Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Blok komunalny. |
Na ulicy przykoszarowej wybudowano nowy blok komunalny.Słyszalem że niekture lokale są wykupione na własność.Dlatego tak się zastanawiam czy te lokale są aby dla najbiedniejszych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Blok komunalny. |
CHłopie nie łudż się jak budowali to już łapówy poszły biedny nie dostanie
|
|
to komunalny lokal mozna wykupić?
|
|
Ludzie jeśli to prawda to trzeba to sprawdzić ponieważ jest tyle biednych rodzin bez dachu nad głowa z gromadką dzieci, a tu takie rzeczy. Jeszcze jeden komunalny blok budują lecz też pewnie biedni tam nie zamieszkają.
|
|
Moim zdaniem autor wątku nie wie o czym pisze...
|
|
Mowisz ze nie wiem o czym pisze.a widziales ten blok jaki odwalony.Ja mieszkam niedaleko wiec sie bede przygladal czy tam sie beda wprowadzac ludzie ktorym lokale te sa naprawde potrzebne.
|
|
Odwalony? Normalny, prosty blok, jakie się teraz buduje. Wprowadzą się tam osoby z listy najbardziej potrzebujących, które widnieją tam od lat, według kolejności, ale też tylko takie, które będą wstanie zapłacić czynsz i rachunki. Była o tym mowa jeszcze przed budową, a wypowiadał się sam Prezydent Łomży. Było też dużo publikacji prasowych, jak i telewizyjnych na ten temat i żadnych niejasności w tym względzie nie ma. a to że ten blok wygląda lepiej niż te gierkowskie, to nie znaczy że będzie tam mieszkała elita Łomży, tak jak w nowych blokach na Łagody:)))
|
|
ciekawe,z ktorej strony on odwalony?!trudno,zeby nowy blok budowali na podobienstwo starych...wez sie zastanow i porownaj np ten blok komunalny z tymi nowymi kolo marketu K1.dalej twierdzisz ze odwalony? to jest smieszne...
|
|
Blok jest prostej budowy, ocieplony i ładnie pomalowany. Wygłąda wporządku, ale do tych nowych to mu baaardzo daleko. Dobrze, że buduja takie mieszkania dla najbiedniejszych. Odwalony to on nie jest, mieszkania maja mały metraż i nawet prysznica nie mają. Wody ciepłej chyba tez nie będzie? Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
co ty pier... że wody ciepłej nie będzie:))) u ciebie chyba niema... a prysznic to jakiś luksus? wrecz odwrotnie moim zdaniem, prysznic jest oszczędniejszy kilkukrotnie od wanny, ale nic jak wanna nie daje relaksu:)
|
|
Janie_Serce niby Ty taki inteligentny, a nawet nie wiesz co to sarkazm... Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
w twoim wykonaniu to nie brzmiało jak sarkazm:)))
|
|
buahahha, tez jestem tego samego zdania :D
|
|
Hehe, "odwalony"? Jak widziałam są to apartamenty z dwoma wejściami - w tym jedno jedno od strony balkonu (nie trzeba sie wysilać za bardzo by wejść do parterowych mieszkań tą drogą)... Nie chcialabym mieszkać w takim bloku. Bardzo mnie martwi sprawa nowego sąsiedztwa. Bo nie wierzę w to, że tam się sprowadzą tylko spokojni zwyczajni ludzie...
|
|
tam wokół ciebie więcej menelstwa niż gdziekolwiek, więc się tak nie martw...
|
|
Być może, ale to "moje własne" menelstwo - jak to ująłeś. :))
|
|
Mieszkania mają dostać osoby z kamienic na Wojska Polskiego, bo te kamienice trzeba wyremontować.
|
|
z których kamienic? z KFC? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Z KFC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jeżeli to prawda to nie zazdroszczę lokalnym mieszkańcom i przyszłym sąsiadom :(( ADALL
|
|
jak już wcześniej pisałem jest lista, jeszcze z lat 90tych, ludzie z całej Łomży a nie z konkretnych miejsc...
|
|
hehe przenoszą jeden wierzchołek trójkąta na południe :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
tam i tak jest juz dobrze jeszcze troche to mur do okola postawia i getto zrobia
|
|
Ci biedacy a szczególnie te ich dzieci to gówniarze co w kapturach chodzą i zaczepki szukają do wszystkich. Wiem bo obok mojego bloku jest komunalny i tam wszyscy to...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |