piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UKS TECHNIK wygrał

uks technik wygrał mecz z klimartem białystos !!!! wygrali chyba 9 punktami

brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UKS TECHNIK wygrał

Meczyk naprawdę wart uwagi, trzymający w napięciu do ostatnich chwil. Jednak końcówka 4 kwarty była nasza.
Patrząc na to że nasz UKS Technik ma tylko jeden trening w tyg. i to jeszcze teraz między meczem piątkowym który się odbył, a dzisiejszym nie było treningu- To jest bardzo dobrze, na te warunki które są. Dla porównania nasi przeciwnicy dzisiejsi grają od kilku lat z sobą w lidze i mają treningi trzy razy w tyg.
Oby tak dalej...
Przywybywajcie na mecze kibicować naszym :)

Dziekuje za doping zwłaszcza w końcówce. Łomża nie gęsi swój zespół ma i wygrywa. Ok podaje wynik 52do43 dla UKSu Technik Łomża. Punkty zdobyli... Górny Tomasz 13 Mielnicki Jarosław 11 Ksepka Piotr 10 Sobczak Daniel 9 Bielicki Michał 5 Mieczkowski Paweł 4 Drewniak Jaromir 0 Pruszko Rafał 0 Bikowski Emil 0 Jackowski Rafał 0

YEY

Cd. Bikowski Wojciech i Artur Fedor po 0. Mecz trzymał w napieciu do ostatnich minut.

Brawo Brawo!!!! gratuluje chlopaki!!

...gratulacje...4lomza podaje wynik 52 do 42...zawsze to miło pokonać rywala z podlasia...

Suuuper! Ja też byłam na tym meczu, aż miło było popatrzeć :)

No brawo ,browo
.Mam nadzieję ,że to początek długiej i dobrej passy w waszym wykonaniu i udowodnicie jeszcze nie jednej ekipie ,że w Łomży też można grać dobrze w kosza.
Powodzenia w kolejnych pojedynkach
Pozdrawiam
Damian K.S.Piaseczno

Dan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org