Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRACA W POLICJI |
Przepraszam,czy ktos z Was zna termin składania dokumentow do Policji na tych nowych zasadach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRACA W POLICJI |
Odpuść sobie. Co to za policjant co nawet z googli korzystać nie umie? Jeżeli jednak Cię to nie zniechęca polecam http://www.policja.pl/rekrutacja/ ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
poszukaja kraweznikow
|
|
widzialam ta stronke z tym ze nie pisze tam kiedy jest termin skladania dokumentow.owszem sa daty przyjec ale przed przyjeciem jest jeszcze test wiedzy ogolnej, sprawnosciowy i inne a jeszcze wczesniej trzeba zlozyc dokumenty:)
|
|
wiec jezeli masz zamiar kogos obrazic i nazwac idiota to upewnij sie ze Ty masz racje w 100%...no ale mimo wszystko dzieki za checi
|
|
Odbiegając od tematu delikatnie.... Najbogatszy student w Polsce mógłby powiedzieć: "co to za student, który w czasie studiów nie potrafi zarobić sobie 5mln zł". A takie słowa właśnie powiedział najbogatszy student w Polsce :-) Łomżyniak może powiedzieć:"co to za Łomżyniak jak nie zna nazw WSZYSTKICH ulic, albo nie zna nazwisk WSZYSTKICH rządzących w Łomży". Panie i Panowie niebądźmy tacy uszczypliwi :-) Może haaaah5 kiedyś uratuje Tobie i mi życie...a wtedy nie będziemy myśleli, czy umie korzystać z google, czy nie.... haaaah5 nie wiem czy się nie mylę, ale w różnych miastach jest to chyba indywidualnie ustalane, więc najlepiej się dowiedzieć u źródła, czyli na wojska polskiego....
|
|
no i pewnie tak zrobie :)z tego co wiem w ostatnim naborze(na 19 listopada) dokumenty skladalo sie do 30 wrzesnia i termin skladania dokumentow byl ten sam we wszystkich miastach...
|
|
Hej, hej. Ja tu nikogo idiotą nie nazwałem. Podałem przykładową stronę, która wyskoczyła jako pierwszy wynik googli - to była wskazówka. Może w drugim było to o co pytałeś? ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
najpierw sporo szukalam a dopiero pozniej zalozylam ten temat. na stronkach policji sa podane terminy ale przyjec.ja potrzebuje terminu skladania dokumentow
|
|
Z tego co wiem to w tej chwili nie ma ustalanych terminów przyjęć , można składać dokumenty w dowolnym czasie.O ile te nowe zasady już obowiązują. Pozdrawiam.
|
|
poczekaj az w internecie pojawia sie nowe wiadomosci albo poproastu zadzwon na komende policji w Lomzy badz do wojewodzkiej i tam Ci udziela wszelkiego info.Zanim jednak zdecydujesz sie skladac dokumenty,dobrze zastanow sieczy chcesz isc do Policji. Whatever.........
|
|
http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=13 Tutaj sobie poczytaj ... ;) I napisz jeszcze o jaki rodzaj sluzby Ci chodzi...Masz uregulowany stosunek do sluzby wojskowej? Pzdr
|
|
Poza tym tak jak napisał SG1 zastanów się czy chcesz na 100% wejsc na niebieska linie życia :D Po co państwo ma wydawać kase na kurs podstawowy... heh
|
|
haaaah5 - dobry pomysł. ciekawa praca i emeryturka szybciej. popieram. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
praca w Policji jestem zainteresowana od małego :) ldwo zaczełam mowic i juz krzyczalam ze bede policjantka hehe... chyba jednak najlepszym wyjsciem bedzie przejsc sie na wojska i zapytac dokladnie.przez telefon sie czlowiek nie dowie tak wszystkiego.
|
|
haaaah5 ja tez chcialam byc od malego policjantko nawet poszlam na studia po ktorych mozna byc policjantem i uczy sie ze mno 8 policjantow i z nimi rozmawialam na ten temat bardzo trudno jest sie dostac do policjii bo zawsze znajdzie sie dyscyplina ktorej nie przejdziesz dlugo czekasz na odpowiedz z policjii min czeka sie 6 miechow na papiery na szkolke ale powodzenia ci zycze
|
|
kolejny ********** pies. chcesz zeby malolaty za tobą ganiajac krzyczeli jebac policje i pluli ci wtwarz?mysle ze cie nieprzyjma.do tego trzeba miec twardy harakter anie pici cipi oh zpaomnialam nalozyc dzis makijazu zycie
|
|
przepraszam cie gans ale ja sie nie maluje i niewyzywaj sie tu od psow bo moze sam taki jestes ale jak nie zrozumiales co napisamlam to moge stwierdzic ze jestes typowa meska blondynka a ten post byl dla haaaah5
|
|
Myślę gans, że Ty masz miękki charakter.... A tak pozatym to bym uważał na słowa, bo niewiesz kto jest po drugiej stronie....
|
|
nie znasz mnie gans to nie oceniaj.skoro ty masz slaba psychike i przerazalyby cie takie dzieciaki krzyczace chwdp to twoja sprawa.nikt ci nie kaze skladac papierow do Policji.mozesz byc woznym w szkole hahaha PS.ciekawe co powiesz jak ci kiedys taki ,,pies,,uratuje życie?naplujesz mu w twarz?powodzenia juwinia13 wiem ze ciezko jest sie dostac.najpierw test wiedzy ogolnej,potem sprawnosciowy,potem wywiad z psychologiem,do tego trzeba poprzechodzic wszystkie badania.mimo wszystko sprobuje i wierze ze mi sie uda.jak sobie cos postanowie to zrobie wszystko,co w mojej mocy i osiagne to :)
|
|
jezu...chce pracowac w policji...to niech pracuje...byscie pomogli, a nie przeszkadzacie...popieram go i mysle, ze jak chce pracowac tam to pozwolcie mu to zrobic... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zly_czlowiek: zgadzam się z Tobą w 99% Ten jeden % to "jej" nie "jemu" ;-) Ja uważam, że powinno iść jak najwięcej młodych ludzi do policji, żeby tych starych komunistów w policji "wypchnąć" młodymi :-)
|
|
no ja mam troche inne zdanie...przypomne sobiie sytuacje...godzina 2 nad ranem...banda debili siedzi na boisku i drze morde...przyjechala policja...spisuja..a oni swoje...sie smieja, nie robia sobie nic z tego...to chyba byl jakis mlody, nie wiem czy przestraszony, czy jeszcze nie przyzwyczajony...ale jakby byl stary policjant to zaloze sie, ze by w morde dal jednemu i drugiemu...i by juz nie przyszli na boisko, bo by ich geba piekla... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
gans...pluc w twarz? chyba bys w morde dostal palka... hahaha kazdy twardy jest...ale jak partol spotka to kaptur na glowe i sie odwraca.. ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
eeee ja znam i młodych policjantów co potrafią takich gówniarzy "poskromić". Czasem i stary policjant jest wystraszony. A chodzi mi o to, że są policjanci, którzy jeszcze pamiętają pracę w poprzednim ustroju. Oni czasem stosują metody z poprzedniego ustroju i zachowują się jakby w nim żyli. Sam padłem raz "ofiarą" takiego... nic poważnego się nie stało itd Absolutnie niemam żadnego urazu do policji. Sam poszedłbym do policji. Jedna kwestia to zarobki. Na komputerach mogę więcej zarobić niż w policji. Ale jeżeli coś się w niedalekiej przyszłości zmieni to sam bym się zastanawiał nad wstąpieniem.....
|
|
kazdy jest madry zeby gadac HWDP itp...gorzej jak przyjdzie co do czego,to sie slowem nie odezwie...albo jak mu telefon ukradna to gdzie leci?na Policje!!! wiem,ze niektorzy policjanci naduzywaja swojej wladzy i zachowuja sie jak zwykle chamy ale mimo wszystko w jakis sposob chronia te posrane spoleczenstwo,swieta nie swieta,mroz nie mroz i za psie pieniadze... i zawsze znajdzie sie taki,ktory naplul by w twarz...policjanci tez sa ludzmi. po tym jak odnosisz sie do drugiego czlowieka,czy go szanujesz,mozna poznac czy szanujesz wlasna osobe...
|
|
KrzyzaK teraz maja byc jakies podwyzki z tego co slyszalam...mimo wszystko dobra robota bo panstwowa a nie u prywaciarza.pod byle pretekstem cie nie wywala,na emeryture mozesz isc po 15 latach,dodaj do tego dodatkowe pieniadze :13-ta pensja,pokrycie kosztow dojazdu do pracy,równoważnik za brak lokalu mieszkalnego,dofinansowanie do wypoczynku dla funkcjonariuszy i ich rodzin,tzw remontowka (bodajzeco 3 lata). nie jest kolorowo ale... jesli kogos to interesuje to czemu nie sprobowac?
|
|
sora lamusy ale ja policji nieuwazam.a pluc psowi w morde to neizadna filozofia . co ztego ze pujde na 2.4 w cele. wyjde i znow ponize skurwiela.wtedy kiedy trzeba to psow niema wiec najlepiej zeby wcale skurwysynow niebylo. Wybij sobie zglowy szukac na komendzie pracy. zreszta co ty tam mozesz robic kible bedziesz czyscic jak reszta spoleczniakow zycie
|
|
ojej...lekcja ortografii by sie przydala...co do logopedy tez nie jestem pewien... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a ja ci zycze zebys trafil kiedys na lepszego cwaniaka od ciebie:) jak sam napiales:,,ja policji nieuwazam",wiec po co tu wlazisz i piszesz te swoje ,,mardosci,,?wierz mi,nikogo nie interesuje twoja historia a jesli musisz juz sie komus pozalic to zacznij pisac pamietnik.wyjdzie ci to na dobre:odreagujesz,poćwiczysz ortografie... PS. nawet jakbym miala czyscic kible to bym to robila bez zadnych wyrzutow sumienia, ze ponizam drugiego czlowieka a sama jestem jednym wielkim zerem...
|
|
gans, a gdybyś tak obraził pare osób z np tego forum i by kilku przyszło za chwilę do Twojego mieszkania..i mieli by bardzo złe zamiary ???? To co byś zrobił? Po kolegów zadzwonił, czy po policję? Tak teoretycznie pytam. I ile masz lat jeżeli mogę wiedzieć ????
|
|
mlody gniewny - nic poza tym.
|
|
Dajcie mu spokoj :) To kolejny internetowy napinacz,ktory nasluchal sie Peji albo Hemp Gru... heh.Nie zdaje sobie sprawy,ze gdyby nie jakies prawo,normy,zasady i zeby nie organ ktory tego pilnuje to juz dawno ziemię by gryzł na Przykoszarowej.... ;)
|
|
haaaah5: powodzenia zycze w kandydowaniu do sluzby w Policji. Nie zapomnij ze jest to SLUZBA a potem dopiero sposob na utrzymanie. Lekarze zapomnieli. Aha, jak ci sie uda -nie pie...ol sie z przestepcami i pamietaj o obronie ofiar przestepstw. Za czasow MO wszyscy byli przestepcami, tylko niektorzy za slabo przesluchani. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Gans lamusie , sorry ale musze cie obrazic idioto. A za co tak policji nie nawidzisz? Niejaki wilk z hemp gru kazal ci obarazac ludzi ktorzy sa od tego zeby zapewnic tobie bezpieczenstwo czy byc moze po prostu jestes uczulony na niebieski kolor, co ? Jestes pewnie szczylem , który nienawidzi policji choć nawet nie wie za co. Albo po prostu podoba ci sie jechanie na policje..a żeby się uwiarygodnić to być może specjalnie (przykładowo) rzucaleś pestki przy policjantach żeby ciebie zawineli , spisali , no i już później mogłeś mowiś przy swoich kolegach-małolatach (takich samych niedorozwojach jak ty, wyznających podobną ideologię) że cie psy zawinęły , wpierdol spuscily itd co ? to jak gowniarzu, ile masz lat? Gans, lepiej weź się za książki i zdobądź jakieś wykształcenie, zamiast później pieprzyć trzy po trzy na system który nie pozwala ci nic osiągnąć heee Śmieszą mnie goscie twojego pokroju. Weź sobie mojego posta pod głębokie rozważanie, o ile jestes zdolny , bo być może wszystkei szare komórki ulotniły ci sie razem z buchem. Strzała niedorozwoju. I nastepnym razem pomyśl zanim napiszesz podobne kretyństwo hee Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
dziekuje Wam za słowa wsparcia :) duzo latwiej wierzyc czlowiekowi w siebie,jesli inni w niego wierza :) bede dowiadywala sie u źródla o terminy przyjec,jakbyscie jednak mieli jakiekolwiek informacje,to dajcie znac.dziekuje
|
|
lat 24. a co bym wtedy zrobil. jebnol drugiego trzeciego kosą. i dzieci poszly by sie jebac cwaniacy zycie
|
|
aha
|
|
...gans, czyli jednak twoje szare komorki ulotnily sie razem z buchem. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Jestes Gans konkretnym przykładem IMPOTENTA INTELEKTUALNEGO heh Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Gans odpisał na pytanie Krzyżaka: "lat 24. a co bym wtedy zrobil. jebnol drugiego trzeciego kosą. i dzieci poszly by sie jebac cwaniacy" A co z pierwszym byś zrobił impotencie intelektualny ? Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Gans tak pisze, bo uważa, że jest zupełnie anonimowy.... gorzej jak naprawde by ktos przyszedl... wtedy rura by zmiekla ;-)
|
|
Krzyżak, użyłeś słowa: MYŚLI w stosunku do gansa... dlaczego mu pochlebiasz?? Co? =) Właśnie w tym sęk, że on NIE MYŚLI he he P.s. Taaa , gans sypie kozackimi (czytaj: skrajnie idiotycznymi) tekstami, bo żyje w przekonaniu, że w internecie jest się anonimowym... a tu ZONK hehe Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Oj Krzyżak sorry... uzyłes słowa UWAŻA... więc ok =P he he he Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Teraz czekamy na odpowiedź Gansa ;-) Szczerze to lubię czytać takie teksty... mówię prawdę ;-) Gans. A jak bym powiedział, że Cię znam..i bym powiedział, że to co wcześniej powiedziałeś nie jest prawdą ;-) I, że raczej byś zadzwonił na policję :-) Jakbyś się do tego ustosunkował ???? Moje pytania mogą być dziwne... albo i gorzej... ale musze się trochę zniżyć poziomem ;-) Niech będzie, że pochlebiam... "TROCHE" :-)
|
|
hEJ.. mOJA SIORKA POSZLA NA POLICJE ONA ZNA TE ZASADY
|
|
Ja mam sąsiada...i on ma takiego brata, który pił z bratem jego dziewczyny. A brat tej dziewczyny właśnie był na policji.... Niechce być uszczypliwy... ale zamiast pisać to tu... to leć szybko po siostre... posadź ja przed kompem i niech pisze co wie :P
|
|
"Autor: gans (---.lom.netster.pl) Data: 30-10-07 14:35 sora lamusy ale ja policji nieuwazam.a pluc psowi w morde to neizadna filozofia . co ztego ze pujde na 2.4 w cele. wyjde i znow ponize skurwiela.wtedy kiedy trzeba to psow niema wiec najlepiej zeby wcale skurwysynow niebylo. Wybij sobie zglowy szukac na komendzie pracy. zreszta co ty tam mozesz robic kible bedziesz czyscic jak reszta spoleczniakow zycie" Puknij sie w glowe dzieciaku (bo intelektualnie i spolecznie nie dorosles do szkoly sredniej nawet). Jakies syfiaste "mundrosci" marginesu nam tu rozpuszczasz. Nie wiem czy wiesz, dziecko, ale zyjemy w XXI wieku, a ty masz mentalnosc z epoki kamienia lupanego (wybacz, chyba za mądro sie wypowiedzialem, jeszcze mozesz nie zrozumiec). Skad sie biora takie cwoki? Chyba wiem kto powinien do Iraku pojechac :) Na samochody poprzypinac zeby pociski absorbowali albo na pole minowe z ochraniaczami do sluchu. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Aha, gaz czy ganz (wszystko jedno), idz pozamiataj ulice, moze cie przyjma do zawodowki na Xywke to chyba sobie wziales po sesji wachania "Cyklonu B". -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wybaczcie, ale nie moge idiocie przepuscic: Jak ci nie pasuja normy spoleczne to cisnij na pustynie. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
akurat zawodowka nie ma tu nic do rzeczy:) zaplaci to i na umk moze isc:D btw/ haaaah5 - jestes kobietka:D? myslalem, ze facetem i dlatego napisalem "popieram go" ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
GANS Ty chyba czytac nie umiesz??Temat brzmi: PRACA W POLICJI,a pytanie forumowicza brzmialo:"Przepraszam,czy ktos z Was zna termin składania dokumentow do Policji na tych nowych zasadach?" Wiec po h*j wpieprzasz nos w nieswoje sprawy i wnosisz do tematu cos o co nikt Cie nie prosił ??Znasz odpowiedz na pytanie,potrafisz pomóc to pisz,a jezeli nie to milcz...
|
|
on sie muzi wyzalic...niech napisze do "przyjaciolki" albo "pani domu" ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
haaaah5, numer telefonu napewno znajdziesz w internecie na stronie podlaskiej policji.Musisz napisac zyciorys-dlugopisem lub piorem-na kartce, podanie dol sluzby w policji, zaswiadczenie o niekaralnosci-uzyskasz to za 50zl w sadzie na dwornej,tam bierzesz druk od straznika,w kasie kupujesz znaczek skarbowy za 50zl, idziesz do kolejnego okienka i po 10 min masz juz papier w reku.z wysztkimi wymaganymi dokumentami kierujesz sie na komende przy Woj.Polskiego.Pozniej pozostaje czekanie na telefon kiedy masz sie udac do bialego...reszty dowiesz sie tam bo pisac mi sie juz nie chce..:) Whatever.........
|
|
SG1 to wszystko juz wiem.w Bialym dostaje skierowanie na testy do Szczytna tylko,ze te zasady obowiazywaly do 3pazdziernika.teraz np zaswiadczenie o niekaralnosci nie jest potrzebne.chce znac tylko termin skladania dokumentow na ten nabor 14 stycznia bo nigdzie na necie nie moge znalezc.wczesniej wszystko bylo napisane-teraz nic...:/ zly_czlowiek tak,jestem kobieta:) i wcale sie nie gniewam:Pkazdemu moze zdarzyc sie pomylka
|
|
SG1 to wszystko juz wiem.w Bialym dostaje skierowanie na testy do Szczytna tylko,ze te zasady obowiazywaly do 3pazdziernika.teraz np zaswiadczenie o niekaralnosci nie jest potrzebne.chce znac tylko termin skladania dokumentow na ten nabor 14 stycznia bo nigdzie na necie nie moge znalezc.wczesniej wszystko bylo napisane-teraz nic...:/ zly_czlowiek tak,jestem kobieta:) i wcale sie nie gniewam:Pkazdemu moze sie zdarzyc:)
|
|
Krzyzak napisal: "Gans. A jak bym powiedział, że Cię znam..i bym powiedział, że to co wcześniej powiedziałeś nie jest prawdą ....." ... i gansa nie ma
|
|
haaaah5 z tego co mi sie wydaje to nabór prowadzony jest w trybie ciągłym :) Policja ma obecnie braki kadrowe i chyba stąd to rozwiazanie... Najlepiej przejsc sie do sekcji kadr i tam Ci wszystko powiedzą.... ;) Tu masz nr:0862161400 powodzenia i daj znac jak Ci poszlo na testach :)
|
|
dziekuje bardzo:) napewno napisze co i jak z tym ze testy bede miala gdzies w grudniu dopiero:) pozdrawiam
|
|
Cieszy mnie to:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Papiery składasz w Łomży: ul. Wojska Polskiego 9, Nr tel. res. (717) 14-00, Nr faxu (717) 14 -10, Nr tel. miejskiego (086) 216-14-00 albo tutaj : KMP Białystok, ul. Sienkiewicza 65 wtorek, środa, czwartek w godz. 9.00 - 13.00 nr pokoju 113, numer telefonu: 085 677 22 54, 085 677 23 56 Najbliższy termin przyjęć do służby 14 stycznia, więc składaj listopad -grudzień. Wakaty: 1.Sekcja Kryminalna Zespół dw. z Przestępczością Przeciwko Mieniu - referent 2 2. Sekcja Dochodzeniowo-Śledcza - referent 1 4. Sekcja Prewencji Zespół ds. Prewencji Kryminalnej, Nieletnich i Patologii - specjalista 1 - Referat Patrolowo-Interwencyjny - referent 3 - policjant 5 5. Sekcja Ruchu Drogowego Zespół Kontroli Ruchu Drogowego - policjant 1
|
|
Steamboy to skladajac papiery moge juz sobie wybrac w jakiej sekcji bede chcialabyc w przyszlosci??
|
|
*chcialabym byc w przyszlosci
|
|
powodzenia zycze ci haaaah5 i abys sie dostala i daj popalic takim typkom jak gans w zyciu trzeba byc twardym a nie mietkim giekawe jaki jest w rzeczywistosci gans pewnie jak (on to nazywa pies) ustanie przed nim to sra po gaciach a tu sie wymadrza mi plany z policja nie wypalily bo wyjechalam za granice a te podwyzki o kyorych byla mowa mialy byc juz rok temu a niedawno jak rozmawialam z kolezanko policjantko ze studii to powiedziala ze sa podwyzki ale juz dla stopni wyzszych a dla posterunkowych to sa grosze ona sama jest juz sierzantem wiec wie jak to jest i jak juz sie dostaniesz do szczytna na szkolke to uwazaj na bar obok szkolki niezle tam sie dzieje a sami poborowi tam przychodza jeszcze raz powodzenia i pisz jak ci wychodzi pozdrawiam
|
|
Nie jestem pewien czy nie jesteś zaklasyfikowana do odpowiedniej sekcji po multiselekcie. Sorki, ale nie wiem. A co do gansa - dno i dwa metry mułu...
|
|
Nie,nie... nie ma tak ze w kwestionariuszu wpisujesz np sekcja kryminalna i od razu po testach bedziesz latala po ulicach i łapała bandziorów jak Basia z "Kryminalnych" :))) Po przyjeciu do sluzby bedziesz w sluzbie przygotowawczej(3lata o ile sie nie myle),oczywiscie przed tym pojedziesz na kurs podstawowy(który trwa bodajże kilkanaście miesiecy)... Poczytaj sobie ustawe o Policji tam powinno wszystko być :) A najlepiej jak ktoś Ci wytlumaczy na żywo,czyli przejdz sie do Sekcji Kadr w KMP i tam wszystkiego sie dowiesz....
|
|
dzieci dzieci..idcie do mamy pomlaskac suta. ja wiem ze odrazu wwaszych telefonach jest 997 wystukiwane gdy rowerek skradna zpiwnicy albo dostanie sie w oczko.ale prawda jest jedna.wtedy kiedy trzeba tto i ich niema.w nienawisci do policji zostalem wychowany zlodziej zyje i zyc bedzie.lamus będzie ukarany,smierc kurwom i frajerom. wolnosc ludziom i zlodziejom ; ) Zawsze i wszedzie policja ****** będzie. zycie
|
|
Idiota...
|
|
oj gans najpierw naucz sie poprawnej ortografi a pozniej tu sie wypowiadaj a zreszto pewnie piszesz o sobie idioto bo dziecko to ty nie masz szacunku dla innych nie masz go dla siebie jestes zwyklym scierwem i nic wiecej mam nadzieje ze kiedys ujzysz te dziewczyne ktora sie chce dostac do policji i to ona ciebie wsadzi za kraty ale nie na 24 jak ty to mowisz heheheheh
|
|
każdy złodziej to p..... kozak
|
|
Gans pierdo..sz jak potłuczony dopóki nie trafisz na komendę albo do kryminału. Wtedy wszyscy nagle potulniejecie...super-kozak który sprzedaje się za paczkę groszków i płacze po nocach do mamy żeby mu **** nie pękła.
|
|
Gans to przyklad konkretnego KRZYKACZA,czyli dobry tylko w mordzie ;) Chłopak o fachu złodzieja nie ma zielonego pojecia zapewne,a poprzez internetowe łącza udaje pseudo gangstera... haha Ciekawe czy jak dorośnie,kupi sobie samochód(na który zapierdzielał kilka miesiecy za granica) i jak jakiś ZŁODZIEJ mu go "zwędzi" to czy dalej bedzie krzyczał CHWAŁA I WOLNOSC ZŁODZIEJOM... hahaha Takich idiotów co gąbkę mają zamiast mózgu to powinno sie od razu na stryczek posyłać! Gans-pozdrawiam pseudo mafiozzzzzo :D
|
|
Buhheeheh, Ganz nie marszcz freda tak namietnie bo ci szare komorki wyplywaja. Dobrze ze istnieja tacy idioci -przynajmniej 4lomza ma swoja maskotke z ktorej mozna sie ponabijac.
|
|
Myślę, że ten gans to marny prowokator. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
kto by go chcial za granica? zaraz go cofna...ale w Polsce tez mozna pchac karuzele po sezonie ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
haah5 zycze Ci powodzonka ja wlaśnie zdawalam ezgaminy w Szczytnie no i do przodu teraz czekam na testy psychologiczne, fajna sprawa, ale musze Ci powiedziec ze bardzo malo dziewczyn przeszło i moja rada poćwicz przed sprawnosciowym, najlepiej skorzystaj z sali gimnastycznej:) i poćwicz poszczegolne elementy:) ponadto z tego co wiem mozesz skladac w każdej chwili dokumenty teraz juz nie ma sztywno określonych terminów, czyli składasz kiedy chcesz powodzonka
|
|
Witam, powstał serwis poświecony procesowi rekrutacji do policji. Zawiera forum oraz dział download gdzie mozecie pobrac za DARMO odpowiedzi do testu wiedzy ogolnej opracowanie pytań z multiselekt oraz wywiadu zorganizowanego. Zapraszam na forum aby podzielic sie opiniami www.pracawpolicji.pl
|
|
Z tego co mi wiadomo, możesz złożyć wtedy kiedy tobie odpowiada, potem zostaniesz zawiadomiona o terminie testu z WO i SF...;)
|
|
WYBIJ SOBIE Z GŁOWY SZUKAĆ NA KOMENDZIE PRACY!!! Pomysłowo.
|
|
ja chciałbym pracować w W11 oni są najlepsi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |