Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOKIA n70 i wgrywanie filmow |
mam nokię n70 i chciałabym wgrać na nią jakieś filmy,tylko nie bardzo wiem,jak za to się zabrać...mogłby mi ktos pomóc?interesuje mnie przede wszystkim, jak zmienic rozmiar filmu,zeby nie zajmował tych 700mb... jakie programy są potrzebne?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOKIA n70 i wgrywanie filmow |
haaaah5 mozesz sprobowac np tem konwenterem http://www.programosy.pl/program,acala-3gp-movies.html
|
|
ściągnij film w formacie rmvb jakość jest trochę gorsza ale zajmuje około 350 mb.
|
|
SmartMovie Converter i po kłopocie, ja cały czas używam tego softu i wszystko śmiga :) polecam Lomzes
|
|
Tak jak poprzednik SmartMovie Converter tyko musisz go odblokować, a film nie przekroczy ci 200Mb;) ____ ^_^
|
|
w oprogramowaniu do komy 'nokia pc suite' masz program do konwertowania filmów na 3gp
|
|
3gp oferuje trochę kiepską jakość, natomiast SmartMovie to też zestaw kodeków XVid (najprawdopodobniej) do telefonu i programu który skonwertuje film do komórki. Polecam SmartMovie. Aha jest jeszcze DivX mobile, kiedyś był za darmo a teraz to nie wiem
|
|
wgralam na kompa tego SmartMovie.wszystko pieknie, ladnie dopoki nie zaczelam zrzucac filmu na kome...gdzies tak w połowie wyswietlił sie komunikat,ze brak miejsca :/ Film zajmował ok 100mb a ja mialam jeszcze 1gb miejsca!nie wiem czy to wina softu w kom,czy ja cos spieprzylam...teraz jak probuje wgrac jakas nutke to wyswietla sie ten komunikat...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |