystek z ciebie i tyle!
|
|
Ty szczebiotka to wpieprzaj bagietki i odczep się od naszego pieczywa.
|
|
nie jjem bagietek, sa drogie i rosna w brzuchu! przelicz sobie :nie cale euro-nie wiem chyba 75 centymow na 1 dzien razy 30 to jest drogo! nalezy jesc z umiarem! a tobie paniczu-mowie stanowczo won! nastepny z niebieskim podniebieniem, wwwwwooooooooon!
|
|
Bułki są dla kobiet i dzieci. Facet jada tylko chleb ! ________ Malachit
|
|
Donald zamiatałem bo kazali ,a piekarni zmieniłem pewnie tyle co ty aby nie mniej,A i nie oczerniam bez karnie bo za prawde żaden sąd nie skarze.I poco to roztrząsać
|
|
Mikelo, ja co prawda piekarzem nie jestem, ale mogę sobie wyobrazić że jesteś zwykłym chamidłem który dla jaj może zamiatać mąkę i wsypywać gdzie nie trzeba, jak nikt z właścicieli nie pilnuje. A nawet jak ktoś każe co jest dla mnie nie do pomyślenia, to ty chyba rozumu nie masz i łapę do ognia też wsadzisz bo kazali...złamałes prawo! widać po twoich postach dotyczących piekarń, że jesteś żalącym sie lamusem wywalanym z każdego zakładu bo sie nie nadajesz...
|
|
Lemusem cwelu
|
|
nie.jedliscie.pieczywa.ze.sniadowa.w.100procentach.bez.konserwantow.pycha.kupuje.w.maxi.polecam.sprobujcie
|
|
Potwierdzam kupuje pieczywo ze Śniadowa w Juscie jest naprawde bardzo dobre.
|
|
w jakich godzinach jest otwarta piekarnia kraska na kazańskiej w soboty ??
|
|
chyba od 6 do 14 :) Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
dzięki dzięki :)
|
|
pracuje w piekarni kraska. Nigdy nikogo nie widzialem z papierosem w zębach,chyba że na zewnątrz , bułki słodkie są takie sobie, właściciele starają się dbać o jakość wyrobów, warunki w jakich produkuje się wyroby są bardzo dobre (nie widziałem aby jakakolwiek piekarnia w łomży miała podobne warunki, a pracowałem w nie jednej, także ciemnoty nie wciskajcie). fakt - też chciałbym zarabiać więcej tak około 3500 zł :). pracy jest dużo, ale wszystko zależy od podejścia.
|
|
Pieczywo z piekarni "Gać"jest najlepsze drugiego dnia, a tylko takie tam dają...Poza tym to,co nie zejdzie im z handlu obwoźnego dawane jest do sklepu.Nie ma tam nic ,co jest godne polecenia.Ohyda!!!
|
|
A jak się pisze wyraz "świeże"?
|
|
Ja codziennie kupuję w sklepie na dworcu i nic takiego mi się nie przytrafiło jak dotąd. goosia84 otworz piekarnie do Ciebie wszyscy bedą przychodzić po bułeczki.
|
|
najgorszy chleb to jest od Śledziewskiego nie dość ze się strasznie kruszy to i bez smaku to w ogóle jakaś porażka a bułki zwykłe to sama wata Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Jeśli Ci smakuje pieczywo z piekarni "Gać",to tylko pogratulować smaku.Poza tym,ktoś spytał o piekarnię gać ,to wyraziłam swoje zdanie.
|
|
goosia84 tylko najpierw trzeba bylo spojrzec kiedy to kogos interesowało ;p a za gratulacje dziękuje przynajmniej nie zajadam się polepszaczami :)
|
|
z zawad wypieki są naprawde pyszne :)*
|
|
Ja nie wiem po co robić sobie reklamę na forum dodając nowe posty przecież ludzie nie są idiotami i widzą że Ci autorzy co tak chwalą mają tylko po 2 posty napisane na forum. A po za tym dobre nie znaczy zawsze zdrowe i trzeba rozpatrywać ten temat też pod takim kontem. Pozdrawiam!
|
|
duzy123, zdrowe? co masz na myśli? z tego co wiem, to w Łomży nie ma piekarni która robi naturalne pieczywo, wszędzie jest ta sama technologia... ja pamiętam jak moja babcia kiedyś piekła sama chleb, to było coś, jadło się z masłem i popijało mlekiem prosto od krowy. Teraz w alexie kupuje chleb krojony z zawad przynajmniej zachowuje długo świeżość.
|
|
witam .byłem ostatnio w zambrowie i kupiłem przepyszne ciastka marcepanow.nie da sie okreslic smaku.chlebek biały boze jaki dobry
|
|
Kraska nie jest zła ale sposób dystrybucji jest śmieszny. Ich punkty firmowe czynne sa do godziny 17.00 więc jak przyjdziesz z pracy to chcąc coś kupic to i tak się nie wyrobisz . No a potem oczywiście mają zwroty nie dziwo jak im nie zalezy na sprzedaży chyba. Podobnie jest z dostawą niektórego asortymentu . I tak chleba razowego nie uświadczysz co najmniej do 14.00 a wiadomo ,że większośc czyni zakupy rano więc szansy na kupienie tego chleba nie ma. Santreo
|
|
PIEKARNIA WRÓBLEWSCY KONARZYCE-POLECAM, KRASKA BLEEEEEEEEEEE OCHYDA SAME PROCHY.
|
|
dobry chleb był z piekarni PSS Społem ale juz nie piecza bo tam jakieś dziwne rzeczy sie dzieja i tam gdzie sie ludziom opłaca tam PSS Społem się nieopłaca i bankrutuje - a może to sposób na tanie przejęcie piekarni. Santreo
|
|
ta piekarnia to DOMOWA
|
|
Poważnie PSS Społem nie piecze juz pieczywa?! Najpierw Piekpol, teraz PSS?
|
|
To wszystko z tej soli rakotworczej na drogi,truja tych biednych ludzi.Aoni mowia ze pycha
|
|
Tak, tak w PSS Społem piekli dobry chleb, szkoda ,że już ich nie ma
|
|
szkoda. A jak sklepy? Sa jeszcze?
|
|
sklepy są i tez dziwne rzeczy sie dzieją bo mimo faktu ,ze maja sporo klientów przy cenach znacznie wyższych niz gdzie indziej to sklepy tez chylą się ku upadkowi - ktoś chyba coś celowo przy tej firmie kręci. Piekarnia która piekła najlepszy chleb w mieście nie piecze bo sie nie opłaca - w głowie się nie mieści - kto tym PSS Społem zarzadza ? Santreo
|
|
PSS zarządza grupa czworga wzajemnie się adorujących i dlatego firma chyli się ku upadkowi
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |