Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ATOM -Night club |
Co sie dzieje w ATOMIE gdy kiedyś tam chodziłąm było wszystko dobrze fajna muzyka zabawa gdy ostatnio byłam jakieś dziwki przyszły i pod sceną tańczyły i słyszałam o nijakim gwałcie na 13-latce słyszał ktoś???????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ATOM -Night club |
poprostu spada na psy ATOM LIBACJA ktoś tam chodził w ostatnim czasie ?????
|
|
JA uczęszczam i nie jest najgorzej ale strasznie duzo małolatów
|
|
Ogolnie klub jest bardzo fajny, muzyka jest fajna, jedyne to co mi sie nie podoba to srednia wieku 15-16 lat :/ zeby tego nie bylo, to byloby tak jak kiedys za starych czasow, ale niestety czasy sie zmieniaja :( a o gwalcie na 13-latce nie slyszalem
|
|
fionix a skąd wiesz że były to dziwki ?! A co to jest "nijaki" gwałt ?, taki byle jaki , tak ? ________ Malachit
|
|
podobno jest nowy DJ w Atomie
|
|
Dobrze że uprzedziliście o średniej wiekowej, znacznie bym ją zawyżyła.... Co do tańczących pań... być może ci się tylko zdawało i tańczące osoby to na codzień panienki z dobrych domów i dobrych szkół....
|
|
Gwałt na 13-latce?? a co 13-latka robila w Atomie!!??Powinna juz dawno spac...
|
|
nowy dj ciekawe kto...
|
|
Atom powinien zmienic nazwe na "Przedszkole niepubliczne" :P -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
NO to niewiadomo moze to nie dziwki tylko tak sie zachowywały moze naćpane. A o tym gwałcie to słyszałam tylko tyle że taka sytuacja 3 tyg temu miała miejsce TAm nie patrzą na wiek wpuszczaja małolatów a potem tak się to kończy
|
|
fionix a Ty to inna niby ?!! DO LEKCJI GÓWNIAROO !! ________ Malachit
|
|
Malachit--- tak jestem inna niemam 13 lat
|