Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Partner innej narodowości |
Czy jest tutaj taka parka?? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Partner innej narodowości |
tak
|
|
A cos wiecej? :) Skąd??
|
|
Somewhere.... ....a może rozpocznij od przedstawienia się, poinformuj czemu akurat interesuje Cię ten temat, może sam masz doświadczenia albo dylemat. To z pewnością ułatwi podjęcie tematu innym. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Isreal Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow z meet joe black albo 50 first dates polecam
|
|
Fajna sprawa takie związki. Ja miałem kiedyś dziewczynę z Austrii... Na lewo most, na prawo most a dołem Narew płynie ;)
|
|
Ja na studiach spotykałam się z chłopakiem z Wilna. Bardzo fajna sprawa, szczególnie początkowo jak się dogadujesz na migi;) Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Taaaaa, a dobrze mu migał???
|
|
...przecie napisała że fajna sprawa... czyli że dobrze... migał :) ________ Malachit
|
|
Fajna sprawa jeśli się mieszka w tym samym kraju. Na odległość wcale nie tak kolorowo (internet czy telefon nie zasąpi spotkań). Poza tym trochę nieporozumień wynikających z różnic kulturowych, czy jak to zwać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |