Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nutki do auta |
Ciekaw jestem czego sluchacie jadac samochodem..? jakich nutek...szukam czegos fajnego tak zeby byl fajny basik :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nutki do auta |
już chyba Ci się nudzi do reszty ;)
|
|
A jaki gatunek muzyczny preferujesz ? Może Ci podpowiem kilka utworów.
|
|
no taak...sciagnac to co sluchaja wszyscy...oby tylko fajny basik byl<samochod najpierw slychac a potem widac>a wieczorkiem na farmal<ew.na goske,stokrotke,parking kolo cto,mcdonald itp>,w weekendy standard ustawic sie pod alibi i ogladac smarkule hehe... UKAZ a ty nie masz swoich preferencji?kazdy chyba ma swoje ulubione nuty i nie musi pytac o to innych?
|
|
włącz sobie to co cię krenci do tego chyba pijesz a nie każdego kręci to samo więć jest nie ważne czego słuchają inni jadąc samochodem ? ? ? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
ukaz jak basik to może wez coś 50centa :D ma pare fajnych nutek.
|
|
no taak...sciagnac to co sluchaja wszyscy...oby tylko fajny basik byl<samochod najpierw slychac a potem widac>a wieczorkiem na farmal<ew.na goske,stokrotke,parking kolo cto,mcdonald itp>,w weekendy standard ustawic sie pod alibi i ogladac smarkule hehe... Szczera prawda heheh;) Co do piosenek, chyba każdy ma swój gust i zadna różnica czy w samochodzie się słucha czy w domu. Kazdy to co lubi.. Na lewo most, na prawo most a dołem Narew płynie ;)
|
|
Na długie trasy: płyta Timbalanda ostatnio. Na krótkie wypady: radio kiss108 albo jakaś techniawka.
|
|
Ja proponuje piosenki Mallancia. Najpierw posluchaj sobie na wrzucie :P Mallancia-Boytle, Mallanica-Disconnect itp. Sam znajdziesz sporo piosenek Mallanci na wrzucie hehe :P Milego sluchania :D
|
|
Czarus... najszczersza :P:P:P najsmieszniejszy jest ten owczy pęd...sluchajac tego co wszyscy jestem ,,cool,, ludzie,ludzie...
|
|
https://www.beatport.com/ genre - deep house i kupywac, a nie sciagac! Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |