Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na Sylwestra |
Witam wszystkich Macie jakis dobry pomysł gdzie iśc na Sylwestra i za ile?? pajacyk
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na Sylwestra |
Najlebsza jest domówka
|
|
W tym roku ten temat był już z 10 razy, poszukaj sobie.
|
|
Wesoły Romku ale po co o Sylwestrze mówić w czerwcu?? chyba teraz jest dobry czas na to.. lepiej powiedz gdzie... chociaz ..pewnie nie wiesz.. pajacyk
|
|
gdzie jest uwarunkowane ile chcesz/możesz wydać na coś fajnego i tak już jest pewnie za późno bo wiekszość fajny miejscówek jest już dawno zajęta. ja spędziłem 2fajne sylwestry na kaszubach. przyjemne domki, kuligi, ogniska itp. i w tym roku pewnie powtórka bo klimat fajny i blisko (ode mnie ;) -------------------------- running with scissors
|
|
Chodzi mi o jakąś imprezkę za ok. 300zł :-) . Co polecacie w Łomży? pajacyk
|
|
w łomży to pod gruszą za 300 zł to bedziesz maił dobrze
|
|
w kisielnicy
|
|
Więc powiem ci gdzie, nie ma nic lepszego nic imprezka z najlepszymi kumplami gdzieś u kogoś w domu, "sami swoi" i jest zajebis*a imprezka.
|
|
Domówka kończy się zawsze wielkim chlaniem, można ją sobie robić w każdej chwili. Sylwek jest tylko raz w roku także wypadąło by przywitać go w jakimś fajnym klimacie. Ja w tym roku spędzę go w śledziowie w fanym lokalu.
|
|
Polecam Santanę, właśnie w śledziowe :-) Rok temu zapłaciłem chyba 380, nie pamiętam dokładnie, ale było warto, chociażby ze względu na kubański taniec miłości w wykonaniu profesjonalnej tancerki :-) Eh, jak Ona się ruszała... :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Jeśli już mowa o lokalach to właśnie polecił bym ten, niestety nie wszystkim może odpowiadać bo jest własnie w Białym. Ale ja w tym roku tam się będe bawił. Podobno klimat ocjechany ;)
|
|
plaża Gdańsk, Sopot jojo21
|
|
A był ktos w Kisielnicy ? RUMCAJS
|
|
sam bym sie gdzies podzial na jakiejs dobrej miejscowce dajcie dobry pomysl
|
|
Byle dwa lata temu i bylo ok!Wiek sylwetrowiczów 21-30 lat
|
|
Czyli polecacie Kisielnice? Tylko napiszcie gdzie jest ten lokal,bo tam jest chyba dwa. Jaka jest cena i co oferuja,no i jak z towarzystwem ? Pozdrawiam: Grey
|
|
sylwester wdomu przed telewziorem ogladajac kevin sam wdomu hehe.... hatówki sa najlepsze i oto chodzi zeby sie duzo spic i przytym łągodnie zwymiotowac u siebei wdomu jak wlokalu na obcych ludzi, zycie
|
|
Bylem w Kisielnicy juz 2 razy jest naprawde ok. W tym roku idziemy tam znowu cena to 300 zł od pary a lokal znajduje sie przy barze,,Swojska Kuchnia" A co do towarzystwa to potwierdzam wypowiedz terrorysty wiek 21-31lat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |