Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HANKA BIELICKA |
Według mnie Hanki Bielickiej jest Łomży ZA DUŻO. Mogli by stawiać pomniki innym osob. ALE komu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HANKA BIELICKA |
Ciekawi mnie jaki jest mniej więcej koszt takiego pomnika. .Zaraz padnie tysiące postów co można by zrobić zamiast stawiania tych pomników.
|
|
Jedno jest pewne- pomnik straszna lipa i potrzeba dużo samozaparcia i wyobraźni, żeby tam Hankę Bielicką zobaczyć...
|
|
według mnie w Łomży Hanki Bielickiej NIE JEST ZA DUŻO to mówiłem ja, NieJarząbek..
|
|
Mam nadzieje, że koszt takiego czegoś nie jest wysoki, w innym wypadku zwątpię w to na co miasto wydaje pieniądze.. ;)
|
|
Roman Engler - rektor Wyższej Szkoły Agrobiznesu, Jan Kurpiewski - właściciel firmy PHU „Kurpiewski” i Marek Mackiewicz - właściciela firmy „Mackiewicz”. To oni zapłacili za tą przyjemność. Jeżeli chodzi o kompozycje i wykonanie techniczne -mi się podoba. Jest tylko jeden feler, Pani Hania jakoś nie bardzo jest do siebie podobna. Niby autor tłumaczył się tym, że chciał ukazać Hankę Bielicką młodszą i taką jakiej jej nie znamy, ale co tam jak na studenta 5 roku to i tak wykonał kawał dobrej roboty . jojo21
|
|
sorrki wypsneło mi się "jej" pod koniec wypowiedzi nie potrzebnie jojo21
|
|
Powtórzę się - to raczej p. Maria Kaczyńska z Warszawy, niż p. Bielicka... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Rąk trzeba wiele, pomników mało... Grzegorz
|
|
Wczoraj właśnie sobie obejżeliśmy z bliska to "cudo". Wychodzi na to że to p. Kaczyńska jak nic !, a p. Bielicka (z całym szacunkiem) chyba za wirnik od silnika robi, tak się w grobie obraca na ten Jej pseudo wizerunek. ________ Malachit
|
|
zeczywiscie pani hanka jakas taka strasznie chuda,wydaje mi sie ze troszke kilogramow by sie jej przydało. co to za sens przedstawiac kogos takim jakim go nikt nie pamieta chyba lepiej jakby była taka jaką była, co by było jakby ktos zrobił pomnik świetej pamieci papieza J.P2 o jakies 20 kilogramow grubszego ?? chyba by jakies zamieszki w łomży były!!! pozdr. ide cos spale w c.o.
|
|
I tym sposobem mamy pomnik p. Kaczyńskiej w "zagłębiu pisu" MirekO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |