Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opinia na temat banku |
Mój obraz osób pracujących w banku to niemiłe panie, które robia łaske, ze wogóle obsłużą, wiec chce wyrazić swoja opinie na temat nowo otwartego banku, ktory znajduje sie na ulicy Radzieckiej. Zrażona poprzednimi doswiadczeniami w kontaktach z bankami wybrałam się do Dominetu. Zostałam zaskoczona juz na wejściu. Panie miło przywitały mnie, uśmiechnęły.nie czekałam w kolejce, od razu sie mna zainteresowano i wytłumaczono po ludzku co i jak, do tego oferta dla takich szaraczków jak ja jest korzystna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opinia na temat banku |
Cóż za piękna samoreklama pracowników banku :) This is the RIPE Whois query server. The objects are in RPSL format. Information related to '217.30.157.0 - 217.30.157.255' inetnum: 217.30.157.0 - 217.30.157.255 netname: DOMINET-DIALOG-NET descr: DOMINET BANK S.A. :) Pozdrowienia dla "miłych pań" z Dominet Bank" Legends may sleep, but NEVER die ...
|
|
bartkowa! no coś Ty:-) na serio? mój świat - moja muzyka
|
|
Nie samoreklama, tylko fakt rzeczywisty
|
|
ja mam gdzies panie w banku, bo korzystam z internetowego juz 3 lata
|
|
jak niema kolejki to nigdzie nieczekasz az cię obsłużą, tylko podchodzisz do okienka/kasy i już tam jak bedzie kilka osób to też se poczekasz
|
|
Puuuuh- i tak powstał Chocapic... Urzekła mnie Twoja historia...lOL
|
|
zambrowianka ,którego banku to dotyczy,że są nie miłe panie prosze o komentarz. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
POWIEM TYLKO TAK. PKO BP obsługa telefoniczna jest tragiczna..... czeka sie po kilkanaście minut czasem na zgłoszenie sie dyspozytorki :( A jak Dominet.... spędziłem raz 40 minut i dupe załatwiłem bo sie Pani "pomyliła".....
|
|
Mi sie nie podoba bank PKO BP, tam nie za bardzo obsługa jest miła, chociaż nie mozna patrzec jedna miara na wszystkich. A co do pomyłki Pani z Dominetu, kobieta tez człowiek, mylic sie moze.
|
|
sama widzisz bank taki sam jak inne
|
|
Reklama,reklama...
|
|
reklama jak nic. jeszcze na bezczela z "roboczego" kompa
|
|
zambrowianka powiedz ile dostajecie prowizji??? jak reklama to reklama może więcej otworzy się nowych placówek gdzie miło i z uśmiechem obsłurzą akapulko12
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane GDZIE JEST ADMIN???
|
|
Admin poszedł robić reklamę. Więc i ludzie biorą przykład :)
|
|
zambrowianka posiadam konta w banku PKO BP i jeszcze nie zdażyło mi się żeby któras z Pań robiła mi łaske, ze wogóle obsłużą lub była nie miła możesz przytoczyć konkretne fakty,które cie dotkneły. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Tak tak wiele razy jak przejeżdzem koło Dominet Banku widze panie jak siedzą na dworze, pogoda sie popsuła w banku klientów nie ma i pani "zambrowianka" postanowiła zrobić reklame. Nie przemyslała, że nr IP jest jak zwykły adres. Gratuluje dopyta sie pani w centarli może potrzebują kogoś do marketingu byłaby pani świetną Marketerką.............. kariera murowana. mwi-11
|
|
W PKO BP na Niemcewicza obsługa jest owszem miła,ale kolejka do kas tragiczna. I niestety nie jest to sytuacja sporadyczna. Powiedzcie...co z tym fantem zrobić? G a z e l a
|
|
Najfajnieszy jest oddział Kredyt Banku w szpitalu.... Kto był ten wie :))
|
|
Gazela czas założyć e-konto :)
|
|
zambrowianka dlaczego nie chcesz sie wypowiedzieć. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
a co sądzicie o SKOK-ach? macie jakieś doświadczenia? bo ja zastanawiam się nad skorzystaniem z usług Skok-u ale się waham????
|
|
Spóldzielcza Kasa Oszczednościowo Kredytowa to nie bank. Idź popytaj, porównaj.
|
|
wiem ze to nie bank, ale placówka tez swiadczaca uslugi finansowe... i wlasnie pytam
|
|
Waldek witam i przepraszam za opoznienia w odpowiedzi. no wiec przede wszystkim pani kazala mi isc do innego okienka, bo ona idzie na lunch, nie wziela pod uwage tylko tego, ze stalam w kolejce tyle czasu, do tego nie umiala mi odpowiedziec, czy moge zalozyc drugie konto z wspolwlascicielem Luska jesli chodzi o skok wiem tylko tyle, ze nie jest bankiem i w razie upadlosci nie ma gwarancji zwrotu kasy od BFG
|
|
Poczytaj rankingi - sa publikowane między innymi na onet.pl - tam zjaziesz porównania ofert, ocenę obsługi, oprocentowania itp. Ale nie opieraj się na jednym, bywają tendencyjne więc warto skorzystać z róznych żródeł danych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |