Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy...? |
Gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy...? |
A GDZIE TE FAJNE ŁADNE DELIKATNE ROMANTYCZNE KOBIETY ??? BO NARAZIE ŻADKO MAM SZANSE TAKIE ZJAWISKO ZAOBSERWOWAĆ ___POLAK___TO___JA___
|
|
Jak chcesz numer prawdziwego faceta (przez wrodzoną skromnośc przemilczę o kim mowa) to mogę Ci dać /lol "I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."
|
|
Gdzie te kobiety, którymi nie rządzi pieniądz.
|
|
Jestem wrażliwą dziewczyną, bardzo uczuciową, nie zalezy mi na kasie facetów bo pracuje i nie potrzebuje ich, dlatego pytam gdzie są wrażliwi faceci wrazliwi uczuciowi ktorzy potrafią rozmawiać z dziewczyną a nie tylko pełnić rolę sku.......na to nie jest takie cudowne :(
|
|
czy wszyscy faceci muszą być tacy aroganccy?? :(
|
|
Angelica mnie jeszcze nie poznałaś ;)
|
|
te brzydsze zawsze są bardziej uczuciowe...:)
|
|
Jan_Serce to żeś dowalił... Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
jak widac Angelica prawdziwych mezczyzn juz nie ma .... lub sa na wyginieciu ... niestety ...zreszta jakie maja oni zdanie na temat kobiet kazda to materialistka lecaca na byle gogusia z kasa i fura ....zal ....
|
|
prawdziwi są już zajęci - w swoim życiu widocznie spotykasz szukające wrażeń odpady....
|
|
wq*** mnie ten temat, odpadem największym jesteś ty van coś tam
|
|
Marceli chłopcze czego się napinasz? zabrakło Ci argumentów w topiku o stacji i teraz szukasz zaczepki? jak Cie wq*** ten temat to.... go nie czytaj. potrolluj sobie gdzie indziej
|
|
Kasia lat 20, Angelica lat NN szukaja takich prawdziwych mezczyzn... A moze bajecznego idealu??!!Szukajcie dalej, jak nie umiecie patrze dookola siebie...
|
|
najlepsi mężczyźni w Łomży siedzą co weekend na kukawie przed "Gośką" w tych samochodach z zaparowanymi szybami - tam trzeba szukać:)
|
|
Temat dośc ciekawy skierowany do meżczyzn Kobieta jest wrażliwa ,uczuciowa trzeba to umiec docenic ,wysłuchac ją kiedy mówi ( pomimo dla wieksząści meżczynzy tego nie lubi ) bo czasmi to denerwuje ale to zależy od charakteru .Umieć ją kochac być wrażliwym ciepłym Nie ma wiekszego skarbu niż diament ,pieniądze ,i inne bogactwa .Jest jeden jest nim kobieta tylko trzeba umiec go odkryć
|
|
Autor: katarzyna87 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-11-07 19:14 jak widać Angelica prawdziwych mężczyzn już nie ma .... lub są na wyginięciu ---------------------------------- dziewice również są na wygięciu. ze świecą można by szukać dziewicy nawet w gimnazjum gdzie tu ta uczuciowość dziewczyn/kobiet hmm?
|
|
zdaje Ci się kiernek, albo obracasz się w nie tym co trzeba towarzystwie ( dziewczyn) :)
|
|
Angelica: nie mam fury ani hajsu, ale jestem prawdziwym facetem z anatomicznego punktu widzenia :P ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Van_Loosen. prawda bywa brutalna ;) Ale popieram SaneOne :D jestem z Tobą!
|
|
to oczywiste że kobiety patrza inaczej na facetów z kasą , a inaczej na tych mniej zamożnych , choć patrząc z punktu dziewczyny , co z tego , że chłopak jest uczuciowy , jak klepie biede i nie zapewni przyszłości jej , jak i dzieciom. Ja napewno będę patrzył na urode , uczuciowość partnerki , ale i w mniejszym stopniu na majątek . ___POLAK___TO___JA___
|
|
no właśnie gdzie?!
|
|
use your imagination :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
emigrowali.... ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
wyjechali do Islandi..... ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Jak widzisz Angelica po tych postach, prawdziwi faceci to mają już przynajmniej ... lat! A Ci co wypisują tutaj różne bzdury to nie faceci...tylko, resztę sobie sama dopisz!
|
|
1.SN4P: idealu nie szukam, ale szanuje siebie i nie bede z byle lalusiem:P mi moj wiek nie przeszkadza, ciekawa jestm ile Ty masz lat ?...patrzec do okola siebie umiem, ale nie naleze do dziewczyn ktore rzucaja sie na facetow... 2 Van_Loosen : no coz na kukawie przed goska i na dolarku i przy 7kier przy blaszaku itd. ... niektore dziewczyny o tym wiedza:P i sie na to nie lapia i na te tanie bajery, wystarczy miec troche rozumu i starszych braci ... sorry chlopaki teraz wiecej (pystych,latwych)dziewczyn bedzie wiedzialo o co chodzi z tymi parkingami :P...-ja tam szukac nie zamierzam 3 Sebo19- zgadzam sie z Toba, tak samo jest a z mezczyznami tylko niestety coraz trudniej o ten skarb:( 4 kiernek; w ciekawym towarzystwie sie obracasz, ja jestem normalna dziewczyna i moi znajomi to raczej zwykli przecietni ludzie i odziwo wiekszosc kolezanek to dziewice i nie puszczaja sie tam i siam... nie wiem moze masz dane z neta z wykresikow z ankiet , ktore zazwyczaj wypenia sie na chybil trafill .......ps. grajcie jutro w Lottka moze wkoncu ktos z Łomży zgarnie 10 mln:) powodzenia 5 1POLAK-- fakt faktem ze kobiety inaczej patrza na kazdego mezczyzne, ale kasa to nie priorytety (sorry no nie dla wszystkich- bez obrazy dla lalek barbi i kenow ale taka prawda), nie wypowiadam sie za innych moge napisac co ja uwazam mi nie chodzi o kase o samochod czy tam cos innego wazne zeby mezczyzna byl zadbany, umial sobie poradzic w roznych sytuacjach i dal poczucie bezpieczenstwa... zreszta kazdy wie ze to czego oczekujemy od drugiej osoby mozna wyliczac i wyliczac, ale oprocz tego sami tez musimy miec cos do zaoferowania
|
|
katarzyna87: a co wiesz konkretnie o chłopakach stojących prawie codziennie wieczornymi godzinami na parkingu obok Gośki? tak się składa, że znam chłopaków osobiście i oni nie stoją "na kukawie", żeby rwać lachony... jak nie znasz, to nie się nie wypowiadaj na temat tych ludzi... i gwarantuję Ci, że jakbyś przyszła i udawała panienkę lecącą na samochód, to zostałabyś wyśmiana... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne paru z nich znam...i nie mowie ze wszyscy stajacy tam to barbifunsy, jesli Cie urazilam lub Twojich kumpi to przepraszam
|
|
ja tez znam kilka osob z goski i to naprawde fajne chlopaki(sa oczywiscie wyjatki np koles w siedmioletnim zwiazku smigajacy laguna,ktory szuka wrazen u moich kolezanek) no i nie kazda laska leci na kase...widac obracacie sie w zlym towarzystwie....
|
|
haaaah5: chyba przegięłaś w tym momencie, bo tak się składa, że też znam chłopaków spod Gośki i gwarantuję Ci, że nie szukają tam wrażeń typu, jak to tutaj niektórzy piszą "wyrwać lachona na samochód lub poprostu do zabawy". I tak jak napisał SaneOne, gdybyś tam podeszła i leciała np. na kasę, zostałabyś wyśmiana. P.S. Nigdy nie sądziłem, że to powiem, ale zgadzam się z tym, co napisał SaneOne. Ale to już chyba nie pierwszy raz, no nie ;) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
a powiedz mi,w ktorym momencie napisalam ze oni probuja wyrywac panny na samochod??przeczytaj,prosze,jeszcze raz moj post. ,,to naprawde fajne chlopaki(sa oczywiscie wyjatki np koles w siedmioletnim zwiazku smigajacy laguna,ktory szuka wrazen u moich kolezanek),, pewnie chodzi ci o ten fragment... chodzi mi o charakter tych ludzi bo swego czasu dosyc czesto tam bywalam i kilku z nich znam jeszcze ze szkoly.jak juz pisalam:fajne chlopaki a ten wyjatek to w sensie ze mniej fajny(z gadki,z charakteru-moze byc wiele powodow,niekoniecznie taki ze kolo na samochod rwie dupy,bo tego mu nie zarzucilam).po prostu zle mnie zrozumiales.pozdrawiam
|
|
,,gwarantuję Ci, że nie szukają tam wrażeń typu, jak to tutaj niektórzy piszą "wyrwać lachona na samochód lub poprostu do zabawy",, Mowilam o innych wrazeniach typu:mam narzeczona,co nie zmienia faktu,ze moge miec druga panne na boku...
|
|
haaaaah5: w każdej grupie ludzi zdarzają się wyjątki... ja wiem o kim piszesz, ale to nie moja sprawa, więc dalej nie będę tego roztrząsał :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
"Autor: Angelica (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-11-07 18:35 czy wszyscy faceci muszą być tacy aroganccy?? :(" "Autor: katarzyna87 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-11-07 19:14 jak widac Angelica prawdziwych mezczyzn juz nie ma .... lub sa na wyginieciu ... niestety ...zreszta jakie maja oni zdanie na temat kobiet kazda to materialistka lecaca na byle gogusia z kasa i fura ....zal .... " Sprawa jest prosta: tak jak wy -na podstawie kilku znanym wam przypadkow okreslacie istnienie prawdziwych mezczyzn -tak samo my (mamy rownouprawnienie) mozemy okreslac na podstawie kilku znanym nam przypadkow brak istnienia prawdziwych kobiet. Albo bedziemy rozmawiac powaznie, albo obrzucac sie epitetami. Jestem zwolennikiem tego pierwszego. Skoro czujecie sie pokrzywdzone przez wypowiedz faceta (wg was arogancka), w ktorej zawarto stwierdzenie, ze nie ma juz prawidzych kobiet -dlaczego -chwile wczesniej podobne krzywdzace stwierdzenie padlo z waszej strony? Takie cos nazywa sie niekonsekwencja. Mam nadzieje, ze moja wypowiedz jest w pelni kulturalna i stonowana. Oczekuje odpowiedzi w podobnym tonie. Prawdziwi faceci istnieja nadal, tak jak istnieja prawdziwe kobiety. Generalizowanie zawsze jest krzywdzace.
|
|
co do arogancji, Angelica: "Re: Kontrolerzy Autor: angellica (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-11-07 13:17 a czego ty oczekujesz po tego rodzaju ludziach?przecież nikt mądry nie będzie procował w tym fachu. angella" Wg, kolezanko, mnie sama swoja postawa definiujesz arogancje.
|
|
myslimy o tej samej osobie?? :p
|
|
haaaah5: przecież dokładnie opisałaś TĘ osobę... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
a tak baj de łej.... co to jest "dolarek"???? cytat z wypowiedzi katarzyny87: "2 Van_Loosen : no coz na kukawie przed goska i na dolarku i przy 7kier przy blaszaku" ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
"na dolarku" to o ile się nie mylę znaczy stać przy tym kantorze przy Blaszaku - tam w przejściu między Blaszakiem, a komisem
|
|
nazwiskami nie sypalam,wiec niekoniecznie...:) z tego co wiem,to tam dwoch kolesi przyjezdzalo lagunami...i tak sie sklada,ze znam obydwu. jeden to naprawde fajny chlopaczyna,czego nie moge powiedziec o koledze z Jednaczewa(dalej nie uzywam nazwisk,ale chyba juz wiadomo,o ktorego chodzi sesese...)pozdrawiam :) ej a wlasciwie to, skad ta nazwa DOLAREK?
|
|
haaaah5: ale ten drugi kolega z Laguny nie pasował do "7 letni związek", bo za młody chłopak jest :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
no faktycznie mlody :P widze ze obracamy sie w podobnym srodowisku,co kolejny raz utwierdza mnie w przekonaniu jaka Łomża jest mala :)
|
|
ee... w Wawie też mi się takie akcje zdarzają... po prostu mały ten świat, a Łomża w szczególności hehehe ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Macie rację prawdziwych i uczuciowych facetów juz nie ma wygineli jak te dinozaury, dzisiejsi mezczyźni potrafią tylko poniżać i obczerniac dziewczyny , sa bardzo nieprzyjemni na tym forum najbardziej nieokrzesanym chłopczykiem jest zły człowiek on jest bezczelny jak można oceniać kogoś kogo się nie zna, widac ten człowiek ma zaniżone poczucie własnej wartości no cóz i taki tez musi żyć niestety męzczyźni są mistrzami w ubliżaniu kobietom (owszem być może są wyjątki nawet czytajać te wszystkie wypowiedzi zauwazyłam paru fajnych chłopaków i co najważniejsze normalnych ) chciałam napisać sprostowanie dla "złego człowieka" ktory tak podle się o mnie wyraża i bardzo arogancko otóż nie jestem blondynką nie jestem głupia (czy zatrudnili by głupią osobę- czyli mnie w telewizji publicznej na stanowisku bardzo poważnym która ukończyła doktorat w warszawie?? odp. nie), nie mam żadnego urazu do meżczyzn (to faceci odpychają swoim zachowaniem i słowami od siebie) poczułam się urażona przez niektóre wypowiedzi bardzo złych facetów :(, ale no cóż .... mimo to dziekuję wszystkim za odpowiedzi na moje pytanko.
|
|
Angelica ... w nawiazaniu do Twego postu o Tym ze nie zalezy Ci na kasie facetow .... to dlaczego bylas z osoba ktora miala to wszystko i sie rozeszliscie ??? 4lomza.pl
|
|
rzeczywiście nie patrzę na facetów z kasą i furą jak to niektórzy na tym forum się wyrażają, jestem bardzo uczuciową osobą, i dl amnie liczy sie serce drugiego człowieka a nie jego majątki czy kasa, przecież rzeczy materialne to rzeczy nabyte, niestety nie ma faceta, który byłby tak samo wrażliwy jak ja, dla którego liczyła by się każda cenna chwila spędzona razem , dla którego każdy wolny czas spędzony oddzielnie to stracony czas, bo w zyciu najważniejsza jest miłość , wsparcie, bliskość drugiej osoby, która jest z nami w każdej chwili naszego życia, no cóż meżczyźni naprawdę bynajmniej niektórzy są mistrzami w ubliżaniu dziewczynie bez powodu :( (chyba robią to tylko po to, ażeby podwyższyć swoją wartość bo boją się być gorsi od dziewczyny ) przepraszam, ale nie na tym polega prawdziwa miłosć......
|
|
scanning505 przepraszam , ale nastąpiła jakś pomyłka bo akurat ja nie miałam nigdy faceta ............................
|
|
a gdzie ty ten doktorat konczylas?? ciezko zrozumiec to co piszesz, mi to ZDZ podjezdza a nie doktoratem!!
|
|
czytaj uważnie bo napisałam wyżej.......widać jak dziewczyna pokazuje, ze jest uczuciowa to zaraz uważasz, ze jest z ZDZ no to było poniżej pasa bardzo ubliżające...........
|
|
no własnie i tacy są meżczyźni cięzko im zrozumieć to, że dziewczyna moze być uczuciowa i ni elecieć na kase ............szkoda słów
|
|
takie podejście do kobiet jest naprawdę odpychające.....
|
|
buahaha, ja nie mowie ze nie jestes uczuciowa czy romantyczna, mam tylko zastrzezenia do twojej edukacji, piszesz wyzej ze zrobiles doktorat a sposob w jaki przelewasz swoje zdania na ekran monitora bardzo podchodzi mi pod braki w wyksztalceniu!
|
|
NO TO BARDZO SIE MYLISZ........
|
|
moze sie i myle, jednak tego ze nie umiesz poprawnie sformulowac zdania ukryc sie nie da hehehe
|
|
MOHJE ZDANIA SA POPRAWNIE FORMUłOWANE WIDAć TY JESTES ZBYT CIEMNY ZEBY TO ZROZUMIEC .............TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJ OSTATNI HAHAHA
|
|
ANDRZEJKU -"Ja jak Ja" CHYBA SKONCZYłES TYLKO PODSTAWOWKE ..............
|
|
andrzejku nie oceniaj innych według siebie.............
|
|
D:\Documents and Settings\X1\My Documents\My Pictures\im wiekszy człowiek.jpg
|
|
Andrzejku?? buahaha, wylacz tego Capsa ciemniaku!!
|
|
z tego co widze, to angelica nie pisala, ze ma doktorat z polskiego...
|
|
ale samo to ze ma doktorat z czegokolwiek chyba do czegos ja zobowiazuje!!
|
|
Angelica skoncz juz! Prawdziwe Kobiety tak samo wyginely jak te dinozaury... zawsze my (mezczyzni) jestesmy najgorsi... arogantcy... bezuczuciowi... itp. "Bo milosc to bzdura... istnieje w filmach i tanich lekturach...!"
|
|
to ze ty jej nie rozumiesz nie oznacza ze nie potrafi sie wyslowic.. jej slowa sa stosowne do inteligencji odbiorcow... swoja droga pracownica telewizji publicznej nigdy faceta nie miala???? dziwne troche, no ale zdarza sie..
|
|
Przepraszam bardzo, ale to wy mężczyźni sami zepsuliście sobie opinie u kobiet, wiec miejcie pretnsje tylko i wyłącznie do siebie......a ni edo mnie............
|
|
wielu starało się o mnie,(zdiwil byś się jakbyś mnie ujrzał na żywo ze jeszzce taki eanioły chodza po tej ziemi) ale to ja z wyboru nie chciałam chamskich i ordynarnych facetów ............
|
|
"Autor: Angelica (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-11-07 18:45 D:\Documents and Settings\X1\My Documents\My Pictures\im wiekszy człowiek.jpg" buahahahahaha ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
juz tu jedna kiedys pisala jaka to ona piekna hahaa
|
|
niestety facet to świnia.... i wogóle brak słów..............
|
|
ALE JA NIE JESTEM Tą JEDNĄ......................
|
|
"Autor: Angelica (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-11-07 17:53 dla którego liczyła by się każda cenna chwila spędzona razem , dla którego każdy wolny czas spędzony oddzielnie to stracony czas" no sorry, ale z takim myśleniem, to chyba nigdy faceta nie znajdziesz... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Jednak to prawda, co mówia ludzie, bardzo często spotykam się z takimi opiniami, że faceci mają urażoną dumę i nie mogą przeżyć , że kobieta może być lepsza od nich to dla nich porażka........żałosne
|
|
ona tez tak uwazala!! pani doktor buhahaa
|
|
Angelica.. Ty nie jestes ta jedna... i nie kazdy facet jest swinia...
|
|
to, że inne tutaj bajerowały to nie znaczy, ze ja jestem taka sama absolutnie nie..............
|
|
no, ale z czego masz ten doktorat? bo polski i informatykę możemy chyba wykluczyć ROTFL ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Ja to nie wiem po co taki temat poruszać na forum. Jak i tak pewnie nikt tu nie zrozumiał co miałas do przekazania. A jakiś prawdziwy facet gdzies tam napewno sie jeszcze kręci, nie przesadzaj ;)
|
|
zdecydowanie :D
|
|
przecież pisałam wcześniej, że nie wszyscy faceci są tak chamscy jak np . andrzej "ja jak ja" czy "zły człowiek" itd., zauwazyłąm na tym forum , ze sa naprawde fajni faceci normalni :), ktorzy potrafią szanować innych ....:)
|
|
ja myślę, że Andrzej też potrafi hahahaha ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
zapewniam was, że porządni faceci jeszcze istnieją :) a dlaczego poruszyłam ten temat ?? a czy już nie można rozmawiać na taki etematy wogóle????:)
|
|
ty jestes chociaz troche inteligentna?? czy naprawde nadal uwazasz ze mam na imie Andrzej a moja domowa strona to www.kierpce.pl?? Nie wiem jak ci sie w ogole udalo jakiekolwiek studnia skonczyc ze nie wspomne juz o tym doktoracie!!
|
|
Andrzej Bachleda-Curuś... ten od kierpc hahaha ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
andrzej zaczynasz mnie powaznie obrażać.............to wejdź panie uczony n aswój profil .....................znalazł sie idiota ..................................hahahahaha
|
|
Gringo Morales, ten od warcab?? buahaha
|
|
Ty jestes glupia tak sama z siebie czy ktos Ci zaa to placi?
|
|
prosze bardzo panie uczony "ja jak ja" Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: Ja jak Ja Posty: 285 Imię: Andrzej Strona domowa: http://www.kierpce.pl
|
|
ja cie krece, i ona pozniej sie dziwi ze ktos jest w stosunku do niej ordynarny, glupote naprawde trzeba tepic!! juz wiesz czemu nie masz faceta, czy tez sie nie domylisz i wytlumaczyc ci to lopatologicznie??
|
|
"Autor: Angelica (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-11-07 20:01 andrzej zaczynasz mnie powaznie obrażać.............to wejdź panie uczony n aswój profil .....................znalazł sie idiota ..................................hahahahaha" hahahahaha nie wytrzymam... skonam... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
JESTEśCIE NAPRAWDE BEZCZELNI I BARDZO NIENORMALNI!!!!!!!!!!!!!!
|
|
nie obrażaj nas, jak nas nie znasz hahaha ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
NO WLASNIE TO WY NAJPIERW ZACZELISCIE OBRAZAC MNIE!!!!!!!!!!!!!!1 A TERAZ WYMAGACIE ZEBYM BYLA SPOKOJNA???!!!! I PIEKNIE SIE O WAS WYRAZALA NO TO JESTESCIE NAPRAWDE ZALOSNI NO COZ JAK TO FACECI TEMPE BEZMOZDZKI Z URAZONA DUMA MALE POTWORKI RZUCAJACE SIE NA SLONCE Z MOTYKA
|
|
To juz wiesz dlaczego się takich tematów nie porusza na takich forach? Własnie dlatego co tu sie dzieje. O takich rzeczach mozna podyskutować ze znajomymi w jakimś kameralnym gronie a nie na forum :) Bo tu wszystko sie tak kończy :)
|
|
PRZEPRASZAM BARDZO , ALE DłUZEJ NIE ZAMIERZAM CZYTAC BZDURY BEZNADZIEJNYCH SAMCOW TO PRAWDA CO LUDZI MOWIA , ZE FACECI TO PORYPANE SAMCE............ZEGNAM !!!!!!!!!!!!!!
|
|
musialem to napisac bo nie moglem przepatrzec na te glupoty ktore wypisujesz... co Ty mozesz wiedziec o mezczyznach jak calymi dniami siedzisz zamknieta w czterech scianach w tych swoich ksiazkach szczycac sie tym swoim doktoratem pffff....
|
|
i po co się wydzierasz? :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
o wypraszam sobie bezczelny człowieku ja nie siedze w k siazkach obracam sie w kregach ludzi na poziomie i nie siedze w domu jestes ...................!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Angelica, Prawdziwych mezczyzn jest tyle samo co prawdziwych kobiet....O ile dobrze pamietam piszesz, ze nie mialas nigdy faceta.Skad wiesz w takim razie na czym polega prawdziwa milosc.Odnoszac sie chociazby do literatury, milosc mozna podzielic na kilka kategorii.A Ty piszac o milosci, ktorej tak pragniesz i ktorej nigdy nie przezylas, chyba nie zadjasz sobie sprawy jak to wyglada naprawde, czy wg Ciebie milosc to uczucie ktore tylko uszczesliwia?pamietaj, ze czasem przynosi wiecej bolu i coniektorym lez..... Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniu milosci..... Whatever.........
|
|
Nasz chodzacy ideal... nasza Angelica wlasnie pokazala se prawdziwe oblicze... swoja prawdziwe "ja"... Dziekuje
|
|
to, że nie siedzisz w książkach to akurat łatwo da się zauważyć... obracasz sie wśród ludzi na poziomie?? hmm... no chyba, że jako błazen na dworze królowej angielskiej hahahah ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
buahahaha, beka jak nic!!
|
|
hehehe xd
|
|
teraz przynajmniej wiadomo dlaczego dziewczyny mądre uciekają od takich facetów bezczelnych , aroganckich , chamskich , którzy jedyne co w swoim życiu potrafią zrobić dobrze to obrażać innych i im ubliżać wiadomo kogo mam na myśli .....
|
|
nie wiadomo wlasnie?? chwilowo to ty ublizasz nam a nie my tobie, my sie poprostu smiejemy z twojej glupoty, ot tyle......
|
|
wiadomo to to, że głupie laski łykają wszystko jak młody pelikan... buehehe ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
:) to jakaś masakra jest....
|
|
Cytuje... "Kazdy facet to swinia" nie jestem tu po to zeby komus ulizac ale jak juz sie wypowiadasz to piszesz na temat wszystkich mezczyzn... ja swinia nie jestem i nie pozwole zeby o taka Angelica mnie obrazala... ludzi nie ocenia sie po stylu pisania...
|
|
WY NAPRAWDE JESTESCIE NIENORMALNI ZNALZALY SIE DZIECI Z PRZEDSZKOLA NIE NO TO JEST NIESAMOWITE NIEKTORZY Z WAS SA NAPRAWDE ZALOSNI ZE AZ WAS SZKODA NORMALNIE DEBILE JAK NIC Z WAMI NAWET NIE WARTO PRZYSTAWAC A CO DOPIERO ROZMAWIAC NA JAKIKOWLIEK TEMAT BO GORSZEJ GLUPOTY W ZYCIU NIE SPOTKLAM AJAK WASZA (PISZE TU O KILKU CHłOPACZKACH, KTORYM SLOMA Z BUTOW WYSTAJE W MOZGU MAJA SIANO) NIE NO USMIALAM SIE Z WAS NIEZLE JESTESCIE ZALOSNI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH WRACAJCIE DO ZLOBKA MUSZA WAS NAJPIERW NAUCZYC KULTURY BO ZA GROSZ JEJ NIE MACIE NICZYM SOBA NIE REPERENTUJECIE ALE ZA TO Z INNYCH WARTOSCIOWYCH LUDZI KTORYM DO PIET NIE DOSTAJECIE WYSMIEWACIE SIE I UBLIZACIE IM TO SWIADCZY TYLKO I WYLACZNIE O WAS I O WASZEJ INTELIGENCJI JEDNYM SLOWEM "MNIEJ NIZ ZERO" ...............ZEGNAM !!!!!!!!!
|
|
buahahaha, nie krzycz!! ty tez powinnas sie cofnac ciut i zalatac dziure w edukacji ojczystego jezyka :D
|
|
Autor: SamNiewiemCzegoChce (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-11-07 20:31 Cytuje... "Kazdy facet to swinia" nie jestem tu po to zeby komus ulizac ale jak juz sie wypowiadasz to piszesz na temat wszystkich mezczyzn... ja swinia nie jestem i nie pozwole zeby o taka Angelica mnie obrazala... ludzi nie ocenia sie po stylu pisania... ps no właśnie a wy to zrobiliscie ze mną......oceniacie po tym co pisze i na dodatek mi ublizacie do tego stopnia ze mocno sie zdenerwowałam az za bardzo jestescie bezczelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
|
|
nie warto było tutaj nawet zachodzić do was..............:((((((((((((((((((((((((
|
|
no Andżela i tobie też.... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
JESTESCIE NAPRAWDE PODLI .....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZACZNIJCIE PATRZEC NA SWOJE BEZMOZDZKI NIEWYROSNIETE...................NIKT MNIE NIE BEDZIE OBRAZAL A ZWLASZCA TAKIE DEBILE.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
juz 2 razy nas zegnasz.. jak napisal kolega "ja jak ja": "smiejemy sie z Twojej glupoty"... jesli chodzi o ublizanie to jeszcze nikt z nas Ci nie ublizyl.. ublizasz tylko Ty.. to Tobie brak kultury.. watpie w ten Twoj doktorat.. masz zbyt rozszczekana buśke... moze dlatego nigdy nikogo nie mialas?
|
|
melisę sobie zaparz jak się zdenerwowałaś... bo my zupełnie bez nerwów... polew mamy tylko z Ciebie :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
OK, zacznijmy od poczatku, przepraszamy za nasze zachowanie, widzimy ze jestes bardzo wrazliwa i romantyczna kobieta, w dodatku dojzala. Z czego ten doktorat masz i jakie te studia skonczylas??
|
|
dziękuję za to, że nabijaliscie sie ze mnie i macie swietna zabawe ztego powodu gratuluje potraficie słowami zranic zbyt mocno :(((((((((((((((((((( z wami niewaryo zaczynać bo tak dacie popalic ze az w piety zajdzie zaluje ze tu zalozylam konto i sie wogole odezwalam to przykre co pisaliscie nie mielisci e racji :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
|
|
hehe, najpierw dziecinada a teraz serioo...eheheh Angelica nie wrzucaj wszystkich do jednego wora..... chlopaki troche sie posmiali bo dalas tez im powod i tyle...:) faceci to swinie, a baby to ...... z cyckami jak to mowi moj kolega..:) Whatever.........
|
|
naprawde przepraszamy, jest nam przykro :(
|
|
Myślałem, że też potraktowałaś to raczej z uśmiechem na ustach. Przepraszam za moje burackie zachowanie. Sądziłem, że to jest zabawne i nie wiedziałem, że aż tak bardzo Cię to urazi. Jeszcze raz przepraszam. Mam nadzieję, że potrafisz wybaczać? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
przez was tylko sie popłakałam :((((((((((((( piszcie dalej mile rzeczy o kobietach prosze bardzo...............
|
|
Nie dosc ze bardzo wrazliwa to i placzaca....Nie ma sensu brac tyle do siebie bo tylko zalamka Cie czekac bedzie.....Idealu nie znajdziesz, a chyba wlasnie szukasz prawda? Whatever.........
|
|
Andżelika nie maż się... nie ma sensu płakać z powodu naszego chamskiego zachowania... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Pseplasiam
|
|
szkoda mi sie bardzo w tej sytuacji, chcielismy sobie pozartowac, wybacz nam, prosimy!!
|
|
Autor: SG1 (---.elomza.pl) Data: 12-11-07 20:50 hehe, najpierw dziecinada a teraz serioo...eheheh Angelica nie wrzucaj wszystkich do jednego wora..... chlopaki troche sie posmiali bo dalas tez im powod i tyle...:) faceci to swinie, a baby to ...... z cyckami jak to mowi moj kolega..:) ps. jestem zdruzgotana jak ty piszesz o kobietach... przecież twoja mama tez jest kobietaą...........cytuje twoj eśłowa:"a baby to ...... z cyckami " od opczątku pisąłam poważnie, jestem bardzo urażona i nabijajcie się dalej nikogo nie szukam a bynajmniej nie ideału po tych słowach bardzo przykrych napewno nie chce narazie nikogo, strasznie jestem rozżalona przez wasze zachowanie..................:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
|
|
dobra Ty tez powinnas nas przeprosic...
|
|
no jak ja pisze o kobietach?poza tym jak zacytowalem slowa mojego kolegi!!!jesli jestes tak inteligentna jak piszesz to czekam na odp!!! Whatever.........
|
|
Angelica: nie gniewaj się na nas... my po prostu nieświadomie przekroczyliśmy tą cienką linię między żartem, a obrażeniem Ciebie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
nieswiadomie!! to trzeba podkreslic!!
|
|
ostre bicie mam z tej obsuwy tu :)) hahaha
|
|
pogniewala sie nam Angela :/
|
|
.:) za duzo do siebie bierze i stad efekty..:) Whatever.........
|
|
Angelica przesyłam Ci ,,invitation"...
|
|
To ten nudny temat zakompleksionej feministki jeszcze istnieje ?
|
|
Autor: loosac (---.elomza.pl) Data: 14-11-07 11:00 To ten nudny temat zakompleksionej feministki jeszcze istnieje ? Człowiek bez kompleksów z pewnością by tego nie napisał, albowiem człowiek bez kompleksów zna swoją wartość i nie potrzebuje jej nikomu udowadniać drwiąc z drugiego...:P Autor: SamNiewiemCzegoChce (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-11-07 20:31 Cytuje... "Kazdy facet to swinia" nie jestem tu po to zeby komus ulizac ale jak juz sie wypowiadasz to piszesz na temat wszystkich mezczyzn... ja swinia nie jestem i nie pozwole zeby o taka Angelica mnie obrazala... ludzi nie ocenia sie po stylu pisania... Ludzi poznaje się po tym, co nam uzewnętrzniają: po sposobie bycia, mówienia, rozmawiania, pisania też (pisanie tutaj jest formą rozmowy). Wszak nikt u nikogo w żołądku nie siedzi...
|
|
nie ma ludzi kompletnie pozbawionych kompleksów... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |