Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Historyczny awans!!! |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Historyczny awans!!! |
z Leo - jak najbardziej!!!
|
|
Będziemy na podium.
|
|
Polska górą .... :) podium murowane ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Podium....? To jak według Was będzie wyglądała pierwsza 8-ka ? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Yyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
Co możemy osiągnąć bez rasowych napastników. Przecież Ebi to ofensywny pomocnik. Sam mecz cienki , a w Belgii grał praktycznie drugi skład z b. młodymi grajkami. Jest jeszcze czas by z tą reprezentacją coś zrobić , by nie było wstydu. Dużo było niedokładności i brak gry kombinacyjnej. Pożyjemy , zobaczymy.
|
|
Biało czerwoni są zawsze niezwyciężoni !!! Nasza Polska najlepsza w Polsce jest !!! 3773455
|
|
-"Nasza Polska najlepsza w Polsce jest "- co to znaczy ?(ej a ja nie rozumie tego) :/
|
|
Czego się dziwisz , napisał prawdę.
|
|
Umc umc umc... xD Ale prawda jest taka, że brak nam klasycznych napastników ;) A i mecz z Belgią był trochę chaotyczny ;) Ale wiadomo, presja itd. No cóż... Leo coś wymyśli ;) A na ME 2008 licze obiektywnie i realistycznie na pierwszą ósemkę ;)
|
|
tak podium !!!! :) ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Naczelny Tomaszewski i inni mu podobni nareszcie zakończą falę krytyki pod adresem Leo http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Ja tam byłem , widziałem , kibicowałem. Wrażenia nie do opisania. Wspaniała atmosfera na trybunach. Szkoda tylko , że 47 tyś to max co weszło, bo chętnych było dużo więcej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |