środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NOKIA n70 i wgrywanie filmow

mam nokię n70 i chciałabym wgrać na nią jakieś filmy,tylko nie bardzo wiem,jak za to się zabrać...mogłby mi ktos pomóc?interesuje mnie przede wszystkim, jak zmienic rozmiar filmu,zeby nie zajmował tych 700mb... jakie programy są potrzebne?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NOKIA n70 i wgrywanie filmow

haaaah5 mozesz sprobowac np tem konwenterem
http://www.programosy.pl/program,acala-3gp-movies.html

ściągnij film w formacie rmvb jakość jest trochę gorsza ale zajmuje około 350 mb.

SmartMovie Converter i po kłopocie, ja cały czas używam tego softu i wszystko śmiga :) polecam

Lomzes

Tak jak poprzednik SmartMovie Converter tyko musisz go odblokować, a film nie przekroczy ci 200Mb;)

____
^_^

w oprogramowaniu do komy 'nokia pc suite' masz program do konwertowania filmów na 3gp

3gp oferuje trochę kiepską jakość, natomiast
SmartMovie to też zestaw kodeków XVid (najprawdopodobniej) do telefonu i programu który skonwertuje film do komórki.

Polecam SmartMovie.

Aha jest jeszcze DivX mobile, kiedyś był za darmo a teraz to nie wiem

wgralam na kompa tego SmartMovie.wszystko pieknie, ladnie dopoki nie zaczelam zrzucac filmu na kome...gdzies tak w połowie wyswietlił sie komunikat,ze brak miejsca :/ Film zajmował ok 100mb a ja mialam jeszcze 1gb miejsca!nie wiem czy to wina softu w kom,czy ja cos spieprzylam...teraz jak probuje wgrac jakas nutke to wyswietla sie ten komunikat...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org